МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 879
  • 2 205
  •   2
Отговори
# 315
Коментатора обаче цепи мрака  Mr. Green

Хаха, точно това си мислех и аз - и той е с единичка, а мача си върви безпощадно към Х.. Mr. Green

# 316
Не не е срам. Другите два отбора в групата са много слаби. САЩ са много стойностен отбор и не е срамно да си поделиш точката с тях. Въпроса е какво ще правят поданиците на кралицата във фазата на елиминациите.

# 317
Ето нагледен урок защо не се залага на такива "сигурни" мачове. Нисък коефициент-  ако спечелиш  е малко,  губиш много повече.  Абе не си заслужава, само нерви. Като губиш, поне да знаеш че си е заслужавало, баси.

# 318
  • Mars Hotel
Много се притеснявам за Англия занапред. Да, Алжир и Словения може би ще успеят да победят, но не ми харесват в нападение. Хиляди възможности, цяло полувреме игра в наказателното на САЩ, а гол няма и няма. Sad
От групата ще излязат, но после...

dido, сега видях, че си писал същото  Peace

# 319
Е, Трейси, честито Simple Smile поне няма да спиш под звездите Simple Smile

# 320
  • Варна
Е, Трейси, честито Simple Smile поне няма да спиш под звездите Simple Smile
Crazy, тъкмо и аз се сетих за това  Crazy

хмм, уж най-сигурната 1ца за днес, пък накрая Х  Crossing Arms

# 321
Няма да спя аз навън, нямаааа Laughing Е кво 2.25 коефициент, не е зле  Peace Обаче ми се прецака серията!

# 322
Е кво 2.25 коефициент, не е зле  Peace

Даже е супер. Grinning

# 323
Предвиждам много инфарктни минути с тази игра на Англия. Ще подновя серията глог-валериан-мента. Тъкмо ще ми спрат и трепетите в крачката, че като го видя Джерард някак се разконцентрирам.  Laughing

# 324
Аз ви казвам, че световният шампион ще е някаква луда изненада  Laughing

# 325
  • Sofia
Добре дошли на поредното футболно първенство с най-често срещан резултат X  Laughing Laughing Laughing

# 326
  • España
Познах за равния!
Имам усещането,че това Световно ще бъде по-качествено като игра и по-атрактивно от предходното в Германия и още повече ,сравнено с това в Корея и Япония(за мен най-безличното ). Чувствам,че сегашната генерация млади футболисти е с една идея по-талантлива от батковците от преди 5,10 години. Първите мачове дадоха такива индикации.Не ми се иска всичко да премне по обичайната формула:кой играл,кой не играл и......на края Бразилия -шампион!
Всъщност ако трябва да съм честна,искам който и да е ,само не и бразилците за шампион!

# 327
Ами дано си права!  Laughing Че аз нали съм за куци коне...  hahaha

# 328
Да си кажа и аз, ужасно много се нервирах на мача на Англия, толкова, толкова много бях за тях, и като поведоха в 4тата минута, веднага си помислих (а защо ми и трябваше!  #Cussing out) че дотам им беше лесното... Rolling Eyes А и как цяло второ полувреме не им се получи...
За тези залагания, ние в офиса сме си направили игричка, и досега мачът на Англия е първият, на който не познах знака... Бях сложила 1, макар да бях почти сигурна, че ще е Х, но сърцето ми надделя  Blush 
И пак, за пореден път да кажа, не е нужно да става драма, за да разберем, че Англия участва на първенство  Tired А за другите в групата, мисля, че Алжир изобщо не трябва да бъдат подценявани.

# 329
Айде спецовете тук да кажат може ли да има изненада на мача Англия-САЩ? То аз, джанъм, ще си викам за Англия, ама друг ми е дертът. Мъжът ми отдавна е "влязъл в играта" и ако Англия не бие, бюджетът ми за седмицата ще отиде на сигурно при Божков. Cry
Може да има изненади Peace

Но едва ли. Не се притеснявай. Hug То и затова коефициента им е 1.30, а на САЩ 7.
Той защо го играе тоя мач изобщо, с тоя нисък коефициент не си заслужава.... Или е пуснал няколко мача, а?
Бях прав Wink Laughing..даже онзи ден гласувах за хикс Grinning
За  жалост мача не можах да гледам.. Crossing Arms.
Сега гледах части от мача в You Tube..мисля ,че вратяра на САЩ ..се е справил страхотно Peace

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 05:59 от Поци

Общи условия

Активация на акаунт