МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 852
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Хайде и аз тук ще гледам когато мога мачовете. Тази вечер май Уругвай - Франция отива към Х.
Обаче тези вувузели ме побъркват - ужасен е този шум.

Момичета, някой ще ми обясни ли как се играе еврофутбол, понеже искам да се пробвам този път.

# 211
  • Разпиляна във въображението
И аз нещо не го разбирам този Еврофутбол, но имам един приятел, който е много запален и постоянно залага. Май ще взема и аз да се пробвам.

# 212
Аз не мога да обясня, защото никога не съм играла сама. Само програмата съм разглеждала в ръцете си. Laughing И понеже миУто играе, му казвам- сложи ми еди колко си парички и за мен, и той се занимава с тази работа.Хубавото е, че ако спечеля, взимам печалбата. Ако загубя- губи той, защото това са неговите пари. Mr. Green

# 213
  • Срещу планината:)
 Twisted Evil Хайде петлите все така да играят

# 214
  • Варна
уффф, много скучно ... първия мач беше по-интересен.  Crossing Arms Очаквах много повече и от двата отбора, хммм

# 215
Много просто се играе еврофутбол. Всички мачове в програмата си имат трицифрени номера. Например избираш си мач номер 245 и задебеляваш на първи ред цифричките 2 , 4 и 5 и вдясно отбелязваш краен резултат 1 Х или 2 . На следващия ред си избираш друг мач и как ще завърши и така. Можеш в права колнка на един фиш да напишеш колкото искаш мача но не познаеш ли един губиш цялата колонка така , че съветвам ви да играете не повече от 4 мача. Най-много 6 , но в никакъв случай повече. Аз съм хващал 6 преди години и от тогава и 4 не мога да хвана. Естествено колкото по-съмнителен мач толкова по-висок коефициент и повече пари ако познаеш , но и вероятността е много по-малка. Може като за начало да пуснете три-четири сигурни мача с малки коефициенти. Отдолу на фиша отбелязвате множител тоест колко пари слагате на фиша. 10 значи 1 лв , 20  2лв и така . Не слагайте повече от лев -два като за начало. Това е ! Системи за сега не пускайте сложни са . Пробвайте в права колонка докато свикнете и познаете поне веднъж. Това е успех и добри печалби.

# 216
А, да не мислите че ги харесвам много. За пари става дума, затова съм от тях. Mr. Green
Ама като гледам трябва да се отчета с първите загубени за това световно. Не трябваше така да ми започва първенството. Crossing Arms
Много скучен мач....

Хахахха мен х ми излезе  smile3533, но бях водена само от омразата към Франция иначе щях да ги пиша тях - по разум  Laughing

Аз не мога да обясня, защото никога не съм играла сама. Само програмата съм разглеждала в ръцете си. Laughing И понеже миУто играе, му казвам- сложи ми еди колко си парички и за мен, и той се занимава с тази работа.Хубавото е, че ако спечеля, взимам печалбата. Ако загубя- губи той, защото това са неговите пари. Mr. Green

Мамка му! Аз играя по същия начин  Mr. Green Joy

# 217
  • София
Така ми се стече денят днес, че мачове не успях да гледам  ooooh!! Но пък ми допада обяснението да dido1302, а до нас отвориха Еврофутбол-кафе и ще взема да се пробвам освен  Mr. Green! Ако пък прилъжа съпругът да се държи като милото на  Just*AvvA*, може и редовно да пускам  Joy!

И аз нещо не ги долюбвам франсетата, не знам що така!

# 218
Аз повече от два мача във фиш не играя вече. И три съм играла, ама не си заслужава, защото често става два да излезнат и третият да те прецака. Пък ние по принцип играем с по-високи суми, и няма смисъл да ги рискувам.

А, да не мислите че ги харесвам много. За пари става дума, затова съм от тях. Mr. Green
Ама като гледам трябва да се отчета с първите загубени за това световно. Не трябваше така да ми започва първенството. Crossing Arms
Много скучен мач....

Хахахха мен х ми излезе  smile3533, но бях водена само от омразата към Франция иначе щях да ги пиша тях - по разум  Laughing

Х много рядко играя ма*ка му. Ето, за първият мач днес исках да играя Х, ама не ми стискаше и се отказах. Той пък взе , че излезна. Не познавам хиксовете и това си е. Crossing Arms
Сега трябва да преччупя каръка си по някакъв начин, да плюя ли, да се въртя ли, какво да правя? Mr. Green

# 219
Аз удрям 2 големи уискита и едно мартини и после познавам всичко. Миналата година милото ме напи стабилно и аз с един лак за коса качена на спалнята диктувах  Mr. Green Повечето отбори не ги знаех, а каквото знаех мозъкът ми беше твърде замъглен, бая голяма сума изкара Laughing, ама аз си я похарчих почти, щото по право си беше моя  Flutter Crossing Arms

# 220
Allons enfants de la Patrie , le jour de gloire est arrive . Contre nous de la tyrannie , l'etendard sanglant est leve . Entendez vous dans le campagne , mugir ces feroces soldats . Ils viennent jusque dans vos bras egorger vos fils , vos compagnes.    AUX ARMES CITOYENS . FORMEZ VOS BATAILLONS . MARCHONS , MARCHONS .

# 221
Аз удрям 2 големи уискита и едно мартини и после познавам всичко. Миналата година милото ме напи стабилно и аз с един лак за коса качена на спалнята диктувах  Mr. Green Повечето отбори не ги знаех, а каквото знаех мозъкът ми беше твърде замъглен, бая голяма сума изкара Laughing, ама аз си я похарчих почти, щото по право си беше моя  Flutter Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy

# 222
Treisy Изпаднала си в някакъв транс и си включила онези проценти от мозъка които не ползваме по принцип. Трябва да ни научиш да изпадаме в Нирвана и да целим мачовете. Ще пишем само трета английска , конференциите , втора турска лига и нашата В група и сме милионери.

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 00:02 от dido1302

# 223
Кажете какво да пиша на Скрита Сила Мъдрево срещу Вихър Горубляне ?

# 224
Treisy Изпаднала си в някакъв транс и си включила онези проценти от мозъка които не ползваме по принцип. Трябва да ни научиш да изпадаме в Нирвана и да целим мачовете. Ще пишем само трета английска , конференциите , втора турска лига и нашата В група и сме милионери.

О, аз веднага щом продиктувах кое как, изпаднах в доста дълбока нирвана  Mr. Green

Кажете какво да пиша на Скрита Сила Мъдрево срещу Вихър Горубляне ?

2, ама съм само на голямо мартини - никви гаранции  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт