МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 861
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 225
  • Разпиляна във въображението
Treisy Изпаднала си в някакъв транс и си включила онези проценти от мозъка които не ползваме по принцип. Трябва да ни научиш да изпадаме в Нирвана и да целим мачовете. Ще пишем само трета английска , конференциите , втора турска лига и нашата В група и сме милионери.
О, аз веднага щом продиктувах кое как, изпаднах в доста дълбока нирвана  Mr. Green

Много забавно  Joy

Я споделете дали сте много емоционални по време на мачовете. Аз дотолкова се настървавам понякога, че крещя с цяло гърло. Моя след като не гледа мачовете ще взема утре от мъка да си направя пържени картофи, пилешки крилца и една биричка, а той ще гледа децата.

# 226
О, да! Аз съм много емоционална. Не само като гледам мачове, а по принцип, така че няма как да е друго във футбола. Mr. Green Като ме види някой за първи път, е страшно учуден. Blush Странно им е жена в такава ситуация. Нали в повечето слуаи жените мразят футбола.  Mr. GreenА да отбележа, че  пред други хора, все пак се спотайвам малко, не като вкъщи. Laughing

# 227
Скучно ми беше днес, но отдавна ми е такова на първите мачове. Чак след групите започвам да виждам по-интересни неща. Това първенство започва по същия начин. Франция откак им подариха световна титла са ми черни, макар да съм толкова свързана със страната, футболният им отбор не ми е никак симпатичен. Едно време беше друго. Единствено Зидан ми беше по-симпатичен, но него вече го няма.

звездичка, много ми липсва на мен тази атмосфера тук. Някак не мога истински да усетя големите футболни (а и не само) събития. Много сухарско.

# 228
Вие какво очаквате някакви супершоута всеки мач , които да ни държат като залепнали пред екрана ли ? Няма такова нещо дори и на световно вече. Повече от половината мачове ще бъдат като този между Франция и Уругвай. Просто вече такъв е стила на игра на всички отбори. Отдавна ги няма онези романтични времена , в които Марадона излъгваше сам цял отбор и накрая отбелязваше гол. И сега има от време на време страхотни изпълнения , но просто това е еволюция на играта и трябва да се примирим с това. Дано днес има повече голове и повече добри изпълнения.

# 229
Чакам бразилците аз - освен, че играят красиво, са и много силен отбор сега  Peace

Иначе и аз съм доста емоционална  Embarassed Но щом на мен ми е добре, пък и мачовете се гледат вкъщи и с други хора често, ама по-близки, та си викам  Laughing То същото като да викам по мъжката половинка на децибели, ама с друг привкус, да не ми изтънеят гласните струни  Twisted Evil

# 230
  • Ænima/Albuquerque
Добро утро!  kaffeetrmker_2

Да се отчета и аз за вчерашните мачове.
Мексико и ЮАР бяха супер,играха страхотно и направиха достоен за откриване мач.
Виж Французите и Уругвай...егати скучния мач!
Добре,че имаше приятели и бира покрай мен,защото ако бях сама,нямаше да го изгледам.
Французите не ми се виждат в особена форма! (не че са ми важни де...по начало не ги харесвам.)

# 231
  • España
много нещо сте изписали,хораааа....за малко да ви изпусна от контрол и.........
VAMOS,VAMOS ARGENTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Оххх ,ще се пръсна от напрежение,честно!!!!
Май Марадона все пак изгуби спора с дъщерите си и ще го видим с костюм днес Laughing
Иначе еуфорията е голяма! Изненади в отбора не се очаква да има уж.Освен Меси,ще видим в игра и Тевес на мястото на Отаменди. Марадона е разпоредил тактика в стил"Всички помагаме на Меси",за да може да докаже на целия свят,че е най-добрият (Meci) !!! Даже ,ако видяхте на прес конференцията вчера,Диего в типичмия си стил атакува Гуардиола ,че  е използвал до последно ,без почивка  Лео,за сметка на някои испански футболисти,които отдъхвали на резервната скамейка периодично  Rolling Eyes
Нигерийците пък ще си поделят 1 000 000 долара при евентуална победа,обещани им лично от президента.

За мен обаче главното чудо е ,че посред нощ и ден може да вървиш спокойно из Ситито в Йоханесбург, на места , на които иначе и посмъртно не бих припарила!!!!!!!!!!!!!!!
Нигерийците ще си бъдат като у дома си,точно тази част от града,местните наричат "Малката Нигерия"!!!! newsm43

# 232
Аз не знам защо, но си мисля че Нигерийците може да поднесат изненада днес. Като нищо ги виждам да врътнат равен на моите фаворити. От Ганайците очаквам същото. (в Африка нали бяха случаите на масово покосяване на противников отбор. Нещо от сорта очаквам  Rolling Eyes)
Моите резултати:
Аржентина - Нигерия - х
Корея - Гърция  - 2
Англия - САЩ  - х
Алжир - Словения - 1
Германия - Австралия - 1  
Сърбия - Гана  - 2

# 233
О, да! Аз съм много емоционална. Не само като гледам мачове, а по принцип, така че няма как да е друго във футбола. Mr. Green Като ме види някой за първи път, е страшно учуден. Blush Странно им е жена в такава ситуация. Нали в повечето слуаи жените мразят футбола.  Mr. GreenА да отбележа, че  пред други хора, все пак се спотайвам малко, не като вкъщи. Laughing

И аз съм абсолютно по същия начин. Но на мач на Челси не мога седя мирна дори пред хора. Признавам, че много често ме е срам  Embarassed за това предпочитам да си гледам мачовете у нас или с много близки приятели. На останалите мачове не се паля толкова, освен, ако не е мач на пряк конкурент.

Кажете как виждате Южна Корея - Гърция? А Англия - САЩ?

# 234

И двете съм ги писала 1  Laughing Май за Корея - Гърция съм била съвсем на черешата сега на трезво, викам 2...ама ще видим  Crossing Arms

# 235
  • Ænima/Albuquerque
Ох,тоя коментатор ще се разбие с тоя мач.
Как ще коментира тия корейски имена и гръцките папа-дупу-пулус  hahaha Joy
Завалията!

* За Гърция викам.

# 236
Аааааааааа да живее чичо ви Джак!  smile3501

Милото такъв ми фрасна в радостта си  Mr. Green
Иначе бих била за Гърция, ама...  Laughing

# 237
  • Варна
хихихи Корейците нещо ще разбъркат гръцката салата  Joy

п.п. ааа Петърчо Василев са викнали за коментатор, той са справя с имената, а пък и да обърка, едвали някой ще разбере  Joy

# 238

И двете съм ги писала 1  Laughing Май за Корея - Гърция съм била съвсем на черешата сега на трезво, викам 2...ама ще видим  Crossing Arms

Черешата ти е подсказала правилно. Grinning
Днес съм с три единици. Sunglasses

# 239
  • somewhere over the rainbow

Днес съм с три единици. Sunglasses
И аз така, макар че имам леки съмнения, че африканците ще ни изненадат. Е, няма да е голяма изненада, предвид че представителите на черния континент са доста буйни и темпераментни и играят много нахъсано.
Но за Англия нямам никакви съмнения.

Общи условия

Активация на акаунт