МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 902
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 975
  • Ænima/Albuquerque

Почвам да си правя гаргара за меден глас, който да извивам от 17:00 ч. То ще е все едно гледам Италия-Франция (мачът ми кошмар), ама си трябва.

Защо?
Тоя мач (откъм отбори) ще е леко скучен,макар че е важен.  hahaha

Ако трябва да проследим политическата и историческа насоченост на България през годините трябваше да викаме за Германия. Все пак сме им били съюзник и в двете световни войни , а със сърбите винаги сме били противници.

А ако трябва да проследим какво са направили германците през тия световни войни...ще си викам за Сърбия!  Crossing Arms

# 976
  • España
При мен любовта към Германия си отиде с ерата на Лотар Матеус!
И не мога да си обясня "феномена балканска солидарност",направо ми звучи парадоксално! Thinking
По нашите географски ширини,дето всеки дърпа чергицата към себе си,винаги нещо се дели,винали се леят люти ракии и псувни и......по големи форуми се обединяваме ,напук на целия свят се обединяваме! Усещам ,когато сърбите поемат инициативата в мача,колкото и да се стискам,да се опитвам да си спомням Балканските войни,то дивото,балканското напира у мен и изригва в мощем вик! Laughing
И на времето,в онова вълшебно за нас американско лято,се сещам,те сърбите бяха в разгара на войната в Босна,та пропуснаха,но с всеки гол на Ицо,Балкана се огласяше от топовните салюти на сръбските партизани!!!

# 977
Все пак сме им били съюзник и в двете световни войни

И губещи с тях, и губещи......

Да, ама ако питаме бат` Жельо Желев трябва да викаме с пълни гърла за Франция, че нали уж франкофони се водим.......Пък снощи настроението в темата друго пееше.....

# 978
  • Ænima/Albuquerque
Все пак сме им били съюзник и в двете световни войни

И губещи с тях, и губещи......

Да, ама ако питаме бат` Жельо Желев трябва да викаме с пълни гърла за Франция, че нали уж франкофони се водим.......Пък снощи настроението в темата друго пееше.....

newsm10

Настроението и днес,и вчера е абсолютно единодушно!

Кой е тоз симпатяга в студиото?
Най-после един умен човек да поканят!

# 979
Аз честно не помня кога са правели сърбите салюти на български голове.  newsm78 Както и да е. Думата ми е , че ние българите сме най-големите чуждопоклонници. Като е чужденец дет се вика сме готови и задника си да му предложим за да се докажем пред него , а помежду си се обиждаме и никога не се подкрепяме. Единствените диаспори по света , които са разединени и не се подкрепят са българските. Такива сме ние . Подкрепяме стискаме палци за съседите , а сърбите за нас си имат едно люто - пичку им материну бугарску . За македонците сме татари и боклуци , за гърците сме цигани ( феновете на Арис обиждат феновете на ПАОК с думата - българи тоест цигани). Румънците пък изобщо не ни броят за живи , а за турците пък какво да кажа. Само те ни викат комшо и се усмихват като чуят , че сме българи , но ние пък иронично заради историята си мразим най-много тях. Най-вероятно и ние сме си виновни за това ни недолюбване , но пък да ми обяснява някой , че съседите ни ни симпатизират си е пълна глупост.

# 980
  • Ænima/Albuquerque
Всички наопаки-само ти на терсене!  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 17:08 от Sarcasm™

# 981
Много са ми смешни екипите на Хамериканците,все едно се връщат от мис Свят. Laughing

# 982
Сърбите почнаха да правят разни блакански номера да се излягат на терена. Ами какво да ви кажа. И двата отбора бяха слаби и нищо не играха. Ще има ли изобщо отбор на това световно
, който да играе категорично , да не допуска излишни грешки , да надиграе категорично съперника си и в двете фази на играта за който да си кажем - ето го победителя . Ама не даже и Аржентина и Бразилия показват много слабости . Това ме кара да мисля , че това световно може да бъде спечелено от всеки. Просто всички отбори са приблизително еднакво слаби и неподготвени. Жалко че не се класирахме можехме да се представим не по-зле от останалите европейски тимове до момента , а не да стискаме палци за сърби или гърци , които даже и посмъртно не биха викали за нас.
Не е вярно че Сърбите не биха викали за нас.
94 година викаха че чак от радост при победите ни и с оръдия стреляха. Peace

# 983
  • Ænima/Albuquerque
Много са ми смешни екипите на Хамериканците,все едно се връщат от мис Свят. Laughing

Мамини националистчета,гледай ги-истински патриоти!  hahaha

# 984
Браво Сърбия - целите Балкани са с Вас!!! Peace Peace Peace

# 985
  • Ænima/Albuquerque
Браво Сърбия - целите Балкани са с Вас!!! Peace Peace Peace
newsm10

Страничния съдия се казва - Ред уан Еди-кой-си... (то другото не е важно! )  hahaha

Ама вЕрно,сега им виждам екипите!  hahaha

# 986
Спокоен за мен мач, тъкмо да не влагам много емоции, че от снощи са ни спрели газта и нямаме топла вода, мих с топла вода от каната  Sick и цял ден няма душ...накрая ще се къпя със студен! Помрънках си, мерси...  Mr. Green

# 987
# 988
  • Ænima/Albuquerque

Пак заповядай!  hahaha

# 989
Думата ми е , че ние българите сме най-големите чуждопоклонници. Като е чужденец дет се вика сме готови и задника си да му предложим за да се докажем пред него , а помежду си се обиждаме и никога не се подкрепяме. Единствените диаспори по света , които са разединени и не се подкрепят са българските. Такива сме ние . Подкрепяме стискаме палци за съседите , а сърбите за нас си имат едно люто - пичку им материну бугарску . За македонците сме татари и боклуци , за гърците сме цигани ( феновете на Арис обиждат феновете на ПАОК с думата - българи тоест цигани). Румънците пък изобщо не ни броят за живи , а за турците пък какво да кажа. Само те ни викат комшо и се усмихват като чуят , че сме българи , но ние пък иронично заради историята си мразим най-много тях. Най-вероятно и ние сме си виновни за това ни недолюбване , но пък да ми обяснява някой , че съседите ни ни симпатизират си е пълна глупост.

Дидо(то може и адаши да излезем с теб), с това съм съгласна с теб....Мъж ми е от Благоевград, има поглед върху тези комшии(гърци, македонци, сърби), аз съм от Добрич - съответно за румънците и мисля като теб.....За съжаление е вярно.....Е, навсякъде има изключения, но тук изключенията не играят сериозна роля......А и смятам,че сърбите са били салюти, не толкова за нас, колкото против германците.......Писах и преди - понякога адреналина при падане на съперника е по-голям отколкото при победа на твоя отбор.......

•ºtreisyº• не се кахъри, те и германците нямат топла вода, сигурно сега пият една студена вода и ги облива пак такава.........

Отивам да гледам екипите на Хамериканците.......

Общи условия

Активация на акаунт