120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 897
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Моят малък мъж го заварих да се подстригва.  #Crazy Точно както е видял че прави лелята миналата седмица, когато го водихме да го подстрижат - с гребен в едната ръка и ножица в другата. Добре че поне е действал равномерно и от двете страни, та няма дупка.  ooooh!

# 151
Моят малък мъж го заварих да се подстригва.  #Crazy Точно както е видял че прави лелята миналата седмица, когато го водихме да го подстрижат - с гребен в едната ръка и ножица в другата. Добре че поне е действал равномерно и от двете страни, та няма дупка.  ooooh!

hahaha

Миме, аз съм от онези с духалките за топлото  Embarassed

# 152
Моят малък мъж го заварих да се подстригва.  #Crazy Точно както е видял че прави лелята миналата седмица, когато го водихме да го подстрижат - с гребен в едната ръка и ножица в другата. Добре че поне е действал равномерно и от двете страни, та няма дупка. 

Joy

# 153
Аз пък си имах радиатор под бюрото и онзи ден ми го взеха, че тъпия ми колега се оплака че му студено и да увеличат градусите на климатика и да спрем радиаторите, та така сега пак е студ и няма радиатор #Cussing out

# 154

Joy Joy Joy ох, тези деца  Laughing

Аз сама управлявам климатика и се живее, но като ида да питам нещо ИТ в неговата стая е сигурно 15С, а той по къс ръкав и му било топло  ooooh!

Аз едва се изправих тази сутрин от болка в гърба. Кърменето на една страна, спане във всякакви невъзможни пози, защото малкия иска да спи възможно най- близо до мен, смушен и сгушен като коте. За какво ли купихме този огромен криб като моя богатир май ще спи с нас до 1-ви клас  Mr. Green

# 155
Добре че поне е действал равномерно и от двете страни, та няма дупка.  ooooh!

Ето, сръчен е младежа, какво се оплакваш от него  Crazy  Whistling

# 156
Добре че поне е действал равномерно и от двете страни, та няма дупка.  ooooh!

Ето, сръчен е младежа, какво се оплакваш от него  Crazy  Whistling

Само да не реши някоя сутрин и мен да ме фризира докато си доспивам.....  Joy

Ванхорн и ние сме така - сутрин се чувствам като газена с валяк, защото младежът иска да спи върху мен с цялото си тяло.  Tired

# 157
Атти много се смях с твоя малък фризьор...сестра ми като малка така си е подстригала половината бритон и е много смешна на една снимка с дядо Мраз.

Vanhorn вие още от началото ли спите заедно? Ние за сега мислим бебето да е в кошарка до леглото ни, че мъжа ми много го е страх да не го смачка, а сме queen size bed и няма много място за допълнителни екстри. Но пък ще видим колко ще са ми силите на мен да ставам да го взимам и кърмя през нощта. newsm78

Да ви кажа днес като първи ден без работа като станах и закусих и после незнаех какво да правя. LaughingХем има 100 задачки от преди, за които никога не ми оставаше време, хем незнаех кое първо да подхвана.Но мъжа ми набързо се обади да му върша на него работа.Да видим утре как ще е. Rolling Eyes

# 158
  • usa
Не е истина какъв студ е тук в офиса, как се обличате офис хора?

а тук е студ и извън офиса - десет градуса е, дъждове, бури и не знам още какви актове божии  Close... средата на юни, възмутително направо  ooooh!!

Моят малък мъж го заварих да се подстригва.  #Crazy

hahaha те всички опитват поне по веднъж. ти си от малкото късметлии, щом е действал равномерно от двете страни, та ще можеш да оправиш щетите без да прибягваш до военни прически.

# 159
Мики, защо не си вземете bed rail и да сложите бебето да спи от външната страна? Така мъжът ти няма да се притеснява, че ще го смачка.  Peace Ние така бяхме направили, понеже и Калин спеше при нас и той беше посредата.  Peace

Ние имаме тези: http://www.amazon.com/Products-Safe-Sleeper-Rail-Ultra/dp/B0002VAF3Y, Ели ги ползва до миналата Коледа.

# 160
Ако леглото е европейски тип, тия огради не "работят", нали?

# 161
Мики, защо не си вземете bed rail и да сложите бебето да спи от външната страна? Така мъжът ти няма да се притеснява, че ще го смачка.  Peace Ние така бяхме направили, понеже и Калин спеше при нас и той беше посредата.  Peace

Ние имаме тези: http://www.amazon.com/Products-Safe-Sleeper-Rail-Ultra/dp/B0002VAF3Y, Ели ги ползва до миналата Коледа.

Ние инвестирахме в кинг-сайз + такава ограда и никакви крибове не смятам да купувам  Grinning .

Ако леглото е европейски тип, тия огради не "работят", нали?

Тя се закрепва под матрака, не би трябвало да има проблем. Скоро ще получа моята и ще докладвам. Има различни видове, които се закрепят по различни начини, едните са по-безопасни от другите.

# 162
При нас заради коликите малкия заряза неговото легло и окупира нашето.  Нищо, че е дребен, разполага с на- много место Mr. Green До онзи ден спеше върху баща , а сега е като ваденка до мен. и непрекъснато е гладен
Като се опитам да го върна в неговото легло такива писъци настават все едно има пирони забити.
От днес е в слинг (и спа като къпан), да видим довечера какъв ще е резултата, че иначе е само в моите ръце (отсвири баща си тотално).

# 163
Клер, аз виждам евентуално проблем при подпъхването на "рогцата" под матрака, защото при европейския тип легла, рамката на леглото (дървена или метална) е малко над матрака, т.е. матрака влиза в рамката. Ох, не знам как да го обясня. И ако рогата не се огъват, няма как да се подпъхнат под матрака.
Може и да греша де, но така си го представям.

Ще търся снимка.
http://www.ikea.com/PIAimages/0107507_PE265702_S4.JPG - тук матрака е наполовина показан само, другата половина е "вътре" в рамката.
http://www.ikea.com/PIAimages/0107507_PE265702_S4.JPG - тук е върху скарата директно и рогата на оградата могат да се подпъхнат.

# 164
Тандури мерси за идеята, но точно сега като погледнах линка на Кюбит и явно при нас няма да стане.Точно такова легло искам от Икеа.Хем не е скъпо, хем това е модела, които съм избрала.А за king size ще си мечтая за сега.Като си купим къща тогава, че стаята ни е много малка.Въртях ги, сучих ги, мерих кво мерих и няма място.... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт