МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 897
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 405
Нова Зенландия Stuck Out Tongue

Ще да съм пропуснала някое географско откритие. Simple Smile

Иначе - 2,2,1 (изненадах всички, а...)

# 406
Доволна съм от резултата!

Очаквате ли добра игра от Камерун? А от Италия??????

Може ли някой по-осведомен да каже какво търсеше вчера Пипи Дикова като ководеща #Crazy на студио на световно първенство по футбол????????? Та тя освен да се усмихва като новата министърка по здравеопазването - май нищо друго не правеше....А Манченко я подканяше да задава въпроси по много смешен начин, като майка към малко дете - Я кажи сега маминото на тази леличка еди кое си стихотворение..........

# 407
  • Варна
аууу бях ги позабравила холандците, обаче сега като успях да ги погледам -  Crazy. Бравас на лалетата. Snajder много се раздаде  Crazy
Датчаните и те имаха шансове. Приятеля ми ми разказа за '92ра, как са ги са събирали в последния момент за мачовете  Mr. Green, жалко, че не съм била по-голяма да гледам тогава, било е много забавно  Mr. Green

мойте прогнози до сега  - пълна каша, няма да се излагам пред вас.  Joy

п.п. офффф вярно, това недоразумение Пипи, ми действа по съшия начин като звуковете на вувузелите  Mr. Green

# 408
  • Бургас
Ами какво да и се чудим на Пипи,пробват се от БНТ да видят дали е наследила нещо от баща си,ама тц,не става.

# 409
Надявам се Япония и Камерун да направят красив и атрактивен двубой и по-добрия да спечели , докато за довечера се надявам Парагвай да разбие смешните жабари , които просто са като Франция на това световно слаба работа. Пипи нали превежда на чуждестранните гости и нали е криза са решили да се спестят и от втора водеща. Нали Ели Гигова е с Кедъра водеща , а Пипи с Манченко.

# 410
Какъв кеф. Самураите срещу Неукротимите лъвове.

# 411
  • София
Kaкво блеят всички в това световно? Нали ние не играем, следователно изобщо не ме вълнува кой как и къде играе... Интересно ми става това световно (т.е. започвам да го гледам) след четвърт финалите. Grinning
Вчера един чичка ме пита (докато излизах от работа), как свършили еди кои си... Викам му - Откъде да знам, нали ние не играем... а той мърмори.  Laughing
Вече футбола не е интересен, няма ги онези сърцати легенди... Имаше футболисти с финес - Марио Кемпес, Кройф, Гаринча... вече всичко е изкривено. Меси изобщо не го харесвам.
Симпатизирам на Сърбите, тъй като си ги харесвам.  Peace

# 412
Изпуснах аз Холандия - Дания, ама сега поне Камерунците да погледам  Twisted Evil

# 413
Хм..двата мача ги познах..остава третия да е хикс Mr. Green Laughing

# 414
И аз до тук съм на 100 процента. Аз също довечера чакам Х.

# 415
Доволна съм от любимите ми холандски левенти!  Grinning

# 416
  • Ænima/Albuquerque
Аз малко като в небрано лозе,ама колко свършиха Камерун с Япония?  Blush

# 417
# 418
  • Ænima/Albuquerque

Мерси,значи не съм изпуснала нищо след гола.  Mr. Green

# 419

Мерси,значи не съм изпуснала нищо след гола.  Mr. Green
..аз да ти кажа и от двата мача до сега няма нищо за изпускане Joy
От началото на световното..само Аржентина ми е харесала като игра..и ще стигнат далеч Peace

Общи условия

Активация на акаунт