За цената на хляба...

• 3 055
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
Интересно ми е вие на каква цена купувате хляба си?
Купувам ръжен за 4лв килото. Заради син ми се купува чат-пат и "Добруджа" за 70-80ст бройката.По принцип хляб не ядем от година, година и нещо...

# 16
  • Стара Загора
Не знам колко струва в момента хлябът в нашия град - от две години не съм купувала. Помня, че беше един от най-скъпите в България. Същият хляб в съседни градове струваше с по 10-20 стотинки по-евтино, въпреки транспортните разходи. Сигурна съм, че и сега е така.
 Какво да се прави, мафия...  Confused

85 ст. струва хляба. На хлебозавода. Обаче вчера по незнайни причини е струвал 40 ст. newsm78 За днес не знам, че бабата ни е запасила вчера, сакън да не изпусне прИмоцията. Simple Smile
Иначе около тази цена се върти - 80ст - 1 лев. По големите вериги не знам колко е, оттам рядко купувам хляб.

# 17
Иначе около тази цена се върти - 80ст - 1 лев.

Какъв е грамажът сега? Това трябва да се уточнява, защото едно е цена на килограм, друго е на четвърт...

# 18
  • Стара Загора
Ми май е 700 гр., не знам хлебозавода да правят от килограм.

# 19
Добре де, няколко души споменаха, че в тях не се яде хляб. Какво хапвате вместо него тогава?
Толкова ми е противен вкуса на хляба и всичките му производни вече, че с досада го ям.
Тук във Варна върви около 80-90ст.
Майка ми обаче каза, че купила от Карфур по 45ст.
В Търново съм купувала както от 90ст, така и от 65ст. от кварталния супермаркет...
В Пикадили в Търново имаше някакъв на Симид по 45ст., мисля...

# 20
Аааа, някои само не купуваме, което не означава, че не ядем.  Laughing
Печем си го вкъщи - чист, натурален, без химии разни.

# 21
Разбрах, че преди време по телевизията се е говорило за необосновано високите цени на хляба в Габрово и в Ловеч, но  не е имало в последствие намаляване на цената...

Какво да се прави, мафия...  Confused

Така е...

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 09:13 от Меги4а

# 22
Добре де, няколко души споменаха, че в тях не се яде хляб. Какво хапвате вместо него тогава? ...

Групата на зърнените не се изчерпва с него  newsm78
Дълго време въобще не ядяхме, сега си месим само за сандвичи на работата, иначе по време на хранене не, но за офиса е по-удобно от мъкнене на манджи лятото, защото готова храна не ядем.

# 23
Нещо не сме се разбрали - аз не казах, че хлябът трябва да е непременно от магазина Simple Smile
Имах предвид това
Дълго време въобще не ядяхме, сега си месим само за сандвичи на работата, иначе по време на хранене не, но за офиса е по-удобно от мъкнене на манджи лятото, защото готова храна не ядем.
.. тъй като аз не мога да си представя например някое ястие със сос да се яде просто така, без хляб и производните му (зърнени).
Аз когато съм при нашите съм на готвено, като закуската непременно е сандвич или кифлички някакви (от магазина).
Машина за хляб нямаме.
Когато обаче отида в Търново, където живея сама, карам кажи-речи само на филии. Плюс това там около нас не продават половинка хляб или каквито и да е зърнени с по-малък грамаж и обикновено хвърлям 3/4 от хляба.
Ами кофти е, но без него храната ме държи заситена точно час-два и пак огладнявам.
Ясно е и че хлябът от магазина вече просто няма вкус... Блъскан с какви ли не боклуци.

# 24
  • София
Бял или Добруджа нарязан хляб, произведен в Пазарджик за Фантастико - 56ст. за 700гр.
Съвсем добър си е на вкус.

# 25
аз не мога да си представя например някое ястие със сос да се яде просто така, без хляб и производните му (зърнени).
Ястието със сос ядем с топка варен ориз или задушен картоф.Супите ядем без хляб, както и всичко готвено.Наблягаме на салатите и ябълки, ябълки, ябълки...

# 26
аз не мога да си представя например някое ястие със сос да се яде просто така, без хляб и производните му (зърнени).
Ястието със сос ядем с топка варен ориз или задушен картоф.Супите ядем без хляб, както и всичко готвено.Наблягаме на салатите и ябълки, ябълки, ябълки...

Благодаря за отговора, Олимпия  Simple Smile
На мен все пак ми се струва странно, тъй като от малка са ме навикнали да блъскам хляб с манджата Simple Smile

# 27

Не, няма. Определено ще излезе по-евтино, а за качеството няма нужда да споменавам.  Laughing
Не знам колко струва в момента хлябът в нашия град - от две години не съм купувала. Помня, че беше един от най-скъпите в България.
До преди седмица-две хляб на Хлебозавода тип Добруджа-700 гр.  се продаваше за 0,85 лв./изключвам големите вериги/,а в момента е по 0,50 лв.

# 28
Сериозно? Много съм впечатлена...
Да не би да са сменили собствениците?  Thinking

# 29
  • out of space
Хляба в Златоград е 50 ст., няма такава вкусотия! Децата само искаха парички да си купят топъл хляб от фурната, в хартиено пликче- страхотен аромат и вкус!

Общи условия

Активация на акаунт