Дързост и красота" - тема 61

• 42 033
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Марси, мерси за преразказа  Hug
А емотикончетата както винаги са уникални, много жив става разказът с тях   bouquet
А "някои хора" ако обичат да не се вземат толкоз насериозно, не всички могат или искат да им четат в детайли чаршафите, амаха  Crazy Naughty

# 61
Да не кажете,че съм забравил Втората Главна Героиня

# 62
Като заговори за тази еднодневка, я кажи, роди ли вече актрисата  Thinking

# 63
Уф почвам да се притеснявам, че този филм ще надживее и внуците ни .

# 64
Уф почвам да се притеснявам, че този филм ще надживее и внуците ни .

И кое му е толкова притеснителното  newsm78

# 65
Да не кажете,че съм забравил Втората Главна Героиня

smile3532
Фенски пак почна с вицовете   hahaha  Joy Joy Joy

Изчетох ви най-накрай  Sunglasses
Марси, златна си   bouquet благодаря за преразказчетата !
Така съм в час с матриала, че не съм гледала отдавна ДиК (разхождам едно зверче сабахлен, че после е голема жега )

Щастлива, СуперГеорги благодарности и за вас двамата Hug  Hug

Поздрави на целия ТТ   bouquet

# 66
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Ееех,Джиндж!!! HugТака е,децата трябва да се ГЛЕДАТ!!! Naughty''Някои също  ги ''гледат''....ама през ключалката Mr. Green...и междувременно се оглеждат на кой татко да ги натътрузят.. ooooh!.Ама, моля те, когато ''дзверот'' ''случайно'' зАспи,драсвай по някой ред,че много ни липсваш... Hug Hug Hug

# 67
Ееех,Джиндж!!! HugТака е,децата трябва да се ГЛЕДАТ!!! Naughty''Някои също  ги ''гледат''....ама през ключалката Mr. Green...и междувременно се оглеждат на кой татко да ги натътрузят.. ooooh!.Ама, моля те, когато ''дзверот'' ''случайно'' зАспи,драсвай по някой ред,че много ни липсваш... Hug Hug Hug

Че кога намират време и през ключалката да ги погледнат между две поредни прескачания от легло на легло и от един мъж на друг  Mr. Green

# 68
Ох, не ми отговорихте. Какво ще накара Брук да поиска Джак изведнъж? Crossing Arms

# 69
Ванко 2, криворазбрано майчинско чувство, доколкото си спомням. Изведнъж ще се почувства майка на горкото дете и ще тръгне на война с целия свят, дори с уж любимия й Рич ooooh! Типичната Брук  Tired Че това е общо дете на нея и предишната й любов Ник  Laughing Което ама изобщо няма да се хареса на Рич. Защо не й би шута още тогава, щеше да си спести толкова главоболия занапред, ама ... пати си от грешките  Tired Като на филм  Grinning

# 70
Нееее, тези сценаристи със сигурност искат да ни довършат! В американските епизоди, Брук неволно спа с Оливър на партито послучай завършването на Хоуп! Joy Joy Joy

# 71
Супергеорги, би ли обяснил как можеш неволно да спиш с някой?  Joy

Неволно да ползваш чужда вилица или кърпичка да, но да спиш с някой  ooooh! Да не би да е била под въздействие на лекарства, защото както знаем вече Брук не пие  Mr. Green

# 72
Супергеорги, би ли обяснил как можеш неволно да спиш с някой?  Joy

Неволно да ползваш чужда вилица или кърпичка да, но да спиш с някой  ooooh! Да не би да е била под въздействие на лекарства, защото както знаем вече Брук не пие  Mr. Green

Партито послучай завършването беше нещо като купон с маски, на който всички бяха с едни и същи маски, а Ридж и Оливър, и Брук и Хоуп, бяха съответно с едни и същи якета и рокли- това с маските бе желанието на Daddy Yankee, който реши да заснеме купона и да го включи в новия си клип. Да, ама палавата Брук обърка Оливър с Ридж, той пък обърка нея с Хоуп и затова двамата отидоха до стената и го направиха. Още съм в шок, направо не мога да повярвам. Joy Joy Joy Сега само остава Брук да е бременна от мъжа на дъщерята от мъжа на другата дъщеря и... шокът ще е пълноценен.  Joy

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 15:23 от SuperGeorgi

# 73
Да се радваме все пак,че Брук има само две дъщери  Mr. Green А представяте ли си, ако мине и на снахите  Joy

# 74
В официалния форум на ДиК някои от феновете на Брук са се отчаяли доста. Има и такива, които се надяват, че е възможно в крайна сметка сценаристите така да изкривят нещата, че да се окаже, че Стефи е жената, с която Оливър спа. И, честно казано, ДАНО да е тя! Колкото и да не ми допада държанието на Брук в сериала, това с Оливър вече е прекалено. На тийнейджърски купон да се държи като 17-годишна и да се оправя с някой на стената, бил той мъжа й или друг- това е неприемливо! А да не говорим, че само на няколко крачки встрани се намираше басейна, в който само преди няколко седмици се удави Бет...

Общи условия

Активация на акаунт