МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 870
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
За мен Англия нямат големи шансове на това световно, но ако САЩ ги бият ще е голям резил.
Според мен шанс имат повече страните, свикнали с този тип климат като в ЮАР.

# 301
  • София
Мачът стана интересен с този автогол, ако не друго  Mr. Green!
А Бекъм контузил ли се е, че пропуска Световното? Коментаторът няколко пъти го спомена, а и камерите го следяха... пък аз не съм се вълнувала от него в последно време и не зная какъв му е случая.

# 302
Ми контузия?

# 303
Бекъм е контузен. Я си представете Роб Грийн да се оправдае с топката Джабулани.

# 304
То беше ясно, че Грийн може и да не е дозрял... Дано напред компенсират липсите отзад.  Laughing

# 305
Бекъм не беше ли скъсал ахилес?

Сърцето ме заболя от тоя гол.. И се сетих за на Дидо прогнозите за английските вратари. Твои бяха нали?

# 306
  • Варна
Бекъм е контузен. Я си представете Роб Грийн да се оправдае с топката Джабулани.
  с коя топка да се оправдае?  Mr. Green

# 307
  • София
Бекъм не беше ли скъсал ахилес? 
Да, точно така! Сега се консултирах с гугъл  Mr. Green. Помислих си да не би треньорът просто да не е пожелал да го включи в отбора...

# 308
Дейвид се контузи малко преди края на сезона в един мач на Милан. Той обаче скоро няма да се откаже , ако е здрав , защото той гори за Англия. Толкова се разочарова , че е контузен и толкова искаше да играе на световното , ама пуст късмет.

# 309
Дейвид се контузи малко преди края на сезона в един мач на Милан. Той обаче скоро няма да се откаже , ако е здрав , защото той гори за Англия. Толкова се разочарова , че е контузен и толкова искаше да играе на световното , ама пуст късмет.

Играеше му се та...

Ох, браво на Джерард за картона! Tired

# 310
  • Варна
уфффф, почвам да са притеснявам с тия атаки без гол ...............................  Thinking

# 311
Тая врата е омагоьосана ...

# 312
Коментатора обаче цепи мрака  Mr. Green

# 313
Ха нереализираните бейзболисти играят равностойно със създателите на футбола. Факт. Иначе мача е много добър.

# 314
  • София
Ха нереализираните бейзболисти играят равностойно със създателите на футбола. Факт. Иначе мача е много добър.
За съжаление  Sad. Въпреки, че са ми любимци, не вярвям англичаните да стигнат много напред, но загуба или равен сега...сраааам.

Общи условия

Активация на акаунт