МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 49 165
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Добре де, и аз нямам емотиконки. С ИЕ 7 съм, имам и Хром, но го ползвам по-рядко. Къде да ги търся на експлорера?

И аз се извинявам за спама, но е виновен тъпия мач, а не ние  Mr. Green!

# 1 111
  • Ænima/Albuquerque

Излезе ли ти или още пробваш?
Защото не съм много сигурна,че ставаше точно така...  ooooh!
Сложно е наистина,хем съм го правила три пъти...  Tired

Ами то направо като иконка ми излязло, и не се наложи да търся  Rolling Eyes А ако ми кажеш и през google chrome как мога да ги открия

Е с Гугъл хрома ме хвана.
Никаква представа нямам.

Вени
,с Експлорер като ги инсталираш трябва да ти се покажат веднага.
Не съм запозната с 7-та,но предполагам,че е същото!  Blush

# 1 112
Моя мъж току що се събуди /мача го приспа/ и се надигна, за да не заспи отново. Сега яде щраволинки и пие бира.
Аз съм с ИЕ и веднага ми излезе като лента отгоре. Автоматично се инсталира.

# 1 113
  • España
Направо изпускате ,че не слушате коментатора на арабски!!! Дори не е задължително да им владееш езика,защото повечето му са нечленоразделни звуци,ръмжене и крясъци.Опитва се на моменти  да го докара тип латино,но по-скоро залита в стил Ибришимовски Joy Joy Joy

# 1 114
  • Варна
мойто мъж, продължава да похърква  Party

п.п. аз съм с мозила, но и на мен ми излязоха в лентата с инструментите отгоре, след инсталирането  Peace

Направо изпускате ,че не слушате коментатора на арабски!!! Дори не е задължително да им владееш езика,защото повечето му са нечленоразделни звуци,ръмжене и крясъци.Опитва се на моменти  да го докара тип латино,но по-скоро залита в стил Ибришимовски Joy Joy Joy

Joy  Joy  Joy
а при нас скуууууууука  Mr. Green, ей на, въртим едни емотикони  Joy

# 1 115
  • София
О, Боже господи, голко съм смотана  ooooh!!  Аз ги чакам да ми дойдат свише  ooooh!! Помислих си, че бг-мамата има нови емотикони и се появяват отнякъде. След като си ги инсталирах, естествено се появиха веднага !

# 1 116
  • Ænima/Albuquerque
Вениииии! 

# 1 117
  • Варна
този емо най-много ме кефи (забИлязах го ощИ от начало, когато постави Сарказъмче)

п.п. браво Вени

# 1 118
  • Mars Hotel
И аз не се оправям с емотиконите пък. Crossing Arms

# 1 119
  • София
Ха ха ха  Joy!

R_Dew, емотиконките не се поддържат от Google Chrome, така пише във форума към сайта на SweetIm  Peace.

Светлица, в прозорчето с емотиконката има едно HTML, цъкни там и го промени на Link.

# 1 120
  • Ænima/Albuquerque
Ужасно тъп мач!
ИпПуц,дали се напуши вече?

Светлица,като избереш емотиконка,ти излиза падащо меню на което избираш от HTML на LINK,даваш Copy и после пействаш между тези [аimg][/img]

# 1 121
Подозирам, че тия мачове са уговорени и се играе някакво черно тото, кой знае колко е коефициентът за последните мачове на Франция, Германия и Англия ...

# 1 122
  • Срещу планината:)
Ха ха ха  Joy!

R_Dew, емотиконките не се поддържат от Google Chrome, така пише във форума към сайта на SweetIm  Peace.

Светлица, в прозорчето с емотиконката има едно HTML, цъкни там и го промени на Link.

А ясно мерси Вени,не съм гледала подробно кво пише  Laughing дадох направо да се сваля. Жалко, че в последно време само хрома използвам  Tired

# 1 123
  • Mars Hotel

Мерси, Sarcasm, Вени

# 1 124

Общи условия

Активация на акаунт