Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви документи са необходими за получаване на паспорт на дете от САЩ и как да го направя?
Как да получите апостил за акт за раждане в България?
Как да подаря цветя на учител в САЩ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви документи са необходими за получаване на паспорт на дете от САЩ и как да го направя?
-
Как да получите апостил за акт за раждане в България?
За получаване на апостил за акт за раждане в България, оригиналният акт за раждане трябва да бъде изпратен по пощата до Министерството на външните работи в Остин. Процесът отнема около 10 работни дни и след това документът се връща обратно по пощата. Можете да се консултирате с местните власти или да потърсите точния адрес за получаване на апостил.
-
Как да подаря цветя на учител в САЩ?
-
Какво е английското наименование на 'лимонена киселина'?
-
Как да готвя с коприва?
Няма да се налага да купуваш помпа, шишета, стерилизатори и ще си спестиш хамалогията около хранене от бутилка. Последните 2 месеца ще се насладиш и успокоиш и като текне млякото после, може и сирене да правиш като оня ню йоркски готвач.
, но си е огромен плюс това, което казваш.Най- големия смях е, че комплекта шишета, които бях сложила в реджистрито е купен.Добре, че не избързах да купувам помпа.Но поне ще си имам шишета. 
От 5тия месец ми цапа коластра по потниците...дано е знак, че ще има и кърма.
.За снимките ще се разберем ,дано да мога че не сме много близко ...освен да ми дойдеш на гости ако не те мързи.
Не мисля, че би имало нещо по-особено в ползването му. Той се води някакъв whole или е enriched с нещо, че да е кафяв?
Не е моя това дете, казвам ви. Не знам от водата и въздуха ли го придоби това, не ще да е от възпитанието.
.
. Дъщеря ми е по-добре вече, но аз и таткото никак не ни бива. продължава вече седмица.
въпреки, че сега се цедя само един път на ден, тъй като на мен ми отрязаха часовете.
!Нищо пак ще те пусна да се повозиш