Дързост и красота" - тема 61

• 43 669
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
красимирче,ти която 69696969 пъти си казувала,че не гльодаш новите серии и не ги коментираш,Сега какво си се хванАла за тях????????Защо не коментираш Сегашните серии ooooh!

# 241
Краси   bouquet Абе поредния автогол си вкара брук  Laughing Поне беше Оливър, а не например Рик, защото тогава всички щяха да са пет пъти по-отвратени  Laughing

# 242
Скоро предстои да се насладим на поредното "благочестиво" дело на "праведната" баба Джукла.Докато Главната Героиня се е заблудила,баба Джука съвсем съзнателно и невъзмутимо ще започне връзка с Рик Sick "Незнам" дали има накъде повече да пропадне това същество. Sick

# 243
Краси, страОтна си както винаги  Hug
Направо нямам какво да допълня, мерси, че ми спести усилието да си напрягам русия мозък в тези жеги   Crazy Laughing
Много си права, че баба брук вече е доста далеч от понятието "красива" и да е била някога, вече е минало свършено време  Mr. Green
Ама като няма с какво друго да се отговори на нашите АРГУМЕНТИРАНИ мнения, веднагиш се казва, че завиждаме на бабушкерата  hahaha hahaha hahaha

ГосподинчИтУ, нЪл ти също се възмущаваше, че обсъждаме не в бяло новите серии  newsm78
Какво ми говориш и ти като госпожЪтЪ, какво ще се случи и с кой ерген ще си ляга Красавицата на сериала  Whistling
Коментирай си, ама тогава не подскачай като ощипана момЪ, защо й ние го правим  Outta Joint

# 244
Ети ти я "красавицата на сериала" hahaha hahaha
Голяма "убавица" hahaha

# 245
Ето ти и на теб една снимка на истинската Красавица на сериала  Crazy
Гльодай и точи лиги  Mr. Green

Брех, сничицата ми бЕга нейде  Rolling Eyes
Подозирам дългата завистлива ръка на нЕкое брукфенче  Crossing Arms Thinking

Ето я пак  Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 17:53 от Nenna

# 246
Аз пък викам малко да сменим репертоара.... Peace
Ето ти истински красива жена..... Party

Да продължавам ли или е достатъчно ясно.... Crossing Arms
Ненче супер просто......божествена както винаги.... Peace

# 247
SuperGeorgi, имаш ли някакви горещи новини? Какво ни готвят сценаристите този път? Бременност на Брук или вече негласно са признали, че е малко старичка за забременяване  Wink

Все още няма нищо ново освен това, което споменах вчера или онзи ден- Брук схвана с кого всъщност се е оправила на стената онази вечер. И дори в представите й показаха и как би изглеждала същата тази сцена без маските. Ето един кадър:

О, каква страстна любов! Joy

Уау, Тейлър е прекрасна на всичките снимки, дори и на тази, която Форестър е дал.

# 248
охха,много яка снимка,"супер" георги Crazy

# 249
Скоро предстои да се насладим на поредното "благочестиво" дело на "праведната" баба Джукла.Докато Главната Героиня се е заблудила,баба Джука съвсем съзнателно и невъзмутимо ще започне връзка с Рик Sick "Незнам" дали има накъде повече да пропадне това същество. Sick

Ами ,кво да се прай...съдба!   Peace
Тейлър съвсем съзнателно и невъзмутимо си избира мъж,който ...виж ти,също я иска!   Peace

А баба ти брукла трябва да се крие зад маски и по нощите,за да намаже нещо младо...    Joy Joy  иначе никой я не ще вече...освен льольото Рич!    Mr. Green  

berina , Nenna ,      bouquet    Страхотни снимки!

# 250
Брях, дощяло й се пак на бабушкера брукасита младо ярешко и намерила начин да си го хапне, нищо че то било вече запазено от дъщеря й хоуп  Mr. Green

# 251
Брях, дощяло й се пак на бабушкера брукасита младо ярешко и намерила начин да си го хапне, нищо че то било вече запазено от дъщеря й хоуп  Mr. Green

Ще ме извиняваш, ама тя като една добра и жертвоготовна майка, се жертва зарад щерка си - да пробва как е младият зет преди да го даде на щерка си (тя нали е девствена и не може да прецени сама  Crazy). Та кой по-добре от брукасита с нейните 696969 брака и сексуални партньори може да прецеи младата свежа мръвка  ooooh!

# 252
Тая пък... завидял съм. Може би просто не обичам да гледам нещо нередно. Има и такива хора представи си. Shocked

# 253
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Тая пък... завидял съм. Може би просто не обичам да гледам нещо нередно. Има и такива хора представи си. Shocked
newsm10
А бе,ние сме  ясни  Mr. Green Ама нека  някой   да обЯсни  СЕГА,мъжете   дето пишат в темата,за какво да  завиждат  на разпасаната баба  #Crazy Joy hahaha

# 254
Какво да завиждам. Особено тука - в по-голямата част хора доста по-големи от мен спорят и се "затапват" като деца много по-малки от мен. По-скоро трябва да ми е неудобно. А някои да ги е срам.

Общи условия

Активация на акаунт