МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 899
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 990
Спокоен за мен мач, тъкмо да не влагам много емоции, че от снощи са ни спрели газта и нямаме топла вода, мих с топла вода от каната  Sick и цял ден няма душ...накрая ще се къпя със студен! Помрънках си, мерси...  Mr. Green

Топли вода в тенджерите и пълни коритото. Hug

# 991
  • España
Обаче пък не знаете във ВИП-зоните как се плюска и за порка,даже понякога си мисля,че някои ходят на мач,само за едната консумация Wine Glass.

Ооо знаем, знаем  Simple Smile
Дано утре сърбите ни покажат, че германците не са толкова силни, колкото се представиха в първия мач  Praynig Добро включване днес на тоз симпатяга Агуеро Simple Smile хвърлила съм му око отдавна, като футболист де  Mr. Green Диего защо не му дава шанс от началото на първенството? Нали му е зет, или вече бивш зет (dyavаromi , какви са клюките?).

Не само ,че не му е "бивш",ами са си много близки даже!Малката щерка на Марадона,Джанина и Кун (както е по-известен Агуеро),даже миналата година направиха Диего дядо! Най-близкият до сърцето на Марадона човек,малкият Лео Бенджамин Агуеро,казват е единственото същество на този свят,което би могло да се наложи над знаменития си дядо! Ако сте обърнали внимание,талисманът,който Диего винаги носи в ръка и си го целува хиляди пъти му го е дал малкият внук да му носи късмет на Мондиала.И явно за сега действа!!! това е вид Росарио,както се нарича,с разпятието.
Вчера голямата дъщеря на Марадона ,Далма,аплодира от трибуните своя екип и изрази нескрита гордост от играта на ЗЕТ СИ!!!
Иначе ,в Аржентина  ,заради роднинските си връзки с Марадона,Агуаин е подложен на люти критики винаги,а Марадона,естествено беше атакуван,че е предпочел ЗЕТ СИ,а не Рикелме или Занети примерно.....абе раздувки,ако питате мен! То момчето много добре си играе даже,а и се  видя,сега и копче не могат да му кажат!
А между другото малкият е кръщелник на Меси,доколкото знам,за това и носи името Леонел.А за никого не е тайна,че Лео и Кун са много добри приятели!

# 992
  • Ænima/Albuquerque
А такаааа!  cheers

# 993
Няма май никаква логика в резултатите на световното до момента. САЩ играха супер срещу Англия , а в момента губят от отчайващите срещу Алжир словенци.

# 994
Подценяват си съперниците.

# 995
  • Ænima/Albuquerque
Да,и с Испания така стана.

# 996
  • España
Това на американците на екипите на мен ми прилича на едновремешните ленти ОТЛИЧНИК,дето ни ги закачаха за манифестациите на 24 май Laughing

# 997
  • Ænima/Albuquerque

Те добре,че нямат звездички,че щяха да приличат на Капитан Америка.

# 998
Мама му стара, принудена съм да викам за американците  Sick

Екипите им са много 'барнати'  hahaha

# 999
  • Ænima/Albuquerque

Какво те принуди?  ooooh!
Екипите ли? Mr. Green

# 1 000

На мен пък ми напомнят на униформи от гражданската война, не знам защо.

# 1 001

Какво те принуди?  ooooh!
Екипите ли? Mr. Green

Тцъ, фактът, че искам да свършат наравно ме принуди  Crossing Arms Не се гордея с това, но... факт е.  Confused Не казвай на никого.

# 1 002
  • Ænima/Albuquerque
Мама му стара, принудена съм да викам за американците  Sick

Екипите им са много 'барнати'  hahaha

На мен пък ми напомнят на униформи от гражданската война, не знам защо.

Или от Френската Революция!  Joy

Аааа ИрПуц,не трябва да свършват на равно,че Англия...не,не може така...

# 1 003
Без малко.
Айде мача свърши.

# 1 004
Еййй, Германците паднали от Сърбите. Направо съм на върха на щастието. Вече няма да се поддавам на набедените фаворити и да залагам за тях само защото са такива. Ще си го карам по симпатия, защото колкото пъти съм направила обратно съм сгрешила /е не всеки път де/  newsm78 .
Сега съм за американчовците. Да ги видим. За сега  Confused

Общи условия

Активация на акаунт