Дързост и красота" - тема 61

• 42 091
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Ето и едно малко по-подробно описание на случилото се през седмицата в Америка:
Хоуп събира Ридж, Брук, Ерик и Стефани, за да обсъди с тях някои детайли относно купона послучай завършването си. Тя моли Стефани и Ерик да й отстъпят имението Форестър за вечерта на партито. Ерик веднага се съгласява, но Стефани първоначално се опъва. Накрая и тя приема идеята.
Бриджет влиза при Джаки и Оуен и осъзнава, че Оуен й е казал, че знае, че тя е информирана за изневярата му с Бриджет и бебето им. Тримата решават в бъдеще да преминават заедно през всичко, свързано с този случай, включително и през опазването на тайната от Ник.
Пам излиза на кафе със Стивън. Той й казва, че мисли да се изнесе от дома на Брук и да заживее някъде сам. Пам го кани да дойде да жиее в нейния дом. Стивън се съгласява и малко по-късно се пренася в дома й. Едва дошъл в него и на вратата се позвънява. Стивън отваря и вижда пред себе си мъж на име Майк (който и преди е участвал в ДиК като съюзник на Шийла през 90-те). Майк му донася това, което Стивън си е поръчал от него, а именно- пистолет. После, Майк излиза, като преди това с трепет вижда снимка на Стефани и Пам. Това го кара след няколко минути да се върне минути и да си иска пистолета обратно, обеснявайки на Стивън, че и преди си е имал работа със Стефани Форестър и знае, че това не е на добре. Стивън отказва да му върне пистолета. В този момент идва Пам и Майк си тръгва. Стивън пък се съблича по бельо, за да гледа телевизия на канапето, което разгорещява страстите у Пам.
Оливър изненадва Хоуп като я запознава с известния регетон изпълнител Daddy Yankee, който е негов приятел, и който е приел да пее на купона послучай завършването й. Също така, Daddy Yankee възнамерява и да заснеме целия купон и да включи кадри от него в новия си клип. Хоуп е много развълнувана. Брук също и това се вижда по време на някои нейни разговори с Ридж, когато тя не си спестява някой и друг танц на фона на песен на Daddy Yankee, която си е пуснала на телефона. Един от тези пъти е в сауната, когато Брук и Ридж са на крачка да правят любов, опрели се на стената, но се спират, решени да продължат това свое действие вечерта, на купона. Брук казва на Ридж да облече едно от новите якета от тийн колекцията на "Форестър" за купона. Тя самата пък, по молба на Хоуп, облича една от новите рокли от тийн колекцията на компанията. Хоуп облича рокля от същия модел, като от своя страна също дава на Оливър яке като това на Ридж.
В един от кабинетите на компанията, Стефи и Маркъс намират огърлицата, която Оливър е подарил на Хоуп. Маркъс казва на Стефи, че е уредил те двамата също да отидат на купона, на който ще се влиза само с покани. Стефи с усмивка гледа огърлицата на Хоуп, убедена, че с нейна помощ тази вечер най-накрая ще раздели Хоуп и Оливър.
Вечерта, всички се събират на купона с еднакви маски на лицата, по желание на Daddy Yankee. Оливър идва малко по-късно и веднага вижда в единия ъгъл танцуваща жена, облечена като Хоуп, с нейната огърлица, а също така и с маска на лицето и качулка. Въпреки маската на лицето му, самата жена мигновенно го познава по якето и веднага отива до него, след което двамата започват да танцуват заедно. По едно време, жената му прошепва "Готова съм", след което двамата излизат навън. Доволен, че Хоуп най-накрая се е решила да му се отдаде, Оливър прави любов с нея на една от усамотените стени в двора на имението. После, когато се връща в къщата обаче, Оливър изумен вижда по стълбището да слиза... Хоуп! Тя му казва, че дълго време го е търсила. Шокиран, той я пита къде е огърлицата й и тя отговаря, че я е забравила в компанията. Осъзнал грешката си, Оливър с поглед намира жената, с която всъщност е бил. В този момент, Daddy Yankee казва на всички да си свалят маските. Това прави и тайнствената жена и Оливър с ужас осъзнава, че тя е Брук.
И, за най-любопитните, предоставям линк с т. нар. 'голямо объркване' на купона: http://vbox7.com/play:33efc282

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 14:37 от SuperGeorgi

# 76
SuperGeorgi, you made my day  Joy Брук може ли да падне по-ниско?  Joy Не е истина, тези сценаристи просто ...  Joy

# 77
Супергеорги, благодаря за преразказа  Peace Стефани не живееше ли при Тейлър?  newsm78 Откога отговаря за имението Форестър? Интересно как огърлицата се е озовала в Брук, нали Стеф я намира  Thinking Иначе беше ясно, че жената с маската е тя, по формите се разбра.  Crazy Стефи изглежда по друг начин

# 78
Аз пък все повече започвам да си мисля, че жената е Стефи. Някак си не ми се връзва това, че до последно беше с качулка и не позволи на Оливър да й свали маската. Нещо съмнително има. newsm78
Dream Team, в един от предишните си преразкази споменах, че Ерик отново покани Стефани да живее в имението и тя се съгласи. Wink

# 79
Дрийм, Стефани живее у Тейлър тук в нашите епизоди, за САЩ не знам къде живее  newsm78 Wink Аз докато заредя вбокса ще стане утре, много е зле този сайт в чужбина. В ютуб няма ли нещо?

# 80
Аз пък все повече започвам да си мисля, че жената е Стефи. Някак си не ми се връзва това, че до последно беше с качулка и не позволи на Оливър да й свали маската. Нещо съмнително има. newsm78
Dream Team, в един от предишните си преразкази споменах, че Ерик отново покани Стефани да живее в имението и тя се съгласи. Wink

Извинявай, забравила съм. И аз мисля,че би трябвало да е Стефи, но как огърлицата се оказа на врата на Брук?  newsm78 Иначе слизайки надолу по стълбите ясно се виждаше,че това са формите на Брук.
Общо колко пъти досега са се събирали Бриджет и Ник? Виждам,че пак са заедно  Peace Веднага след Кейти ли?

# 81
И на мен някои неща ми напомнят на Брук- русият кичур, който се подаде изпод качулката в един момент например. А също така и зелените очи- същите се като на Брук! Абе голяма обърквация е, сценаристите наистина искат да ни побъркат. Joy
щастлива, за съжаление аз нещо не мога да ги качвам клипчетата в Ютуб. Ще трябва да го чакаш във Вбокс-а... Wink

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 14:36 от SuperGeorgi

# 82
Ето вижте този момент.

http://vbox7.com/play:33efc282

# 83
А представяте ли си, че същата тази 'дискотека' е онзи добър стар хол в имението Форестър- с канапето, с масичката, със саксииките, със снимките на камината... Joy

# 84
Брук сигурно ще излезе с номера, че се е объркала и е решила, че е Рич  Joy Или е била пияна, или просто разгонена  Joy

# 85
Брук сигурно ще излезе с номера, че се е объркала и е решила, че е Рич  Joy Или е била пияна, или просто разгонена  Joy

То май такава е идеята на цялото това объркване. Брук знаеше, че Ридж ще носи яке като на Оливър, самият Оливър пък знаеше, че Хоуп ще носи рокля като на Брук... плюс допълнителния детайл- огърлицата на Хоуп- и ето ти една непоправима каша... Може това да е плана на Стефи- не само да раздели Оливър и Хоуп, а и умишлено да изложи Брук пред всички, тъй като Брук в последно време много й се отваря и постоянно я заплашва, че ще си има работа с нея ако посегне на връзката на Хоуп и Оливър. Възможно е Стефи умишлено да й е дала огърлицата, за да може Оливър да я обърка с Хоуп, Брук пък да го обърка с Ридж... и устата на Брук да остане запушена веднъж завинаги. Joy

# 86
Брук сигурно ще излезе с номера, че се е объркала и е решила, че е Рич  Joy Или е била пияна, или просто разгонена  Joy

Чакай първо да видим дали е била тя, но едва ли е била облечена като Стефи, а и огърлица като нейната да сложи  Thinking Плана, който описва Супергеорги ми се вижда логичен

# 87
На мен цялата тази сцена леко недомислена ми се вижда  Thinking
Как така правеха секс и после какво, без да си кажат и една дума той изчезна и я остави сама отвън  newsm78
Закопчал е панталона и без да продума се е върнал веднага вътре  Crazy

# 88
Цитат
Чакай първо да видим дали е била тя, но едва ли е била облечена като Стефи, а и огърлица като нейната да сложи  

По отношение на облеклото е възможно всеки един замесен с "Форестър" да носи подобни якета или рокли. Това е новата колекция на компанията, за която май само хората от компанията и техните приближени знаят. Съответно и Брук, и Стефи биха могли да носят такива рокли. Макар че аз лично не си спомням Стефи да знаеше, че Оливър ще облече яке на "Форестър". А Брук знаеше, че Ридж ще облече такова яке...

Цитат
На мен цялата тази сцена леко недомислена ми се вижда  Thinking
Как така правеха секс и после какво, без да си кажат и една дума той изчезна и я остави сама отвън  newsm78
Закопчал е панталона и без да продума се е върнал веднага вътре  Crazy

Тази сцена като цяло не го изкарва като особено достоен него. Хоуп му беше казвала, че иска първият й път да е специален, а той какво- реши си, че 'специален' значи бързо тръшване на стената по време на купон.  Много специално, няма що. Joy

# 89
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Зная, че не съм се включила при Вас, ноооо това не означава, че не следя разгорещените диалози и коментари. Mr. Green
 Имам една молба - от миналата сряда до сега изпуснах сериите - имам ли къде да ги гледам и може ли да ми споделите къде е това?
Благодаря Ви!

Само още нещо - погледнах на SuperGeorgi преразказа и там гледах клипа, че Брук спи с приятеля на Хоуп...Хоуп не беше ли нейно дете?

Общи условия

Активация на акаунт