МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 867
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 270
Айде спецовете тук да кажат може ли да има изненада на мача Англия-САЩ? То аз, джанъм, ще си викам за Англия, ама друг ми е дертът. Мъжът ми отдавна е "влязъл в играта" и ако Англия не бие, бюджетът ми за седмицата ще отиде на сигурно при Божков. Cry
Може да има изненади Peace

# 271
Айде спецовете тук да кажат може ли да има изненада на мача Англия-САЩ? То аз, джанъм, ще си викам за Англия, ама друг ми е дертът. Мъжът ми отдавна е "влязъл в играта" и ако Англия не бие, бюджетът ми за седмицата ще отиде на сигурно при Божков. Cry

Но едва ли. Не се притеснявай. Hug То и затова коефициента им е 1.30, а на САЩ 7.
Той защо го играе тоя мач изобщо, с тоя нисък коефициент не си заслужава.... Или е пуснал няколко мача, а?

# 272
  • España
Ураааааааааа,грабнахме 3-те то4ки!!!

Коментарите преди мача бяха,че Аржентина ще търси да покаже ОТБОТ,щото на ИГРАЧИ го докарват отвсякъде! Приятен за окото мач,много емоции,но те аржентинците са си така,а са и мнооооого обединени и креативни в името на каузата!
Мисля още е рано да се правят прогнози наедро ,Шоуто тепърва започва!
Нигерийците ме изненадаха с приятна игра и хубави голови положения,предвид неубедителните им изяви  последно време. Между другото не правят заклинания,това си е африканска традиция,молят се за победа ,да няма контузии,за добро представяне,за късмет...обикновено един играч отправя молбата,а другите седят прегърнати в кръг.След мача съответно се събират ,за да благодарят на Бог,че ги е запазил,че им е помогнал и т.н.т.
Вие арабите да видите как се молят,наблюдавайте утре Алжир! Rolling Eyes
Покрай проблемите с  Barra Brava (това са най-крайните аржентински запалянковци),тук имаше инцидент и с екс-съпругата на Марадона- Клавдия,която между другото освен майка на двета му дъщери е и негов импресарио и официален представител.Та покрай депортациите на криминално проявени(аржентинци) лица,пребиваващи нелегално на Мондиала,полицията на летището в Йоханесбург , подкарала на 4-часов разпит и Клавдия,заедно с още около 50-тина аржентинци,пристигнали с чартърен полет от Буенос Айрес,като даже ин взели паспортите.Между тях и известни журналисти  от шоу-бизнеса.та Диего пристигнал разярен" на пожар" в посолството в Претория и след намесата на дипломатите,госпожа екс-Марадона( Клавдия Вилафане),била изпратена с извинения и букет цветя от полицейския шеф.

За мача Англия-САЩ давам прогноза за равен,американците оставиха у мен отлично впечатление още миналата година по време на Купата на Конфедерациите. А Англия тук се радва на целокупната подкрепа на местното население и особено на ..."по-светличките" да ги наречем,че да не ме обвинят в расизъм Laughing
Между другото,обърнете внимание на стадиона "Роял Бафокенг" в Растенбург,там съм се трудила и аз и даже участвах в идеите за декорации и пана миналата година за Купата на Конфедерациите! Simple Smile Те още си седят,във ВИП залата мисля.

# 273

Но едва ли. Не се притеснявай. Hug То и затова коефициента им е 1.30, а на САЩ 7.
Той защо го играе тоя мач изобщо, с тоя нисък коефициент не си заслужава.... Или е пуснал няколко мача, а?
  Да, два- Аржентина-Нигерия и Англия. Игра го на 1,35, явно вече пада...

# 274
  • Mars Hotel
Айдееее!

England, England! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 275
Милото е играл Х, на мен ми плати за 1  Mr. Green Помежду другото ако не му излезе излизам на палатка, следобед не успях да си отключа колата, а бяхме в едно село, телефоните ни вътре, мале направо изядох една къса дълга - 1 час на жегата, после колата седя отключена докато си свършим работата  Twisted Evil За умилостивяване направих пица, ама стана 3 пръста дебела...е*аси и шоуто  Laughing Сега само да не излезе 2 и няма да спя пред входната врата... а пропуснах да кажа, че новото ми малко коте му се изпишка на айфона  Crazy  Embarassed

# 276
Милото е играл Х, на мен ми плати за 1  Mr. Green Помежду другото ако не му излезе излизам на палатка, следобед не успях да си отключа колата, а бяхме в едно село, телефоните ни вътре, мале направо изядох една къса дълга - 1 час на жегата, после колата седя отключена докато си свършим работата  Twisted Evil За умилостивяване направих пица, ама стана 3 пръста дебела...е*аси и шоуто  Laughing Сега само да не излезе 2 и няма да спя пред входната врата... а пропуснах да кажа, че новото ми малко коте му се изпишка на айфона  Crazy  Embarassed

Joy Joy Joy
На твое място сега щях да съм в църквата и да паля свещички с молба за Х. hahaha
Мен милото ме отряза, че тия два няма да ги играе, нито на мен, защото няма коефициент. Crossing Arms

# 277
Алеле, метнаха ги Mr. Green

# 278
 Айдеееееее, поведохме. newsm44 newsm44

# 279
# 280
  • Варна
Айдеее във Формула1 англичанинчето ми  се представи отлично на квалификацията, чакам и тук във футбола англичаните да спечелят  Crazy ...така и така тази вечер им е тръгнало на Убаво  Joy

йеееее 1:0

п.п. dyvaromi , страшно приятно ми е да чета постовете ти, само мога да предполагам ква е еуфория около теб. все така весело да е около вас. ще разчитаме на инфо от теб и занапред  Hug

# 281

Joy Joy Joy
На твое място сега щях да съм в църквата и да паля свещички с молба за Х. hahaha
Мен милото ме отряза, че тия два няма да ги играе, нито на мен, защото няма коефициент. Crossing Arms
  Що бе, малки, ама сигурни. И като са два- крайният резултат не е лош!

# 282
Абе аз хем се радвам...хем си мисля как е да спиш под открито небе  Laughing але алееее, ама ми излиза и 3-ят мач   smile3508

# 283

Joy Joy Joy
  Що бе, малки, ама сигурни. И като са два- крайният резултат не е лош!

Ми не ги играе. Crossing Arms Защото както казах, слага големи суми, и няма смисъл да ги рискува, ако няма да спечели поне толкова. Обикновено не играе под 1.90 коефициент.
А мен ме е яд, аз можех да направя някой лев.
Но пък стискам пшалци за вас. Но наистина, не се притеснявай, не мисля, че САЩ имат шанс.

# 284
Моят любимец Джерард ми пълни душата!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт