МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 813
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 1 785
О, току що пуснах и умрях на кеф, че Франция падат  Crazy

Не умирай - все още.......Изчакай и другите голове на ЮАР и за тогава остави таз работа.......Дано още фърчи кокоша перушина.......

dyvaromi да ти направим колективна поръчка от темата за вувузели?

# 1 786
Между другото аз още преди 6 години има-няма на баща ми му занесох в България една вувузела.Той явно не беше тогава много впечатлен,но вчера ми звъни и ме пита:
-Абе ,ти сещаш ли се къде го завряхме ОНЯ РОГ?  Shocked  Joy Joy Joy
Явно е решил да се изфука някъде!

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Вуву манията обхваща всичко живо! Grinning Grinning

# 1 787
  • Срещу планината:)
Сега сядам пред телелвизора

какъв кеф да видя резултата,че е станал 2-0,че мача го слушах по ДАРИК но после прекъснах

# 1 788
  • España
Я сега да видим ще има ли гол във френската врата пак?
мамо Цоцоланке,много им се дииииииииииииииииииииииии(почти гол)гна цената на вувузелите,вижте там баща ми докъде е стигнал с издирването на......РОГА Joy
Не знам дали знаете,но идеята за вувузелите идва точно от слонските бивни,надувайки ги,африканските войни са си давали звукови сигнали.,после идеята се пренасъ във футбола Grinning
Аз планирам ваканция по родните земи в началото на август и някоя и друга вувузела може и да ми се "откъсне от сърцето! Laughing

# 1 789
! Прощавайте на кой адрес в интернет мога да гледам Мексико - Уругвай ??

# 1 790

http://www.eurovisionsports.tv/

ПП къв пропуск за Мексико

А тези коментаторите по Дарик са ми много забавни

Викат все едно сме на 356 еп от латино сапунка с тези имена на играчите  Joy

# 1 791
  • España
Като ги гледам двата отбора ми е трудно да кажа кой е африканският Mr. Green Не само по....цвят,а и като качество на играта! Франция е някъкво бледо(не в смисъл бледолико Mr. Green) подобие на Световен и Европейски шампион отпреди 12 -тина години !

# 1 792
Ейй,вкараха французите.Поне да се хвалят с гола си след няколко часа в Париж. Grinning Grinning Grinning ЧЕСТИТО!

# 1 793
Ейй,вкараха французите.Поне да се хвалят с гола си след няколко часа в Париж. Grinning Grinning Grinning ЧЕСТИТО!

# 1 794
  • София
Ха ха, кви сме гадни по отношение на французите  Mr. Green! Ама пък и те с нищо не ни стимулираха да ги харесаме като футбол  Crossing Arms.

# 1 795
Ха ха, кви сме гадни по отношение на французите  Mr. Green! Ама пък и те с нищо не ни стимулираха да ги харесаме като футбол  Crossing Arms.

Вени по никакъв начин не могат да ме стимулират да хи хареса,ако ще и челни стойки да ми правят  ooooh!

# 1 796
  • София
То и аз едва ли ще им стана фен, но има отбори, на които не симпатизирам, обаче пък поне играят футбол! Дет се вика, поне играта им да е приятна за гледане, а то...  отврат ooooh!!

# 1 797

http://www.eurovisionsports.tv/

ПП къв пропуск за Мексико

А тези коментаторите по Дарик са ми много забавни

Мерси   bouquet
Цитат
hahaha Joy има такъв момент

# 1 798
Мексико с този резултат ще срещне Аржентина в следващата фаза  Thinking

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 19:27 от R_Dew

# 1 799

Thinking В табличката ми автоматично Ю.Африка я пратиха на 2ро място и съответно в следващата фаза.Ще се наложи да променям резултати

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 19:01 от R_Dew

Общи условия

Активация на акаунт