МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 921
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 660
  • Ænima/Albuquerque
Абе да си пуснат Диема по време на Шампионската лига,пък да гледат и да се учат...
'Щото има какво да видят по принцип...
И тая патка какво точно прави там?
Студиото ли краси?
Диема е висока летва..не ги пращай там..ще ги ползват за осветление Mr. Green

Ама уж национална телевизия...не трябва ли да поддържат някакво качество пред останалите?!?  newsm78

# 661
  • España
YEBOOO BAFANA BAFANA!!!!

# 662
  • София
dyvaromi, дааа - КАМИЛА  Joy! Не знам дали са търсили аналог с ЮАР, обаче определено беше много смешно, защото дори и бегъл такъв не успяха да направят! Абе гледаш мач и изведнъж на екрана се появява спортна журналистка с ошашавена камила, ни разговор върви, ни нищо  hahaha. Единствената аналогия беше с цирк  Mr. Green!

Сарказъмче, ти успя ли да си свалиш файлчето с програмата на мачовете? Питам, щото вече съм си попълнила чинно моето  Flutter.

# 663
  • Ænima/Albuquerque
Ох,Вени не съм!  Tired
Можеш да ми го пратиш някакси...ако може и попълнено.  Mr. Green

Драго ми е,че те виждам тук бай дъ уей!   bouquet

# 664
Абе да си пуснат Диема по време на Шампионската лига,пък да гледат и да се учат...
'Щото има какво да видят по принцип...
И тая патка какво точно прави там?
Студиото ли краси?
Диема е висока летва..не ги пращай там..ще ги ползват за осветление Mr. Green

Ама уж национална телевизия...не трябва ли да поддържат някакво качество пред останалите?!?  newsm78
не трябва..за тва е национална..куцо и сакато ...там..няма конкуренция..гният си в собствените...... Sick

# 665
  • Ænima/Albuquerque
 Sick

# 666
# 667
  • София
Можеш да ми го пратиш някакси...ако може и попълнено.  Mr. Green
Тъй, де, попълнено! Аз за туй го написах  Wink  Hug!
Ето линк за сваляне. Благодаря на Мама Цоцоланка и на Whatever, защото не помня коя от двете даде линкът към този файл, но е много удобен. Освен, че смята резултатите, видях, че в другите шийтове има съставите на всички отбори участници и различни любопитни факти  Peace.

# 668
  • España
Имаше в БНТ един пич Камен Алипиев,дето ме кефеше неистово,той не се ли появявя?
Ох взех да търся как да ги видя тез уникалисти в нета на живо...заинтригувана съм
Между другито,без малко да ги налъндят наш'те хора!

# 669
Имаше в БНТ един пич Камен Алипиев,дето ме кефеше неистово,той не се ли появявя?
Ох взех да търся как да ги видя тез уникалисти в нета на живо...заинтригувана съм
Между другито,без малко да ги налъндят наш'те хора!
..тук е ..в отбора..уникат Heart Eyes

# 670
Язък за испанците Tired
Един познат заложил 100лв за тях  #Crazy Отидоха му парите на човека...

# 671
  • España
Тъкмо да кажа,че този мач вече сме го гледали и....бам гол! Закономерен,уругвайците добре напъват. Леле,утре на каква "дисекция" ще го подложат Парейра тукашните медии....не ми се мисли,направо ще го разфасоват! #2gunfire

Между другото,Вени,ей такваз ли беше камилата? http://chapita.snimka.bg/other/lubimi.8349.19248634

Обаче,заклевам се не ми беше хрумнало да я интервщирам,да му се не види! newsm78 Laughing

# 672
  • София
Между другото,Вени,ей такваз ли беше камилата? http://chapita.snimka.bg/other/lubimi.8349.19248634
Ааа, не, не беше такава, твоята е по-хубава! Сигурна съм, че и интервю щеше да ти се получи  Joy  Hug!

# 673
  • España
Ааа, не, не беше такава, твоята е по-хубава! Сигурна съм, че и интервю щеше да ти се получи  Joy  Hug!

Жикаш;те животните се разбират помежду си?! Joy Joy Joy

# 674
  • София
dyvaromi, абе нямах точно това предвид  rotfImbo!

Общи условия

Активация на акаунт