120 Американска тема- за ветераните, бащите и 4-ти юли.

• 28 883
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Мики, погледни положително на ситуацията.  Wink Няма да се налага да купуваш помпа, шишета, стерилизатори и ще си спестиш хамалогията около хранене от бутилка. Последните 2 месеца ще се насладиш и успокоиш и като текне млякото после, може и сирене да правиш като оня ню йоркски готвач.  Mr. Green
Шеговития тон настрана, надявам се да не ви затрудни това положение финансово и гледай да се възползваш максимално от времето си.  Hug

# 121
Благодаря ви момичета за милите думи  HugНаистина ще гледам от добрата страна, че поне ще почивам и ще си гледам бебчето.Иначе финансово няма да ни се отрази кой знае колко, защото аз работех най- вече за стаж в резюмето.
Кюбит изобщо не съм се сетила за кърменето ooooh!, но си е огромен плюс това, което казваш.Най- големия смях е, че комплекта шишета, които бях сложила в реджистрито е купен.Добре, че не избързах да купувам помпа.Но поне ще си имам шишета. Grinning
Иначе аз сигурно сирене и от сега мога да почна да правя. WhistlingОт 5тия месец ми цапа коластра по потниците...дано е знак, че ще има и кърма.

# 122
 Мики, обидно наистина, но точно сега има плюсове за теб особено щом не бърка много бюджета. После ще си намериш по-добра работа.  И покажи снимки с коремче.
Другите бременни също ако може малко снимки!
Момичета, кога е денят на бащата?

# 123
Момичета, кога е денят на бащата?

Третата неделя от месец юни. Тази година е на 20ти.

Мики, съжалявам за работата! Както са казали останалите, обаче, всяко зло - за добро, сега е баш време да се подготвяш за бебето и после да му се радваш.

Комплектът шишета зян няма да стане. Ако знаеш какви дрънкалки стават от шишета, напълнени с шарен боб... занимавка за часове!  Grinning

# 124
Ауууу Мики много кофти съкращение значи  Confused Наистина си мисля че много скоро ще се радваш че не трябва да влачиш коремчето на работа обаче  Simple Smile.За снимките ще се разберем ,дано да мога че не сме много близко ...освен да ми дойдеш на гости ако не те мързи. Simple Smile

тандур ...дано да ми видиш въпроса за грис-та,то май на лично трябваше но мислех че може и на другите да е полезно.

# 125
Вики, имам проблеми с нета, утре ще сменяме доставчика и непрекъснато ме изхвърля, затова не можах да отговоря по-рано. Аз не съм ползвала кафяв грис. Имаш ли снимка да видя какво представлява? Не мисля, че съм виждала кафява семолина.  newsm78 Не мисля, че би имало нещо по-особено в ползването му. Той се води някакъв  whole  или е enriched с нещо, че да е кафяв?

Наскоро обаче правих на децата нещо супер нездравословно, но много им хареса като десерт Simple Smile Разтопих шоколад в млякото са гриса, след това гарнирах с орехи и ягоди. Направо си облизаха пръстите!  Laughing

# 126
taндур...мерси ,не се притеснявай...аз си те изчаквам доста търпеливо  Hug
Значи семолината пише че е  semolina wheat  ..не е точно кафява а е по скоро бежава към кафява, просто не е бяла.Ми ще взема да купя и да пробвам ,какво пък толкова,нали така.Иначе за шоколада ...ммммм звучи супер,ние си умираме за всякакъв вид грис в къщи и ако искаш вярвай както си търсих разни рецепти  в гугъл попаднах на някакъв пост от теб  от тази тема  от 2007ма,за грис със череши за пай на дъното.копнах си го  Laughing

# 127
  • У дома
Хм, посадих семена от коприва и поръчах парочистачка. Скъпия погледна отгоре, отгоре на амазон и рече,ч е си струва само ако я доставят с булката дето чисти с нея. Нямам търпение да я пробвам.

# 128
Много заразно ми действате Mr. Green
Аз също поръчах парочистачката и я чакам да дойде и да я подхващам, че за много неща мисля да я пробвам Joy

# 129
Ще си сменям детето!
Обяснявам му аз  нещата от живота, сиреч футбола, а той в това време се навежда, поглежда между краката си и ми подава топката (като при ам. футбол).  hahaha Не е моя това дете, казвам ви. Не знам от водата и въздуха ли го придоби това, не ще да е от възпитанието.

# 130
  • USA
И аз да се запиша докато не е свършила темата Mr. Green.

Вики, и аз взех на дъщеря ми кафява грис, органик, няма нищо общо с тази, която съм яла. Стои на едни гранули.

Мики, може би на шефа ти му е било кофти да ти каже сам . А за съкращението сигурно е за хубаво. Дано си намериш след това по-добра работа.

Парочистачка и аз отдавна си мислех да потърся, та сега ми дойде точно на време, благодаря  bouquet.

Момичета, искам да купя за рождения ден на дъщеря ми ето тази зебра http://www.amazon.com/Fisher-Price-Baby-Gymtastics-Bounce-Zebra/ … /ref=pd_rhf_p_t_4, ей не мога да я намеря на по-свястна цена. Преди време я гледах и си беше ок, но сега е време за купуване и  ooooh!. Някой да я е виждал в  магазин случайно?

Ние сме болни цялото семейство, някакъв гаден вирус Sick. Дъщеря ми е по-добре вече, но аз и таткото никак не ни бива. продължава вече седмица.

# 131

Момичета, искам да купя за рождения ден на дъщеря ми ето тази зебра http://www.amazon.com/Fisher-Price-Baby-Gymtastics-Bounce-Zebra/ … /ref=pd_rhf_p_t_4, ей не мога да я намеря на по-свястна цена. Преди време я гледах и си беше ок, но сега е време за купуване и  ooooh!. Някой да я е виждал в  магазин случайно?

Айде да  и да ме пуснеш да се повозя, загдето търсих 15 минути.

http://www.diapers.com/Product/ProductDetail.aspx?productId=9293

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 06:32 от Цонна

# 132
Мики съжалявам за работата ти, но наистина, ако знаеш, какво ще си спестиш, особено цеденето. Аз вече съм  Crazy въпреки, че сега се цедя само един път на ден, тъй като на мен ми отрязаха часовете.

Ще си сменям детето!
Обяснявам му аз  нещата от живота, сиреч футбола, а той в това време се навежда, поглежда между краката си и ми подава топката (като при ам. футбол).  hahaha Не е моя това дете, казвам ви. Не знам от водата и въздуха ли го придоби това, не ще да е от възпитанието.

и аз храня надежди за моя син  Grinning

Румба така и не купих, но Тандурка каза, че не може да изчисти добре космите от кучето. Представям си и какво лаене ще настане.... Сега пък вие с тези парочистачки ме карате да се замисля. Особено за почистване на печката, едва ли има по- гадно нещо... и без препарати, то мечта.
Миме да споделиш, моля те!

# 133
  • USA
Цонна, много ти благодаря  bouquet, но го нямат в момента Sad !Нищо пак ще те пусна да се повозиш Laughing. Днес най-накрая го купих използвано от ибей, иначе докато го намеря ново и на по-достъпна цена, дъщеря ми щеше да порасне Laughing.

# 134
Пфу! Е хубаво, че си го намерила.

Общи условия

Активация на акаунт