МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 864
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Нигерийците, накрая заклинание ли се събраха да правят  Joy
Joy
Аз предположих някаква групова мотивация, че провеждат, обаче милото и то отсече "Заклинане!"  hahaha!
Обаче вратарят им е много добър!

# 256
  • Варна
Аз предполагам, така му викат на мотивацията в Африка  Mr. Green
айде в началото пак, абеее не им е чиста работата  Whistling
И за мен вратарчето им много добро!  Peace

# 257
Най-накрая един интересен мач Simple Smile  Меси е страхотен, но и нигерийския вратар си го бива Simple Smile

П.П. Коментаторите много ме дразнят  #Cussing out

Ех, къде са сега колегите им от Диема....

# 258
Един от най-добрите вратари на черния континент е Винсънт Ениеяма. За него трябва да се говори повече като Ениеяма отколкото като вратара на Нигерия. Със сигурност е не по-слаб вратар от Ромеро.

# 259
Аз пък да ви кажа честно с тази игра  не виждам как гаучосите могат да стигнат по-напред от четвъртфинал. Първия по-сериозен отбор досега вече да им е напълнил кошницата с изненади.

# 260
  • Sofia
Браво на Аржентина, Нигерия имат силен отбор, но Аржентина играха много добре, което ме радва.

# 261
Жалко за нигерийците.

Аржентинския отбор е много прехвален, не видях да блести.

# 262
Те да се радват, че Микел не играе..

# 263
  • Варна
хм, и мен ме хвана яд накрая, че нигерийците не измъкнаха едната точка ... но не си довършваха атаките много добре.
Честито на Аржентина!

п.п. все си мисля, че все пак първи мач е на аржентиците, може още да се очаква .... ще видим в следвашите срещи, то ще си покаже ...

п.п. най-добрия играч на мача е Ениеяма, браво!

# 264
  • под дъгата
Аз пък да ви кажа честно с тази игра  не виждам как гаучосите могат да стигнат по-напред от четвъртфинал. Първия по-сериозен отбор досега вече да им е напълнил кошницата с изненади.
Но това беше най-интересния мач до момента,а те аржентинците може и до четвъртфинал да не стигнат,а може и купата да вдигнат-божа работа Wink

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 19:19 от buba_lina

# 265
Браво на Марадона..много добре изигран мач..тактически Peace
Тепърва ще показват на какво са способни Peace
Страхотен Ениеяма Peace

# 266
Хареса ми и на мен мача, Аржентина стоят добре, а това са съвсем начални стъпки и има доста пазене за по-нататък. Мисля, че нищо не сме видели още.  Wink

Викам за Англия, разбира се!  Grinning

# 267
Най-накрая един интересен мач Simple Smile  Меси е страхотен, но и нигерийския вратар си го бива Simple Smile

И аз естествено няма да гледам - абе...  Crossing Arms

# 268
  • Бургас
Да се запиша  и аз.
И аз съм фен на Англия,но днес Аржентина даде заявка за силно представяне.Меси и Тевес са в много добра форма,ама са ми любопитни Бразилците,чакам с нетърпение.

# 269
 Айде спецовете тук да кажат може ли да има изненада на мача Англия-САЩ? То аз, джанъм, ще си викам за Англия, ама друг ми е дертът. Мъжът ми отдавна е "влязъл в играта" и ако Англия не бие, бюджетът ми за седмицата ще отиде на сигурно при Божков. Cry

Общи условия

Активация на акаунт