Дързост и красота" - тема 61

• 42 038
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Стефани взе да се повтаря-как съжалява,че не приемала Брук но видиш ли от сега насетне щяла да я приема-същото нещо го каза от преди когато Ридж беше получил инфаркт и ходи да търси Брук на меденият й месец с Ник  Crazy

Че Брук се повтаря 3000 серии, това на никой ли не направи впечатление?  Mr. Green

# 46
Стефани взе да се повтаря-как съжалява,че не приемала Брук но видиш ли от сега насетне щяла да я приема-същото нещо го каза от преди когато Ридж беше получил инфаркт и ходи да търси Брук на меденият й месец с Ник  Crazy
Че Брук се повтаря 3000 серии, това на никой ли не направи впечатление?  Mr. Green
Ами те всички се повтарят, но като Брук се повтаря, това се подчертава дебело, но когато Анастасия го каза за Стефка, това се подминава, като не се дава отговор по същество, а с нов контра въпрос за Брук, което е май е отклоняване на дискутираното за Стефка. Много интересен похват.

# 47
Това изказване на Стефани: "Разбира се, че не си к**ва!" бие автогол на всичките й противоположни изказвания досега. Поне си личи, че наистина искрено съжалява за случилото се, а това я кара и да осъзнае, че през годините е била малко или много по-груба с Брук (не че понякога тя не си го е заслужавала, но в сюжета с изнасилването в никакъв случай НЕ го заслужаваше). И, доколкото знам, отсега натътък Стефани май вече няма да е чак толкова настървена спрямо Брук. Да, ще се радва, когато тя и Ридж се разделят, но повече никога няма да действа така грубо с нея. Време е на Дона да започне да чувства настървеността на Стефани, и всъщност по-скоро тази на сестра й, Пам. tooth
А за яйцеклетките е сигурно, че са онези от теста на Брук- не помните ли как веднъж тя и онази доктор Карън си говореха за самия тест, и тогава Брук спонтанно забеляза объркването в името си. А онази докторка уж обеща веднага да оправи нещата, но или тя се е забляла някъде и е забравила, или предупредените хора в лабораторията са забравили да сменят името. Не помня дали това са го разяснявали.

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 11:44 от SuperGeorgi

# 48
А по другите БНТ коя серия "повтарят"? По БНТ СЕВЕР пропуснаха оня ден серия и СЕГА са на 2513 епизод.

# 49
Ами те всички се повтарят, но като Брук се повтаря, това се подчертава дебело, но когато Анастасия го каза за Стефка, това се подминава, като не се дава отговор по същество, а с нов контра въпрос за Брук, което е май е отклоняване на дискутираното за Стефка. Много интересен похват.

Това въпрос ли беше?  #Crazy Mr. Green  Правим разлика между въпросителни и разказни изречения тип "безпочвени констатации"  Mr. Green

# 50
  • somewhere near the sea
Днес имаше ли серия newsm78 Защо не сте я коментирали Thinking

# 51

Защото коментираме въпросите от викторината на Сега  Mr. Green

# 52
Ами какво да коментираме....цялата серия беше около извинението на Стефани ooooh!....което според мен никуму не е нужно.....втълпиха на жената че има вина, а Брук се държа така сякъш Стефани я е изнасилила....много преигра,а Стеф се извиняваше за нещо за което изобщо няма вина,ама....само и само да угоди на онези глупаци Ерик и Рич..... Crossing Arms

# 53
  • somewhere near the sea
Ами тогава ето резюмето, предназначено за днес:
Стефани се радва да види Ридж, но той я напада за нападението над Брук.  smile3512Когато тя обещава да се извини на Брук, Ридж я предупреждава да не се приближава до нея. Брук чува, че Стефани се е върнала и не иска да я види.
Фелиша влага всички сили да убеди баща си да скъса с Дона, но Ерик продължава да се вижда с нея.  newsm17
Въпреки всичко Стефани отива у Брук, за да се извини.
Ридж и Ерик се притеснявят как ще се развият нещата между двете. Ерик праща съобщение на Стефани да стои настрана от Брук. Ридж се опасява, че неприемането на извинението от страна на Брук може да накара Стефани да направи нещо необмислено.
Двете говорят, Брук не иска да приеме никакво извинение. smile3513 Стефани се опитва да я накара да преживее онази нощ и да излее чувствата си, за да й олекне. newsm50
Брук се вкарва отново в ужаса на онази вечер. Стефани се опитва да я утеши.
Кейти разказва на Торн за участието на Стефани в нападението над Брук. Сега той разбира защо Ерик е склонен да зареже майка му заради Дона.

# 54
Днес бяло:

Стефани продължава да се кефи на невалидното брачно свидетелство, казва на Пам да си трае. В този момент влиза Рич и двете замазват положението. Той излиза, Стефани казва на Пам, че грешката й може да е спасението за Рич и Тейлър и да ги отърве от Лоугънките завинаги. Брук влиза в стаята, в която е Стефани и й казва, че иска да поздрави Рич за раздялата между Стефи и Рик. Пита Брук дали проблемите покрай Рик се отразяват на брака им, Брук отговаря уклончиво и завъртяно. Тейлър разглежда снимки от семейните албуми и иска да върне времето назад, за да поправи грешките си (че не се е борила за Рич достатъчно).
Торн и Рич говорят, Торн му казва, че с Тейлър са на една вълна, все едно Рич е женен за две жени, ама за едната легално, а за другата - не. (Всъщност Рич не е женен легално). Брук си е присвоила позицията на матриарх в компанията на мястото на Стефани (леле, ама че наглост), говори на Стефани нахално и нагло, убедена в брака си, а Стефани се подсмихва в отговор, знаейки истината  Joy О, не, Брук редовно пуска бисери от незнание, а Стефани се подхилква знаейки истината. Със сигурност ще последва жестоко разочарование за Брук като научи, че поредния й брак с Рич е невалиден. Хахаха, Стефани вижда на закачалката бельо и казва, че за 3 седмици фирмата се е превърнала в магазин за бельо. Стефани пита Брук до кога ще се мотае само по бельо, Брук казва "до края на живота ми"  hahaha hahaha А, не, дъртата Брук по бельо, ужас  hahaha Пам и Торн говорят, Пам казва, че по една Лоугън наднича от всеки ъгъл. В този момент Брук прелита покрай тях и Пам я пита нещо дали е видяла някакви чанти (не чух чанти ли беше), а Брук отговори да ги сложи на бюрото й, ще ги види утре. Пам казва на Торн, че ги е сложила 2 пъти на бюрото й, но Брук има само бельо в главата си  Joy Направиха я на 5 стотинки Брук с това бельо в този епизод. Тейлър пита Стефани защо продължава да настоява тя (Т.) да направи нещо, което не иска, вместо Стефани да приеме, че Рич и Брук са женени. Ама Стефани не мисли така Wink Пам унищожава един от моделите бельо (то само бельо беше закачено на тази стойка, ужас) и казва на себе си: "Торн, има по-малко Лоугънки, омъжени за Форестър, отколкото си мислиш."  hahaha Стефани показва на Тейлър невалидното брачно свидетелство и й казва, че няма нужда да се чувства гузна, ако се бори за Рич - той не е женен!  Mr. Green
Край.

# 55
Това шега ли е или днес за втори път някой не чете внимателно. На предната страница Анастасия  и аз и др. нали започнахме да коментираме? Дори цитирах Финалната реч на стефани от днес в червено:
Стефка за Брук: Ти не си курва,  ти си добра жена, ти не си виновна,  аз съм виновна, моята омраза го предизвика, толкова съжалявам, много съжалявам!  
Да съгласна съм, че днес Стефка е много ИСКРЕНА особено за първите си думи. И аз и вярвам. Защото съм "добро дете" не като други дето не вярват в аналогични ситуации друг път, когато Брук след грешка съжалява. Поне заради Ерик съжалява.
Макар Анастасия правилно припомни - наистина се е случвало това със съжаляването и приемането на Брук и Стефка се повтаря с тогава май.

Е нямаме вина все пак, че СЕГА това дето става в ДиК не се харесва на някои!

# 56
СЕГА,ти си по-нова тук,но аз да ти кажа,че това е стар обичай тук.
Сериите,които не изнасят на някои хора изобщо или почти не се коментират.
И като ги питаш защо не коментират,те казват нещо от сорта "ами какво да й се коментира на тази серия" и правят бърз коментар от 1-2 изречения върху серията и дотам...../спомянм си конкретно за красимира/След което или се млъква,или започват за 696969699 път да се коментират случки от началото на филма Naughty

# 57
Стефани напоследък какви истини каза за Лоугънките, не е истина  Laughing А ако навремето се е чувствала косвено виновна за изнасилването, това не променя по никакъв начин мнението й за Лоугънките, не се заблуждавайте  Laughing Винаги е говорила негативно за тях и винаги ще го прави  Laughing Чест й прави, че признава косвената си вина за това Анди да стане част от живота на Брук по някакъв начин, но по никакъв начин не може да носи отговорност за действията на друг човек (Анди) и по никакъв начин не го е карала да я изнасилва. Но по стар обичай на Брук-фенките, нещата се изопачават  Laughing Даже вече виждам как ще заоправдават Брук като започне да разбива живота на още едно дете с глупавото извинение "сега се сетих, че аз съм му майка, даже и да не съм", както и семейството на Тейлър и Ник, отношенията си с Рич. Много интересни епизоди предстоят в България, отново неудобни за поддръжниците на "вечно неразбраната" Брук   Laughing

А днес Стефани малко накуцваше тук, не ходеше съвсем уверено. Може пак да е имала някакъв здравословен проблем  Sad Но си изигра ролята прекрасно, както винаги.

# 58
Нищо не се подминава! Да, Стефка се повтаря - как съжалява,че не приемала Брук, но видиш лиот сега насетне щяла да я приема
Ами тя беше я приела, само че Брук нали от самолета се хвърли в спалнята на Ник! Е, как да продължава да я приема?!?
И това беше многократно коментирано.

# 59
  • somewhere near the sea

Това шега ли е или днес за втори път някой не чете внимателно. На предната страница Анастасия  и аз и др. нали започнахме да коментираме? ......................
Е нямаме вина все пак, че СЕГА това дето става в ДиК не се харесва на някои!
Ееее, няма нужда да важничиш чак толкова. До вчера те молехме да прочетеш малка назад, но ти така и не го направи. Явно не съм разбрала коментара ти(,което не е рядко срещано явление). ooooh!
А на друг(и) пък като не им изнася, започват да коментират първичните полови белези. Sick

Общи условия

Активация на акаунт