120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 911
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Клер, аз виждам евентуално проблем при подпъхването на "рогцата" под матрака, защото при европейския тип легла, рамката на леглото (дървена или метална) е малко над матрака, т.е. матрака влиза в рамката. Ох, не знам как да го обясня. И ако рогата не се огъват, няма как да се подпъхнат под матрака.
Може и да греша де, но така си го представям.

Ще търся снимка.
http://www.ikea.com/PIAimages/0107507_PE265702_S4.JPG - тук матрака е наполовина показан само, другата половина е "вътре" в рамката.
http://www.ikea.com/PIAimages/0107507_PE265702_S4.JPG - тук е върху скарата директно и рогата на оградата могат да се подпъхнат.

Като го получа ще кажа кое как е, защото за сега ми е трудно да си го представя, но все си мисля, че има вариант за всякакъв тип легло.

# 166
  • usa
Клер, аз виждам евентуално проблем при подпъхването на "рогцата" под матрака, защото при европейския тип легла, рамката на леглото (дървена или метална) е малко над матрака, т.е. матрака влиза в рамката. Ох, не знам как да го обясня. И ако рогата не се огъват, няма как да се подпъхнат под матрака.
Може и да греша де, но така си го представям.

според мен е точно обратното - стига матракът да не опира прекалено плътно в рамката, ще се закрепя по-добре, тъй като ще държи преградата на място. силвия обичаше да спи опряна в нещо и непрекъснато си избутваше преграда и падаше. аз се притеснявах да не се заклещи в нея и да се нарани и накрая просто я махнах и тя спря да пада. ако имаше рамка на леглото, което да я подпира, сигурно щеше да работи по-добре, но в нашата ситуация въпросната предграда всъщност създаваше по-голям проблем.

# 167
Значи рогата се огъват?!  newsm78 Иначе просто не си го представям, защото ще се счупят.
Клер, чакам да споделиш. Може и снимков материал да пуснеш.  Wink Wink Wink

# 168
И на мен ми е интересна темата за преградите, тъй като нашата спалня е точно с такава рамка като тази, която Кюбит е показала. Аз Евелин я слагам в портативния криб, който е до леглото, но много често и майка ми я взима през нощта и ме буди за хранене, тъй като тя рядко има нощи, в които наистина спи. А все още имаме проблем с кърменето в легнала позиция - не иска, сърди се, един единствен път я накърмих легнала и ми е много тъжно, че не мога да го постигна. Тя в седнала позиция се сърди 50% от времето и ме хапе и ръмжи, какво остава за легналото. Дано да го израстем този момент.

# 169
Клеър, точно така сме и ние- кинг сайз + преградата. Криб почнах да ползвам след като направи 7 месеца по взаимно съгласие, но преградата не махнах доакто не се премести на туин леглото сама.

Кюбит, на Калин и Елена са точно такива леглата ( туин) и си влиза без проблем, защото самия матрак не е абсолютно плътно вкаран в леглото и има достатъчно място за двете тръби. Те ене са чак толкова широки, а и самия матрак все пак не е от камък, та като ги сложиш те го натискат. Както казва Миз дори е по-стабилно.  Peace

# 170
  • usa
act of god 

Joy Joy Joy Joy 
аааа, отдавна не бях се хилила така hahaha!

# 171
  • USA
Като ви чета как спите с децата си, чак си се чудя как изобщо не ми беше удобно нито да я кърмя легнала, нито да с спя с нея. Измъчих се, защото се будеше на всеки час до 6 месец Tired.

Бенсън, получих си пресата, направих се, но краищата ми не станаха прави, а някак накривени. И на Мимето беше станала така първия път, на снимката, която показа. Какво не правя както трябва? Косата ми е дълга, средно гъста с тънък косъм, ако това има някакво значение. Днес за първи път през живота си имах чувството, че имам тонове коса, но само имах такова чувство, голямо изправяне падна Laughing.

Аз пък да ви се оплача, миналата година е имало риколвани крибове и нашия е точно от тях Sad. Tолкова го избирах и накрая ooooh!. Та сега го проверявам всеки ден почти. http://www.cpsc.gov/cpscpub/prerel/prhtml10/10046.html

# 172
Miki от първия ден малкия спи с нас. Ние имаме кинг сайз и място много. Мъжът ми работи нощна смяна, така че 4 дни от седмицата сме само двамата на леглото. При нас проблема не е мястото а, че дори и да го оставя в другия край на леглото той прави няколко обръщания и е върху мен.

Хуничка дано усъвършенствате кърменето в легна позиция, тъй като да ставаш и да седиш докато кърмиш е доста уморително особено, ако кърмиш няколко пъти през нощта. Опитвала ли си навита хавлиена кърпа под гърдата? Аз кърмя обърната на ляво, ръката ми е под 90 градуса с тялото и слагам малка възглавница (тип бонбон) между ръката и главата ми. Преди ползвах кърпа, но сега нямам нужда.

# 173
vanhorne, така, както го описваш, и аз пробвах. Проблемът е не, че не захапва. Нейната захапка си е много хубава от както се е родила, зърната ми не се разраниха изобщо в началото. Проблемите ги отдавам на коликите, тя мрази да е легнала, като яде, дори и в седнала моя позиция, се дави често, пуска гърдата, изпъва се назад и плаче. Същото го прави и на шишето, така че не е проблем захапването. Но когато е спокойна, кърменето върви супер. Успях да я накърмя спокойно един път легнала и си поспах, но дотам ми беше късмета. Надявам се коликите като отминат, да имаме нормално легнало кърмене, защото наистина си права - ужасно изтощаващо е, защото имам по 2 нощни хранения.

# 174
да пусна и тук какво прекрасно розово небе наблюдавах тази вечер, направо ми спря дъха... жалко че нямах истинска камера в мене

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 02:21 от Лeни

# 175
Лени, супер снимки.Искам и аз, гости приемаш ли? Laughing

# 176
  • USA
Лени, разкошотия. Много красиво. Твоят стийм във фликъра е като от Нешънал Джеографик. Simple Smile
И аз имам снимки с тел. от колата  Laughing, много обичам.

И за мен беше благинка като се научих да кърмя легнала. Само го взимах при мен в леглото и той си захапваше, аз си заспивах и всички бяхме доволни и щастливи.

# 177
Leни,много красиви снимки в Маями,забравих че и в Нова Зеландия те е отвял вятъра.Голяма красота е там нали? Браво!

Аз посмъртно не мога да спя с бебе  а място има бол щото сме с кинг , умирам от страх от задушаване , имам страшен anxiety  по този въпрос...само слухтя докато Клои спи в криба си !  Tired

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 21:37 от victoria

# 178
Вики при нас е по- възможно той мен да задуши  Laughing 20 и кусур паунда на 7 месеца... такива шамари ми раздава посред нощ, че подскачам. Като са новородени е по- опасно, но аз чувам как диша, подсъзнателно. Чувам дъщеря ми, чиято стая е доста далеч какво си говори на сън. Скоро беше- така ми изкара акъла. Ревеше на сън, но се оказа, че наистина я боли коремчето и в съня си плачеше. Чух я в момента в който започна и веднага скочих.
Важното е да се чувстваш спокойна  Hug

maimun77 аз се изправям от години, на кичури съм и косата ми не е изгоряла. Важен е гарда, който Мимето спомена. Другото, което е казала Бенс: Плъзгаш без да задържаш пресата и можеш да повториш, НО само когато косата е изстинала вече. Никога не хващай голям участък, раздели косата с щипка за коса/ вдигни я нагоре и отдели само един леар, изправи и така докато пуснеш цялата коса. http://i.ytimg.com/vi/6BHQ_JJCLpM/0.jpg

# 179
  • USA
vanhorne, много ти благодаря  bouquet. Купих си и гард, гледах видео, правя всичко , както трябва, но явно ми трябва опит. Не знаех, че не се повтаря, докато не е изстинала косата. Ох, ще се радвам и моята коса да не изгори, че много ми се свиди Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт