Снимката е отпреди 5 месеца,Сега съм малко позаслабнала(пуста суета)!
Аз Марадон го харесвам като ФУТБОЛИСТ,а и добро сърце носи да ви кажа. Няма да забравя как искрено се разплака в едно училище за изоставени бедни дечица в Йоханесбург.Аржентинското посолство пое спонсорството им и Марадона,като една от Емблематичните фигури на страната си ,присъства на училищния им празник . Вместо заплануваните 30 минути ,Диего остана с малчуганите повече от 2 часа и през сълзи каза,че това е един от най-щастливите мигове в живота му,че е успял да стопли сърчицата на тези,забравени от Бога деца! Да не се впускам в подробности,но , - домовете за сираци в България са 4-звездни хотели в сравнение с някои от тукашните ! А и верно има магия около този човек,където и да се появи настава пълна истерия и фиеста,даже и на тренировка!
Що се отнася до Батистута,миналата година го видях в едно кафе в центъра на Буенос Айрес и.....така се бутурясах в една витрина ....още ме боли челото,като се сетя.

Иначе ,от към физика...не си падам по аржентински ФУТБОЛИСТИ много,предпочитам аржентинските ТРЕНЬОРИ,особено един!!! Имам и две доказателства,които в момента вилнеят из кухнята
Като естет обаче, моят фаворит за най-красив футболист за всички времена си остава португалският вратар от недалечнто минало Витор Байа,има нещо дяволки изпепеляващо в него(замислям се да пропиша чалга текстове вече
Малко се отплеснах от футбола,но пък всеки голям спортен форум ,неминуемо е споходен от лавина от клюкини и пикантни подробности.Нали те са част от шоуто?!Та в този ред на мисли,дамите в Африка вече са се нахъсили да избират най- секси играч на Мондиала.Миналата година на Купата на Конфедерациите за такъв бе определен бразилският нападател Рубиньо(няма начин - "....Hеllo,Africa,tell me how you do it..." все пак!).В тройката попадна и друг мой любимец-Серхио Рамос ,както и "бялата перла на южно-африканската гарнитура-Матю Буут.Този последният ,противно на всичките приказки за расова ненавист винаги е топ сред чернокожите дами в страната си,даже се слави като благоверен съпруг на мургава манекенка(или моделка,каквато и да е разликата там ,да прощавате невежеството ми
Много не си падам по италианския футбол,честно,за мен най-впечатляващото при адзурите на всеки Мундиал е,че повечето им футболисти изглеждат като излезли от котилото на София Лорен!!! Красива нация ,не може да им се отрече!Спомням си,преди години бях в един и същ хотел с участниците в световно първенство по аеробика и фитнес,та мечтата ми беше....да закъсам в асансьора с италианския отбор и......познайте...закъсах,верно ,но..... около 10 минути си се усмихваме любезно и да си разменяхме весели реплики на нескопосан английски
Та така,вече с нетърпение чакам петъка да идва,видях по-горе някои ще празнуват рожден ден,да ин е честито! А други ще се настроим поне за месец на футболна вълна,дано да си заслужава!
!
!
- за разказа, за снимката и за удара във витрината, също ти завидях
, но... ще имам поставен на поста пред ТВ за резултата.
... или, заради чара ня цялата им национална гарнитура
Дрогба в крайна сметка май ще участва, много се кефя. Иначе много щеше да ми липсва 2 месеца.