За цената на хляба...

• 3 050
  • 41
  •   1
Отговори
Хлябът в Габрово - бял, първо качество, хлебозаводски, 650 гр., ненарязан, неопакован е на цена 1лв..., опакования и нарязан е на същата цена.
Цената е такава от близо 5-6 години, ако не и повече.  Crossing Arms
Имаме 2,3 магазина от големите вериги в които има хляб от други производители на по-ниска цена, но бабите от кварталите стигат само до най-близките магазинчета...
С голяма изненада си купих от Павликени хляб на 50 стотинки!  Crazy Но и на вкус нашият не е добър и дори не е чак толкова бял.  Confused

Интересно ми е вие на каква цена купувате хляба си?

# 1
  • София
Истината е,че идея си нямам колко струва хляба.От четири години имам хлебопекарна и всеки ден правя домашен хляб.Купувам си брашно и мая.Не излиза левче мисля,не мога да кажа точно колко ми струва.

# 2
Мдааа, помня и аз, че ме шокираха габровските цени на хляба в габровския ми период.
Ама поне пицарията беше евтина  Mr. Green

Тук, София, аз купувам или нарязан, ръжен, пълнозърнест някакъв, опакован, за 80 и няколко. Но не знам колко грама е.
Или си купувам малки черни франзелки, които са около 30 ст., но и тях не ги знам колко грама са. Може би ок. 150  Thinking

# 3
Валенце  Hug хлебопекарна и аз съм решила да си взема...
Еовин   Hug  къде е тази евтина пицария  Laughing

Иначе аз ям по филийка на ден, не че съм стисната  Laughing, просто съм намалила  въглехидратите. Но мисля че навсякъде хляба е по-евтин и това ме възмущава...

# 4
90 стотинки,Добруджа,700 гр.

# 5
Меги  Mr. Green, някъде на центъра, мисля че се казваше Ла Скала?
Пицата беше 3-4 лв някъде. Преди 3-4 години обаче  Laughing

# 6
Меги  Mr. Green, някъде на центъра, мисля че се казваше Ла Скала?
Пицата беше 3-4 лв някъде. Преди 3-4 години обаче  Laughing

Сега разбирам защо все там ме водеха гаджетата.  Joy Joy Joy Преди години разбира се   Flutter,  сега са си по 5-6 лв.  Crossing Arms

# 7
Брей,какъв е тоя хляб...1 лв.
В Пловдив само някакви вносни хлебчета съм виждала по левче...
А иначе има хляб и по 29 стотинки...хипермаркетите се надпреварват кой по-евтино ще го продава.

А хляб аз не купувам,освен в краен случай...пека си у дома.

# 8
Меги4а,някакви магазини от големите вериги има ли при вас?

# 9
Ние взимаме от нарязания на Симид и мисля,че е около 80 ст. Но честно да ти кажа и 1 лв да го направят едва ли ще разбера каквато съм отвеяна.

# 10
"Добруджа",нарязан на Симид 0.80лв.
Мисля,че от домашна хлебопекарна ще ми излезе по-скъп !

# 11
Има поне 20 вида хляб при нас, не знам по колко са, не купуваме, нямат никакъв вкус, хляб не ядем много, но когато ядем си месим, без машина, да намачакам малко тесто аз или мъжа ми, не е проблем, а и става за около 1.5, максимум 2 часа, с машина е 3 ч., под 50 стотинки излиза, с половин кило брашно, но засища колкото този от 700 или 1000.

# 12

Имаме Била и Пикадили, но въпроса ми е за  обикновените магазини и защо тук е 1лв, а в Павликени в обикновена хлебарница 0,50 стотинки (която не е част от никакви големи вериги... Confused)

Габрово е най-дългия  град  (след София Wink), хората си купуват от близките магазинчета хляб..., политиката на хлебозавода е такава 1лв и това е ... с години.

# 13
Мисля,че от домашна хлебопекарна ще ми излезе по-скъп !

Не, няма. Определено ще излезе по-евтино, а за качеството няма нужда да споменавам.  Laughing
Не знам колко струва в момента хлябът в нашия град - от две години не съм купувала. Помня, че беше един от най-скъпите в България. Същият хляб в съседни градове струваше с по 10-20 стотинки по-евтино, въпреки транспортните разходи. Сигурна съм, че и сега е така.
 Какво да се прави, мафия...  Confused

# 14

Имаме Била и Пикадили, но въпроса ми е за  обикновените магазини и защо тук е 1лв, а в Павликени в обикновена хлебарница 0,50 стотинки (която не е част от никакви големи вериги... Confused)

Габрово е най-дългия  град  (след София Wink), хората си купуват от близките магазинчета хляб..., политиката на хлебозавода е такава 1лв и това е ... с години.

Заинтригува ме, от къде в Павликени го купи хляба? Аз съм от там, но сега живея в Търново. Купуваме хляб на ресенска фирма на 0.90 ст, но има и на много други и по 0.70 и по 0.60. Честно казано почти никой не ми харесва. Намерих скоро на едно място ненарязан и неопакован и е много по-добър от всички нарязани, по 0.85 ст е.

Общи условия

Активация на акаунт