МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 823
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 1 635
Корейците спряха да играят още след втория гол. За тях е унежение да им вкара гол капиталистическа страна и след това вече им беше все едно с колко ще паднат , защото знаеха че трудовите лагери и репересиите не им мърдат. Който успее дя избяга жив и здрав да е.

# 1 636
Корейчетата заминават в трудов лагер след Световното ,май.
 Не трябваше да ги бият толкова .  Crossing Arms
Може и да ги застрелят...  Tired

# 1 637
не знам дали сте чели тази статия на Томислав Русев за Северна КОрея - http://worldcup.gong.bg/view_article.php?article_id=140883
Как да не викаш за тези момчета  Confused

Много хубава статия наистина. Не знам как ще се приберат тези хора обратно вкъщи - след като са усетили какво има навън. Много ми е тъжно за тях. Sad

Тоя техният велик вожд - абе как да не го изправиш до стената...  #2gunfire Да причиниш такова нещо на народа си при положение, че много добре знаеш какво правиш.

# 1 638
http://vbox7.com/play:c192115e&start=27&r=emb пак коментаторите ама от 2006  Laughing малко да разведрим, че...  Wink
Малее,вече 5 минути се хиля на нашите "компетентни" коментатори.Освен корейците май и коментаторите са си за съжаляване.Отивам пред тв-то.Стискам палци за Чили. newsm10

# 1 639
  • Срещу планината:)
Коментатора каза,че по непотвърдени данни двама от футболистите, които избягали, са поискали политическо убежище в ЮАР........

Thinking Сега да не вземат да не ги пускат разните там корейски отбори извън граница,от страх и други да не последват примера им

ПП Абе хора верно ли може да ги пратят в трудови лагери,недейте да говорите така.Все пак това е  една игра, да не са загубили битка   ooooh!
Чак толкова ли е зле положението в С.Корея  #Crazy

# 1 640

Чухте ли с какво започна коментатора мача си току-що?????

С извинение за това,че вчера е сгрешил точките на НЗ.......А точно тук коментирахме това....Аз написах,че НЗ има първи точки и някой(кой точно - след малко ще видя -  Embarassed Embarassed Embarassed) ми писа да не се подвеждам по коментатора, защото и той не е в час, а точките на НЗ са 2 - имат 1 точка от 1-я мач в ЮАР........

Хихихихих....от БНТ четат тук какво пишем...А и Пипи не е като лелка, облекли я днес малко по-младежко..........

# 1 641
Прочели са го това от БНТ.....Четат внимателно иначе.......

Първа точка за НЗ на световни финали........Да им е честита!!!!!!!

Станах фен на Пастън - вратаря на НЗ.........

Не се подвеждай по българските коментатори. Те както винаги не са в час. Втора е точката на НЗ вече - нали направиха равен със Словакия.  Хайде все с тоя дух да продължават и да вземат да се класират в следващия кръг.

Срам и позор да се поддам на това невежие от страна на българските коментатори

# 1 642
  • Срещу планината:)
 Сега съм  за Швейцария  Simple Smile

# 1 643
  • Ænima/Albuquerque
Аз излезнах на 3:0...к'во стана?!? smile3555
Добре,че пропуснах!  Tired

Викам за Швейцария сега,не искам да ги мисля горките корейци...те целия им народ за ожалване,не само футболистите!

# 1 644

Чухте ли с какво започна коментатора мача си току-що?????

С извинение за това,че вчера е сгрешил точките на НЗ.......А точно тук коментирахме това....Аз написах,че НЗ има първи точки и някой(кой точно - след малко ще видя -  Embarassed Embarassed Embarassed) ми писа да не се подвеждам по коментатора, защото и той не е в час, а точките на НЗ са 2 - имат 1 точка от 1-я мач в ЮАР........

Хихихихих....от БНТ четат тук какво пишем...А и Пипи не е като лелка, облекли я днес малко по-младежко..........

Чухме,чухме... И умряхме от смях.Тъкмо се готвех да напиша,че поне се извиняват за глупостите,които говорят. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 1 645
Е добре де, нали казаха, че нямало избягали корейци и лично шефа на Фифа е ходил то техния щаб и се уверил лично , че всички били на лице  newsm78

# 1 646
Чак толкова ли е зле положението в С.Корея  #Crazy
Много по-зле е. Ако си чела 1984... е това е там  Confused
Те нямат право да излизат в чужбина. Затова са имали платена агитка от китайци, която да ги подкрепя. Никой кореец, освен ако не е от политическия елит, не може да си позволи да си купи самолетен билет, нито някой би го пуснал да напусне страната.

# 1 647
Ким Чен ИР не трябва да разбира , че има предатели , които са напуснали лагера доброволно . Явно избягалите са много смели момчета и са най-вероятно ергени . Тези семейните знаят ако си позволят подобно нещо добре как ще изчезнат безследно някой ден съпругите и децата им и след много време ще ги открият увити в чувал в някоя река .

# 1 648
Ким Чен ИР не трябва да разбира , че има предатели , които са напуснали лагера доброволно . Явно избягалите са много смели момчета и са най-вероятно ергени . Тези семейните знаят ако си позволят подобно нещо добре как ще изчезнат безследно някой ден съпругите и децата им и след много време ще ги открият увити в чувал в някоя река .

Прекалявате вече... гледам фантазиите работят - били ли сте там? Не казвам, че не е сташно, но чак пък със сигурност да се изказвате какво ще стане, ако еди какво си, в повечко ми идват измислиците на тази тематика  ooooh! Stop

# 1 649
Не но това е била обичайна практика по време на комунизма. Противниците на режима и предатели са изчезвали и са ги намирали след време по същия начин. Разбира се това не означава , че тази загуба задължително трябва да разгневи духовния им водач , но знае ли човек.

Общи условия

Активация на акаунт