МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 880
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 330
Синът ми беше попитан кой ще стане световен шампион и заяви "десните" - Нигерия. Отивам да залагам.  Mr. Green

# 331
  • España
Синът ми беше попитан кой ще стане световен шампион и заяви "десните" - Нигерия. Отивам да залагам.  Mr. Green

И моите ги питат ,но отговорът неминуемо е: АРХЕНТИНА,АРХЕНТИНА!
Няма начин,нали са наполовина съграждани на Марадона Wink!

За днес твърдо съм заложила на Германия,голям фен им бях навремето(допреди нашите да ги олъндят в Щатите).Лотер Матеус известно време красеше стената над главата ми в студентската ми стая.Сегашния отбор играе добър футбол,да видим .....

Клоня към Сърбия.съседите,типично по Балкански трябва да мачкааааат!  Гана ,обаче са доста добри,ако и да се поизлозложиха ,въпреки ,че бяха домакини за Купата на Африканските нации!Треньора им ми е загадка на мене,да видим каква тактика ще избере срещу своите!   

Алжир и Словения и те са непредсказуеми,според мен! Лично мнение,от целия Магриб+Египет,те най-не ми харесват като клуб,нооооо! От тях се очаква да защитят арабската чест на този Мондиал!

# 332
Хайде..братя ..сърби newsm10

# 333
  • София
Днес първия мач беше скучен, ако съдя и по затишието в темата... Или жегата ви е уморила  Laughing?

Хайде да видим Сърбия и Гана какво ще ни предложат. Ганайският треньор е сърбин, не знаех!
Ще викам за комшиите  Sunglasses!

# 334
Имам сръбска кръв ще викам за тях..ама да викам, да викам....колко да викам, като и уча  Laughing

# 335
  • под дъгата
Скучна работа Вени-изкарах една дрямка на този мач ooooh! Бройте ме и мен за комшиите dance

# 336
  • София
Имам сръбска кръв ще викам за тях..ама да викам, да викам....колко да викам, като и уча  Laughing
И наглеждай къде пишка котето, да не те мислим и днес  Laughing ! Ще ме прощаваш за шегичката, ако не е уместна, обаче като ти мерна ника и за това се сещам  Hug!

# 337
И наглеждай къде пишка котето, да не те мислим и днес  Laughing ! Ще ме прощаваш за шегичката, ако не е уместна, обаче като ти мерна ника и за това се сещам  Hug!

Споко... звярът спи, пък и съм сама, нали уж уча  Mr. Green ма то в тая жега само ми се спи  Confused

# 338
Не е истина. С всеки изминал ден мачовете стават все по-скучни и безинтересни. Аз си мислех , че Словения и Алжир са играли скучен футбол , ама Сърбия и Гана изобщо не им отстъпват по безмислие. Може ли за цяло полувреме да няма нито един сериозен удар в очертанията на вратата ?

# 339
  • Варна
Сега сядам да гледам (изкушиха ме да отида на плаж, ко да прая  Crazy), че нямам търпение, ама като ви чета не съм изтървала много много  Mr. Green
И аз да се присъединя към групата на Сръбите  Crazy

# 340
Не е истина. С всеки изминал ден мачовете стават все по-скучни и безинтересни. Аз си мислех , че Словения и Алжир са играли скучен футбол , ама Сърбия и Гана изобщо не им отстъпват по безмислие. Може ли за цяло полувреме да няма нито един сериозен удар в очертанията на вратата ?
..второто полувреме мисля ,че ще е различно..моля се да е било само тактика това при сърбите Peace

# 341
  • София
Наистина голяма скука  ooooh!! buba_lina добре е дремнала на първия мач, но спокойно може да се спи и на този, освен ако Поци не е прав!
Дано Германия - Австралия предложат нещо по-така довечера.

# 342
Не съм прав...грозна работа....добре дремнах Hug Mr. Green

# 343
Аjмо бракjа срби. Дали сте наjболи на свету ? Балканите отново бяха поругани от останалата част на света. Днес Черните звезди и народа в Акра ще ликуват.

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 19:04 от dido1302

# 344
Единствено успокоение е ,че тва са първите мачове в групите...които по традиция са скучни Tired

Общи условия

Активация на акаунт