За цената на хляба...

• 3 052
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
Сериозно? Много съм впечатлена...
Да не би да са сменили собствениците?  Thinking
До колкото знам не,но определено е впечатляващо,при условие,че до скоро бяхме градът с един от най-скъпият хляб.Направо не е за вярване,че се намаля,а не обратното.

# 31
И аз вече не купувам и не знам цената обаче ясно помня колко гаден беше.То заради това си взехме и хлебопекарна.
Сърцевината ставаше мокра на 2-я ден, а за роненето нямам думи.Последно купувахме Лагард , но пък ме притесняваше, че идва от не знам къде си замразен в Пикадили и там само го пекат.

# 32
  • Стара Загора

Не, няма. Определено ще излезе по-евтино, а за качеството няма нужда да споменавам.  Laughing
Не знам колко струва в момента хлябът в нашия град - от две години не съм купувала. Помня, че беше един от най-скъпите в България.
До преди седмица-две хляб на Хлебозавода тип Добруджа-700 гр.  се продаваше за 0,85 лв./изключвам големите вериги/,а в момента е по 0,50 лв.

40 стотинки е хляба от миналата седмица. Питах ги защо, ама не казват.

# 33
И 20 ст. да го направят, повече готов хляб няма да купувам.  Naughty

# 34

Не, няма. Определено ще излезе по-евтино, а за качеството няма нужда да споменавам.  Laughing
Не знам колко струва в момента хлябът в нашия град - от две години не съм купувала. Помня, че беше един от най-скъпите в България.
До преди седмица-две хляб на Хлебозавода тип Добруджа-700 гр.  се продаваше за 0,85 лв./изключвам големите вериги/,а в момента е по 0,50 лв.

Аз съм в кв.К.Ганчев и при нас е 50,но по центъра ми казаха,че е по 40 ст.

# 35

И те не знаят  Laughing

# 36
  • София
 Rolling Eyes Само да се вмъкна в въпрос: Вие, които си правите хляба в домашната  хлебопекарна от къде сте сигурни какво има в сместа, която слагате вътре? И наистина какво е точно брашното? И какво друго има освен него. Интересно ми е.

И за да отговоря по темата: напоследък взимам хляб от трици 380 гр - 90 ст (понеже го карам по диетичному, макар, че така и не можаха да ми отговоря колко процента е брашното в хляба)

# 37
  • София
Ами аз правя хляб с брашно Арчар пълнозърнесто.Не мога да съм сигурна какво има в брашното,нооо вкуса на този хляб и на пълнозърнестия от магазина се различава много,много.Тоест според мен е в пъти по-малко вероятно да намериш качествен черен хляб ,отколкото да намериш хубаво брашно.

# 38
Rolling Eyes Само да се вмъкна в въпрос: Вие, които си правите хляба в домашната  хлебопекарна от къде сте сигурни какво има в сместа, която слагате вътре?

Сместа си я правя аз, как няма да знам?  Laughing
Като сложа типово и пълнозърнесто брашно, вода, мая, сол и захар, ям пълнозърнест хляб, а не нещо си, боядисано с утайка от кафе и наблъскано с куп допълнителни подобрители, консерванти, набухватели и прочие.
Пробвай веднъж домашен хляб и пак ще говорим.  Grinning

# 39
  • София
Пробвай веднъж домашен хляб и пак ще говорим.  Grinning
  При майка инжинер-технолог на хляб и хлебни изделия и при хлебар у фурна у дома... Не, мерси. Уредена съм. Опитвам се да отказвам всичко тестено, че ще стана 200 кила.  Crazy  Просто питах за смесите, които се продават.

"Тоест според мен е в пъти по-малко вероятно да намериш качествен черен хляб ,отколкото да намериш хубаво брашно." - иначе предполагам Валенцето е права.

# 40
А има щастливци, които си носят зърно, за да им го смелят.  Laughing

# 41
  • София
А има щастливци, които си носят зърно, за да им го смелят.  Laughing
Ето така искам и аз ,ама нямааа Whistling.Затова разчитам на брашно от магазина.

Общи условия

Активация на акаунт