Tе изобщо си имат цяло съзвездие(аржентинците) ,а двамата Милито са много "на мода " в момента,особено"италианският",Игуаин е любимец на мъжа ми ,той си знае защо
.За Меси няма и да казвам, Тевес буди у мен малко противоречиви чувства
...Тъкмо разказвах на едни колеги журналисти от Аржентина в skype,че имат мощна подкрепа от българските жени(визирайки резултатите от анкетата ни) и единият се изкодоши,че след приключванвто на участието си в Мондиала,цълата аржентинска делегация трябвало да иде на опознавателна обиколка из България!
Това за Луиш Нани верно е много неприятно,хубав отбор са Португалците,а той(Нани) ще липсва доста.Роналдо и компания между другото имат много мощно лоби тук. В ЮАР.има цели португалски квартали...във всички големи градове.
Whatever,не знам дали ще го видя на живо Дрогба,малко са ми далечко първите мачове,ако продължат напред евентуално,но пуст жребий,в компанията на Бразилия и Португалия няма хич да им е леко!Те Кот д'Ивоар и на предното Световно пак се натресоха в много трудна група,помните ли? Или Аржентина или Бразилия,нема лабаво
Аз мисля да имам някъде снимка с Дидие Дрогба,но това е още от преди години,още преди цифровите апарати да навлязат в масова употреба.Сещам се ,че се снимахме в Абиджан.Но с нашите постоянни местения не съм сигурна къде съм я дянала тази снимка, но ще търся!Така като гледам отборите и анализирам,по-скоро съм склонна да прогнозирам КОЙ НЯМА ДА СТАНЕ ШАМПИОН.Дай Боже някоя приятня изненада да има! За аржентинските футболни фенове , "милагро" би било ,обаче и ,ако Диего вдигне купата накрая

Помните ли Дания навремето на едно Европейско как "уцели десятката".Те викингите иначе пак са тука...
Между другото,видахте ли другите ми фаворити,испанците, как наряза на салата Полша одеве?!
Иначе ние отвъд океана какво ще разберем? Нищичко!

Дрогба в крайна сметка май ще участва, много се кефя. Иначе много щеше да ми липсва 2 месеца.
заради мен.