Коле, мамино Слънце,ти винаги ще си с нас !

• 9 930
  • 42
  •   1
Отговори
   Мили майчици загубили децата си,
утре става 1 година , от както загина при катастрофа моят син-само на 23...
Колко много ми липсва неговата усмивка,синия му искрящ поглед  и топлата му прегръдка...
Боли, много боли-няма друга болка такава...

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 15:48 от mimaan

# 1
  • на дъното
за теб Коле
mimaan Cry Hug

# 2
  • Талант на 2012,2013 г.
Събирай сили майчице! Обречени сме така година след година да преживяваме загубата им. И с годините болката не намалява - от мен да го знаеш. Приготви се за дълга агония в този скапан живот.Не сме само аз и ти, но всяка една я боли толкова, колкото и нас. А сме толкова много. Толкова много изгубили децата си. Аз може би съм го споделяла, но и на теб ще го напиша. Ако не беше вторият ни син сигурно нас нямаше да ни има вече на този свят. Живеем за него и мечтите му. И всеки ден се моля за него... Прегръщам те със най-силната прегръдка на една страдаща майка. Hug

За него: Flowers Rose Flowers Rose

# 3
разбирам те напълно, и аз загубих детето си по същия нелеп начин. кураж  Hug Hug

# 4
silviayo,mimi135,Kristell  благодаря ви  милички  Hug Hug Hug

# 5
mimaan,кураж мила Hug

Коле,за теб дете Cry

# 6
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose За теб Коле,mimaan Hug Hug Hug

# 7
  • Добрич
Миме, мила приятелко, понякога думите са слаби и безсилни да изразят това, което чувстваме.......
И днес не преставам да мисля за теб, за Колето и Ачко! Знам, че там вече са се срещнали и са по-добре. В този труден, жесток, скапан свят милите им, нежни, нараними души не биха отцелели. Може би за това Бог ги прибра-взе си най-хубавите цветя от градината!

Нека душата на Колето е огряна от слънчева светлина, нека се рее волна, свободна и да праща своите любящи лъчи към неутешимата си майчица! За майчината любов няма време, пространство и смърт. Тя е вечна!

Спи спокойно вечния си син, мило момче!
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 8

Прегръщам те Мария...Майчице...Неутешимо е...
Бъди силна, магията на живота се намира и в желанието на напусналите ни деца да извървим достойно пътя си, за да ни срещнат отново...

# 9
  • Канада
Светла да е паметта му, мила Мария!
Много сила и кураж. Втората година е по-тежка  Cry Cry Cry

Прегръщам те.
 Hug

# 10
дълбок поклон пред светлата ти памет Коле. Дано е светъл пътя ти неземен......... Cry

Мария Hug те силно .

# 11
mimaan, едва ли ще намеря думи да те утешат. Такива няма. Само ми се ще да вярвам, че душата на твоето Коле е толкова висша и съвършена, щом е напуснала толкова рано тялото на непрежалимото ти дете.  Hug

# 12
 Flowers Rose Flowers Rose за теб, Коленце! Липсваш на мама...

mimaan, мога само да скърбя с теб. Жестоко е когато някой си отиде така рано и остави огромна празнина след себе си. Прегръщам те силно, майчице.

# 13
Благодаря ви ,милички ! Hug Hug Hug

# 14
  • София
Мила Мими и моето сърце пресъхна отново два пъти повече на 28 май, няма край мъката, търся го във всичко около себе си, понякога чуствам покой, но в следващия миг тройно повече ме връхлита празнотата, която остави в живота ми, там няма нищо, никого, и не може да се запълни. Става дълбока и още по-дълбока, и ме тегли, има какво да ме задържи тук, но ми е толкова самотно. Заедно... -  променяхме света, сега разделени ... загубихме себе си, част от себе си, всичко, и в същото време имаме толкова много, а те? Дали са някъде и така обичливо гледат към нас? Искам да вярвам, но крилцата са ми подрязани и клюмнали, и не искат да летят без него, някак си не искат, даже и синовете ми не успяват да ме носят на своите понякога! Събирам се от сълзите си, събирам се от мислите, опитвам се да гушна хората около себе си, да им дам отново себе си, и толкова малко искам, да го гушна, да си поговоря с него, да ме помилва и да ми каже, че ме обича и че е добре! Един поглед би ми стигнал може би? Кого залъгвам, не искам само това, искам всичко, искам го целия, искам да виждам красивите му очи, да гледам с тях и през тях, да милвам света с неговите ръце, да се радвам с неговия смях.... ако има нещо друго повече от това, и него искам....Исках да те успокоя, а сигурно те натоварих още повече, за което ме извини. Това моето е тиха лудост, скрита, да не видят, че страдам....

Общи условия

Активация на акаунт