МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 852
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 195
  • под дъгата
Хоп-троп и аз тук Party Аз нищо не съм успяла още да гледам,но се насаждампред ТВ да не пропусна "оскубването" на петлите Wink

# 196
Хоп-троп и аз тук Party Аз нищо не съм успяла още да гледам,но се насаждампред ТВ да не пропусна "оскубването" на петлите Wink

И ние това чакаме  Mr. Green

# 197
  • Разпиляна във въображението
А дано Peace

# 198
Оф, тия вуз...кво беше, свирките им, ме побъркват - толкова монотонно, като ято пчели  Sick За капак Канал 1 ни пращи леко, милото е откачил  Mr. Green

# 199
Пак аз съм срещу всички значи. Crossing Arms

# 200
  • Варна/Лондон
И аз тук, сега ще наваксам с темата.  Peace

# 201
И аз щях тъкмо да се оплаквам от тия пчели, викам си толкова да съм се бъгнала и да ми се причува този шум, но както е видно не съм само аз Sad

# 202
Пак аз съм срещу всички значи. Crossing Arms

Щооо?  Mr. Green

# 203
  • Варна/Лондон
И аз щях тъкмо да се оплаквам от тия пчели, викам си толкова да съм се бъгнала и да ми се причува този шум, но както е видно не съм само аз Sad
Аз помислих, че от снощи  тв-то ми прави номера с цветовете и сега съвсем се е прецакал...добре, че прочетох. Laughing

# 204
  • Варна
 Crossing Arms, пууу тез петли, каквот са се накукушинили ... не ми харесва на къде отива работата  Crossing Arms

# 205

Щото пък искам Франция да бие. Praynig

# 206
Аууу, чобанка  Joy

Това жужене ме изкарва извън нерви, не знам тези футболисти как издържат.

# 207

Щото пък искам Франция да бие. Praynig

Ше бие...ма некой друг път  Mr. Green Аз не ги харесвам от '98г., когато биха Бразилия, мале какъв рев му ударих!!!

Добре, че ги няма чехите, че тогава големи ядове щях да бера  Laughing

# 208
  • Разпиляна във въображението
Засега върви добре за мен и не добре за Just*AvvA* Mr. Green И на нулево равенство съм съгласна.

# 209
А, да не мислите че ги харесвам много. За пари става дума, затова съм от тях. Mr. Green
Ама като гледам трябва да се отчета с първите загубени за това световно. Не трябваше така да ми започва първенството. Crossing Arms
Много скучен мач....

Общи условия

Активация на акаунт