МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 838
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 165
Снощи е имало рок-концерт доколкото разбрах.....От 15ч. е откриването......

Заредихте ли пиенето в хладилника? Тигана сложен ли е?

Приемам предложения за нова анкета......Може и на ЛС, тъй като тук може  и да не видя........

Някой имаше днес рожден ден - честит да му е.....А по всичко личи,че резултатите от матурата  на 7 клас ще излезе по време на първата среща от Световното...Добре,че има почивка между двете полувремена........

# 166
  • somewhere over the rainbow
Аз съм с рождения ден Simple Smile Решихме да не излизаме, че сакън да не изпуснем мачовете. Но пък зареждам хладилника Party

# 167
Не знам да се радвам ли, да плача ли..... толкова много обичам тези форуми - световни и европейски първенства и с такова нетърпение съм ги чакала винаги, а сега нямам представа как ще се класирам да гледам мачове с два броя калпазани  Crazy ooooh!.
Много благодаря на Мама Цоцоланка  Heart Eyes, бях сигурна, че тази темаа ще я има точно пусната от нея. Grinning Старите футболни кучета трябва да се подкрепяме  Mr. Green
Да си пожелаем страхотни емоции на този Мондиал, а на следващия и ние в редиците! Hug

# 168
 newsm59N_A_N™ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!       Gift

# 169
Разписах се в анкетката, да видим дали ще позная. Моят фаворит е Аржентина. Wink

# 170
Снощи беше концерта по откриването, но не беше рок концерт.
Имаше доста африкански изпълнители, гвоздеят на програмата бяха Black Eyed Peas, Alicia Keys и Shakira.

ЧРД на N_A_N™

# 171
Разписах се в анкетката, да видим дали ще позная. Моят фаворит е Аржентина. Wink
Единомислие по стара кучешка традиция забелязвам.
Една топка за младежта, един мач за големите. Ако слушат, догодина ще им дадеш да гледат някой мач на живо.  Heart Eyes

# 172
  • на брега на морето
Голям привърженик съм на Бразилия.

# 173
Ха, тези са големи сладури, звездичкаGrinning И аз искам и Холандия, но... да видим. Много неприятно с Рубен се получи.  Rolling Eyes

Много е гадно, но аз не губя надежда. Ако знаеш само колко е оранжево тук. Постоянно се подаряват/ продават оранжеви нещица -  перуки, знамена, свирки и мн. др. Има по цели улици в оранжеви флагчета.

# 174
iptv.bg - тук качеството е много добро, но мисля, че е само за потребителине на megalan.

П.П. Почна, гледате ли Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 15:18 от Whatever

# 175
  • София
Оле, оле  Party  

Кой ще е № 1, най-вероятно пак ще са бразилците, те това си го умеят най-добре. Ще се радвам и ако не са те, а италианците примерно, ама да видим  Rolling Eyes

П.П. Почна, гледате ли Simple Smile
Да, много е колоритно  Simple Smile

# 176
  • Варна
 Crazy  sohappy  Crazy

p.p.  Flowers Rose, мир на душичката на правнучката на Мандела  Blush

# 177
E, сигурна съм, че няма да е Аржентина,
    но някак отвътре ме яде, че Ходндурас, може и да изиграе "скритата лимонка", и хоп да препъне някои в пътя им напред.

# 178
  • Mars Hotel
Давайте прогнози за мачовете днес!
Мисля, че Франция ще бият и то лесно, но за ЮАР - Мексико ми е трудно да предвидя нещо. Мексико са по-добри на теория, но домакините ще са адски нахъсани.

П.С. Какво е станало с правничката на Мандела? Не можах да чуя, че малката пригласяше на певците  Crazy

# 179

Общи условия

Активация на акаунт