МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 880
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 375
Колкото и да ми е трудно да го кажа - германците биха заслужено. Добре играха. Тези момчета от Австралия много се напънаха, но не стана.
И от мен ЛЕКА НОЩ.

# 376
  • под дъгата
Дали германците бяха силни или австралийците слаби...тепърва ще разберем.В този мач определено си заслужиха победата и колкото да не искам да призная-харесаха ми.Лека и от мен Hug

# 377
  • Разпиляна във въображението
Край на ремонта, от утре пред тв-то и ще гледам мачовете. Днес с половин ухо само наслушвах, обаче това жужене просто не си е истина направо. Коментарите казаха, че според статистиката, която всеки ден им снасят, това било най-скучното първенство.

Изобщо не харесвам германския отбор. Една такава антипатия изпитвам към тях, че дори и да им призная, че играят добре, пак няма да ми харесат.

# 378
  • под дъгата
Miriel -очаква се скоро жуженето да спре!Тази вечер слушах в новините,че на стадионите е кошмар-играчите не се чуват по между си,не чуват и подвикванията и насоките на треньорите,коментаторите не се чуват и т.н. и поради това домакините обмисляли да забранят вувузелите (или както бяха) на стадиона.

# 379
Изобщо не харесвам германския отбор. Една такава антипатия изпитвам към тях, че дори и да им призная, че играят добре, пак няма да ми харесат.

Абсолютно и аз мисля същото. Неприятни са ми от край време.

Айде, дано утре Холандците ми зарадват окото, въпреки , че без Робен няма да е същото  Tired Мисля си , че ще стане добър мач. И датчаните не са за подценяване. Поне преди. Сега нямам наблюдение как са.

# 380
  • Ænima/Albuquerque
Мама Цоцоланка,личната ти титла е цитат на Джон Уилмот,нали?

Извинете за спама.    bouquet

# 381
  • Германия
Schlaaaaaaaand!!!   newsm44
Не, че гледах мача, но 4 на 0 хич не е зле, при положение, че половината им отбор успя да се притрепе, точно преди да почне световното.  Mr. Green Срещу Гане, че даже и срещу Сърбия не вярвам да бият, та поне да си останат с тази победа.

# 382
  • España
Поци,не подценявай другите континенти . Я огледай европейските клубни отбори,бъкат от африкански играчи! Оставете хората да покажат и те на какво са способни!А това,което за европейския футболен запалянко е развлечение с чаша бира в ръка,за африканците си е религия направо.В Кот д'Ивоар   примерно има хора,които за да отидат на мач на любимия си отбор с часове вървят през тропика,при убийствена жега.....футбола  е живота им,религията им....отделят буквално от залъка си, за да си купят билет за мач!!! Имам известни наблюдения и върху клубния футбол в Африка и да ти кажа има отбори,които биха могли да отвеят цялата ни А група ,като едно ....такова Mr. Green. За жалост,в България,хората си изграждат мнение за африканския и латино футбол базирано на наблююдение върху" вносните играчи",които по неведоми пътища попадат в елитните ни отбори,а в собствената им страна едва ли биха ги поканили и на квартално мачле!
Така,да не се отплесваме от Мондиала...
Днес уцелих наполовина Laughing в прогнозите.На мен тези отбори не са ми сред любимите и хвърлях само по едно око.
Утре ,обаче ,както вече казах,ще ударя едно рамо на Дания,че сестра ми и зет ми ще ме #2gunfire
Гледах ги датчаните в Копенхаген миналото лято и доста приятни спомени имам от тях,пък и първи в групата си се класираха за Световното.
Камерун не са в най-добрата си форма,а от друга страна Япония е доста организиран отбор,дано стане интересен мач!

# 383

simplyaven-дойде време за събуждане Laughing

A, aз още тогава отворих едно вино, направих една убийствена сангрия и надух Давид Бисбал да танцуваме със сина ми.  Mr. Green

Ot sangrijata zabravih da se oplacha i az ot vuvuzelite. Mnogo se nadjavam da gi zabranjat ili pone namaljat, zashototo chak kirilicata mi izchezna ot tjah! Ili ot sangrijata.  hahaha

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 04:02 от simplyaven

# 384
Аз не разбирам много от футбол, обаче се включвам да кажа, че бях впечатлена от играта на нгличаните.
Тия са бесни! Зверове направо! Малеееееееее...

# 385
  • Mars Hotel
С изключение на късня мач, си признавам, че и аз доста скучах вчера.  Embarassed
Не е изненеда това, както каза Поци, ясно е, че отборите ще тръгнат предпазливо. Нататък нещата ще се оправят. Очаквам много сериозни сблъсъци във фазата на елиминациите. smile3508

dyvaromi, не мисля, че някой подценява отборите извън Европа. Но смятам, че отбори като Хондурас и Нова Зеландия могат да припарят на световно само благодарение на континенталните квоти. Няма място за сравнение между тях и отбори като Швеция, Чехия или Русия.  Peace

# 386
Цоци, за какви симпатии към Аржентинците пишеш, бе душата? (смея ли да симпатизирам на друг отбор, различен от Бразил-Бразил. На предното световно заложих за франсетата и бях заплашена, че ще спя отвън. Поне да бях сложила висок залог???!!!  hahaha)
Браво на швабата. Най-после голове, които разбира се не видях.  Joy
За днес по реда на мачовете в анкетата - 1, 2, 1. Време е да се отмъкна до някой пункт. Поне с този "тотализатор" досега съм на хикс.  Mr. Green

# 387
1, 2, 1 съм аз  Peace

пп - снощи обрах хората на покер, много ми върза и затова предрекох резултатът  от мачовете Twisted Evil Само 1 мач не познах до сега  Whistling

# 388
Снощи и аз познах 3 от 3, да видим днес как ще е, но да знаете че похарчените пари ще лежат на вашата съвест  Joy

# 389
  • под дъгата
х, 1, 1 от мен-за сега само гласувам....

Общи условия

Активация на акаунт