МОНДИАЛ 2010, ЮАР 11.06.-11.07.

• 47 813
  • 2 205
  •   1
Отговори
# 1 800
Аз планирам ваканция по родните земи в началото на август и някоя и друга вувузела може и да ми се "откъсне от сърцето! Laughing

Подкуп???????

Ха да ни е честито отпадането на Франция........Хората си честитят класирането, ние на терсене - отпадането.........[/size]

Мексико - Уругвай 0:1

Франция - ЮАР  1 : 2

Децата пеят една песен...Кокошка във хамбара - пи-пи-пи.......Казано иначе - Петлите в самолет се качват - хи-хи-хи........

# 1 801
  • España
Айде на'ште вечеееее!!!!!!! Отивам да се нахъсвам за мачааааа!
Между другото,Диего ще има подкрепата на цялото си семейство от трибуните.Джанина долетя специално за деня на бащата и заедно със сестра си Далма ,подариха на звездния си татко слънчеви очила с диаманти. Марадона не спира да се 'фука' с придобивката.
Според мен е по-добре да играем с Максико,уругвайци и аржентинци са като българи и македонци,кофти тръпка! Laughing

# 1 802
  • España
Аз планирам ваканция по родните земи в началото на август и някоя и друга вувузела може и да ми се "откъсне от сърцето! Laughing

Подкуп???????

Ха да ни е честито отпадането на Франция........Хората си честитят класирането, ние на терсене - отпадането.........[/size]

Мексико - Уругвай 0:1

Франция - ЮАР  1 : 2

Децата пеят една песен...Кокошка във хамбара - пи-пи-пи.......Казано иначе - Петлите в самолет се качват - хи-хи-хи........

Ко даваш? Laughing

# 1 803
  • España
Whatever,доколкото разбирам,с Челси преговорите вече са на фаза уточняване на детайли по евентуален договор с Агуеро.Обаче от скоро в наддаването се е включил и Манчестер Юнайтед ,предлагайки с около 15 милиона повече,а и за да бъде "гравоблъсканицата" за неговите менижъри пълна ,в битката за зетя на Марадона е и" Белият Балет" . Но ,разбирам,че на Джанина май по- и се ходело в Лондон Laughing.Така че,нищо чудно да си правите компания по трибуните със щерката на Марадона! Обаче сега това последно 20 с Юнайтед направо ме  newsm78

# 1 804
Ае, таз тема не е ли за в "кино и телевизия"?

# 1 805
  • под дъгата
 newsm75-да помета след петлите-много глави,много нещо hahaha

# 1 806
  • España

Хич да не ти пука,я виж само що нещо сме изписали! Laughing
Пък и Световното не е телевизионно предаване,колкото и да се пънат някои да го докарат такова! За кино и дума да не става,нищо че има футболисти,дето живота ин е като "на кино"!

# 1 807
  • España
Все се каня да ви питам дали ви харесва песента на Шакира за Световното? На мен не! Доста е безлична,а и видеото е  Rolling Eyes
За мен през 1998 може и да не случи Света на Шампион(Франция),но пък песента на Рики Мартин и до днес вдига адреналина по стадионите:
http://www.youtube.com/watch?v=P2SGL39DpzY&feature=related

ДА ЗАГРЕЕМ В КРЪСТА ПРЕДИ МАЧА ВИКАМ!

# 1 808
  • София
И на мен не ми допада песента на Шакира. Другата песен, която е и част от рекламата на кока-кола ми е много по-приятна. И да, Рики Мартин сякаш се е справил най-добре до този момент  Simple Smile.

И аз чакам с нетърпение мачът на Аржентина днес!
дивароми, съпругът ти ще коментира ли  Heart Eyes?

# 1 809
Все се каня да ви питам дали ви харесва песента на Шакира за Световното? На мен не! Доста е безлична,а и видеото е  Rolling Eyes
За мен през 1998 може и да не случи Света на Шампион(Франция),но пък песента на Рики Мартин и до днес вдига адреналина по стадионите:
http://www.youtube.com/watch?v=P2SGL39DpzY&feature=related

ДА ЗАГРЕЕМ В КРЪСТА ПРЕДИ МАЧА ВИКАМ!
Благодаря за линка!Страшна песен!Аз и без това обожавам испанския език и песни,а като си я припомних ми се вдигна адреналина.Песничката на Шакира не е кой знае какво,не ме зарежда положително. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 1 810
Определено не съм голяма фенка на футбола като цяло, но мондиалът е по-интересен. Лично моя фаворит е отборът на Аржентина. Аз лично ще им стискам палзи да са на финал и да се получи добър и качествен финал, естествено  Blush Blush Blush

# 1 811

Да не е турски сериал Световното,че там да и е мястото? То май само раздел Спорт дето няма във форума....

dyvaromi давам тайно да викам за Аржентина...За явно викане - сърце нямам за такова действие.....

За Шакира......Признавам си,че и двете песни ми харесват....Вече времето ще покаже коя е била по-харесвана......Приятна е песничката на Шакира, клипчето е приятно също......Поне не ме дразнят - и песента, и клипа.....

# 1 812
  • España

Ами,той от вчера е в Полокване. Обикновено на мачовете на Аржентина е на стадиона.

# 1 813
И ние ще викаме за Аржентина.Дъщеря ми харесва толкова много Меси и Агуеро,че е грехота да не подкрепяме южноамериканците. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Сигурно сте слушали испанския вариант,но за поздравче ви пускам линк:
http://www.youtube.com/watch?v=6rOp8HnKnvQ
Аржентина излиза с доста различен състав.Агуеро и Милито newsm10 са титуляри за сметка на Игуаин и Тевез.За Меси няма почивка. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Все пак всички трябва да поиграят на Мондиала.

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 20:47 от *Polar lights*

# 1 814
  • София

Ами,той от вчера е в Полокване. Обикновено на мачовете на Аржентина е на стадиона.
О, ясно! Миналия път съм те разбрала обратното - че коментира мачовете на Аржентина. Както и да е, дано се наслади на една хубава победа, ние също  Sunglasses!

Полар лайтс, вчера гледах едно интервю на Марадона, в което каза, че Меси винаги има желание да играе и не вижда причина да не го пусне (или нещо в този дух), но пък ме е яд, че няма да гледам Тевес и Игуаин.

Общи условия

Активация на акаунт