МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 914
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 600
Най-интересният мач до момента Simple Smile
Корейският гол много ми хареса. А и като цяло играха много силно. Нищо чудно те да минат напред вместо Португалия.
Бразилците обаче са отбор от друга класа просто. Разучаваха ги едно полувреме и през второто им раздробиха схемата, изобщо не ги оставиха да се намират или достигат при подаванията. Внесоха им хаос в защитата и им видяха сметката.
Все пак се радвам за корейския гол, заслужиха си го, играха наистина като лъвове.

# 601
Направо ми напълниха душата тези корейски комунистчета. Страшно организиран тим. Ако не беше Бразилия а по-слаб тим срещу тях като нищо можеха и да бият с 1 на 0 и цял да са се бранят. Страшно ефективни. 2 атаки имаха за цял мач и вкараха 1 гол. Ще си сменя името доброволно , ако нашия национален отбор някога играе с такова желание като корейците.

# 602
Роналдиньо не е в отбора просто защото е с една дума СЛАБ. НЕ се вписва в отборната игра на Дунга . Мотае топката , губи я с ненужни трикове и разваля цялото настроение и прагматичния стил , който иска да наложи Дунга. Такива велики импровизатори не му трябват на Дунга.

# 603
Аз се радвам, че Роналдиньо го няма. На миналото световно страшно ме вбеси как спа по терена и чакаше да отпаднат, за да иде да си почине. Ако така ще играе за националния си отбор, по-добре да освободи мястото на някой друг. Няма значение на какво е способен по принцип, въпросът е какво е готов да покаже на световното, а то явно не е много.

# 604
  • под дъгата
Just*AvvA* - с теб съм в спора срещу Бразилия!И аз ги харесвам!Много скучно 1-во полувреме-поканиха ме на бира и аз хукнах мислейки,че Селесао ще вземе 3 точки с 1 гол през 2-то полувреме,а то...изпуснала съм май цял спектакъл ooooh! Ще търся да видя този 1-гол дето толкова го хвалите.За утре залагам на 2, 1, 2 Лека нощ Hug

# 605
Аз смятам, че днес пак ще гледаме повече равни мачове - моите залози са Х, 1, Х

# 606
  • Mars Hotel
Добро утро!
2, 1, Х от мен за днешните мачове.

# 607
2,1,2 от мен Peace

# 608
# 609
Добро утро!
2, 1, Х от мен за днешните мачове.

Важи и за мен. Peace

# 610
Нова Зеландия - Словакия    - 0 (0%)
1    - 3 (2.8%)
Х    - 14 (13%)
2    - 19 (17.6%)
Кот Д`воар - Португалия    - 0 (0%)
1    - 4 (3.7%)
Х    - 6 (5.6%)
2    - 25 (23.1%)
Бразилия - Северна Корея    - 1 (0.9%)
1    - 34 (31.5%)
Х    - 2 (1.9%)
2    - 0 (0%)

Само статистика:

Нова Зеландия - Словакия 1:1

Кот Д`воар - Португалия 0:0

Бразилия - Северна Корея 2:1

И пак мнозинството е познало само един мач......

Срещите днес:

Въпрос:      1, Х или 2 за 16.06.2010г. 

Хондурас - Чили    - 1 (1.1%)
1    - 1 (1.1%)
Х    - 7 (7.4%)
2    - 23 (24.2%)
Испания - Швейцария    - 0 (0%)
1    - 28 (29.5%)
Х    - 1 (1.1%)
2    - 2 (2.1%)
ЮАР - Уругвай    - 0 (0%)
1    - 9 (9.5%)
Х    - 11 (11.6%)
2    - 12 (12.6%)

Общ брой гласове: 32

Според темата - 2,1,2

# 611
# 612
1, x, x.
Ако кудкудякащите паднат - чудесно.  Grinning
(досега май не бях писала х-чета).

# 613
леле майко басехур .Тоя коментатор що не се гръмне.Да отвори уикипедията и да види , че момчето е наполовина хаитянец , а те както всички знаем говорят фенски. Правилното произношение е Жан Босежур.  

# 614
  • Варна
леле майко басехур .Тоя коментатор що не се гръмне.Да отвори уикипедията и да види , че момчето е наполовина хаитянец , а те както всички знаем говорят фенски. Правилното произношение е Жан Босежур.  
Joy, тия верно са зле. Снощи ги разкостихме компанията - Пипита, Мимита, Елита, Би-та и всьо видни спортни капацитети, които са сбрали в студиото за това световно Joy 
Малко късно включване от мен  Mr. Green - така викахме всички, когато вкараха гол корейците, че сигурно са ни чули чак до там  Mr. Green. Бориха се много и всички много им симпатизирахме, за това искахме поне равен да направят с Бразилците. Феноменален първи гол на бразилците  omm

За днешните мачове - не можах да гледам Хондурас и Чили  Sunglasses. Сега гледам испанците и швейцарците - нещо ме се разхождат до момента, не мога да разбера, разбраха ли футболистите, че е започнал мача  Mr. Green.
Вечерта да видим, пак надежда за хубав мач  Grinning, как ще се представят домакините и уругвайците  Thinking 

Общи условия

Активация на акаунт