Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви документи са необходими за получаване на паспорт на дете от САЩ и как да го направя?
Как да получите апостил за акт за раждане в България?
Как да подаря цветя на учител в САЩ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви документи са необходими за получаване на паспорт на дете от САЩ и как да го направя?
-
Как да получите апостил за акт за раждане в България?
За получаване на апостил за акт за раждане в България, оригиналният акт за раждане трябва да бъде изпратен по пощата до Министерството на външните работи в Остин. Процесът отнема около 10 работни дни и след това документът се връща обратно по пощата. Можете да се консултирате с местните власти или да потърсите точния адрес за получаване на апостил.
-
Как да подаря цветя на учител в САЩ?
-
Какво е английското наименование на 'лимонена киселина'?
-
Как да готвя с коприва?

но вчера приключих с на бебето стаята и този weekend ще сменяме килима с ламинат, та само ще ви чета , че ще трябва да надзиравам мъжото, че нещо все му нямам доверие...хаххаха
. Значи става и сътифайд копи на акта за раждане, а ето тук са инструкциите 
мерси че ни направи нова!
Ще съм много благодарна ако някои от вас е в час и даде съвет към какво да се насоча. 
. за стихче можеш да потърсиш в нета, със сигурност има. ето едно от пръв опит:
. Какво ще рече "орязани програми" ?
, иначе всички други предавания са там, а и доста бързо ги качват . Ние сме на "Пълен спектър" ако това има значение. За Ф1 не знам, не я следя откакто не съм в Бг. Мондиала ще можеш да гледаш по БНТ1