120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 273
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • USA
Честит рожден ден на Мишолина!   bouquet Много здраве и сбъднати мечти! И по-често да ни навестява.  Laughing

Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да ви е живо името и все с добро да се споменава!   bouquet

# 511
Някои елементи на етикета са необходими, но някои са ненужна отживелица. Досега тук не съм срещала човек, който да държи вилицата в лявата ръка, а ножа в дясната, по етикет - включително из Айви средите, където прекарах известно време. От начало се притеснявах и упорито следвах разни етикети, но след като на няколко излъскани вечери ме успокоиха да си хвана вилицата по удобния начин, се отказах. Хората знаеха горе-долу по-завъртяните изисквания на етикета, но не си даваха много зор да ги спазват, и съответно не го изискваха от мен, и въпреки това атмосферата беше изискана и официална. Може би още не съм попадала в достатъчно снобарка среда, където позицията на чашата спрямо салфетката да е важна. Едно е да спазваш хигиена и уважение, друго е да издребняваш, а някои от тези правила са си точно издребняване с цел снобеене (както Агентът поясни, за разграничаване на класите, но сега щом няма класи, е останало само снобското усещане за величаене). Когато хората, с които се срещам, са чисти и учтиви, според мен те владеят достатъчна част от етикета и повече не им трябва. Останалото няма смисъл. За децата може би е интересна занимавка, нова игра... но иначе не си го слагам на сърцето, и за мен важното е обноските им да не бъдат свински, а не да бъдат аристократични.

Честито на празнуващите!

# 512
Еееех изпуснах честитката на сладък Петьо  ,  ВанХ. много много здраве да му носи името . И на патерица отново, ЧРД  на дъщеричката  ,да и се сбъднат всички мечти !

муцунка...нали си при роднини ,да помагат  Wink Снимки не съм пускала скоро ,ако ДА ще ти пратя на лични !

Днес много ме беше яд за Японците ,интерсни ми бяха ,лош късмет имаха!

# 513
Taka e Viki pri rodnini sam,no ili rabotiat ili bebo4ka mnogo kaprizna iska vse mam da si ia nosi i kato se zainati 4e iska men i ni6to ne moje da ia spre da reve
No se opraviame.

# 514
  • Чикаго / София
Честит Имен Ден на именниците от вчера! Със здраве да си носят името!

Честит Рожден Ден на мишолина! Много щастие и късмет!  bouquet

# 515
  • Boston, MA
Не мога да си представя да не можеш да държиш нож и вилица, честно. Явно Айви лигата имат нужда от курсове по етикет (по Дидитка и Агент впечатления). Счита се, че американският стил е да си отрежеш парче с вилица в лявата и нож в дясната ръка и после да прехвърлиш вилицата в дясната, да си набодеш парчето. Европейският стил е вилицата да стои само в лявата ръка. Моите наблюдения как хората го извършват това тук са 50-50 по двата стила.

Разнищихме ли я основно тази тема.  Laughing

# 516
  • USA
Мишолина, честит рожден ден, бъди жива и здрава  bouquet!
Честито и на всички вчерашни именици!
Момичета, да ви питам,  ако знаете къде мога да направя на дъщеря ми снимки за рождения ден, искам в студио да бъде? Мисля, че в бейбис ар ас правеха ( но май вече не), или пък трябва да потърся какво да е фото студио newsm78.

# 517
Маймун по моловете е пълно с фото студия.

# 518
привет на всички!искам да попитам за новодошли семейства в САЩ,имали задължителни предмети,документи,лекарства и други които трябва да се вземат от България...предварително благодаря за отговорите...

# 519
  • У дома
За снимки ходим само в Пикчър пиипъл. Във всеки мол са. След първия път ще започнат да ти пращат купони няколко пъти годишно. Аз съм много доволна от тях.

От днес нататък със сигурност се отказвам да заменям ексърсайза със косене на трева. Жега и гъделичкане от хвърчащите тревички, як.

ЧРД на Мишолина!

# 520
  • САЩ
Маймун ние правихме снимки на Алекс в Сиърс и останахме доволни. Обаче от сумата която похарчихме ме заболя сърцето и повече във фото не сме го водили. Проблема е че дори да отидеш и да искаш да ти направят 1-2 снимки, те пак правят поне 5-6 пози и след това като ги гледаш и се почва ‘Я тази каква е хубава! Я тук какъв е сладък” и така сумата станала ужас. Моя колежка прави снимки на дъщеря си и в Уол Март и остана доволна. Там са почти на половин цена от тези в Сиърс. Иначе по професионалните студиа режат глави, но пък снимките са много добри. Това си е мое мнение. Скрънза съм в това отношение  Mr. Green

# 521
Като каза Hitrusha за Walmart та се сетих, в момента имат намаление за снимки- $ 0.10/снимка ( само че трябва да са ъплоудвани онлайн).

# 522
  • USA
Много ви благодаря, момичета  bouquet! А какви са горе-долу цените? Аз ще потърся и в интернет все пак и трябва ли да се записва предварително? Искаме да й направи снимки с тортата, предполагам, че ще е удобно newsm78.

# 523
  • САЩ
Да, обикновено искат да си запазиш час и питат горе долу какви снимки ще искаш за да са подготвени. А вие щом и торта ще искате да носите определено питайте пъpво да не стане само разнасяне на тортата и накрая нищо.

# 524
maimun77, погледни на searsportrait.com- поне според офертата им $7.99 за портретен пакидж ( без такса за сесия)

Общи условия

Активация на акаунт