Лечебен глад

• 193 692
  • 607
  •   1
Отговори
# 120
  • Tам през Атлантическия океан
 Peace Хайде и аз сред вас  Wink

За първи път правих 5 дневно прочистване преди мноооого години тогава и бях прочела книгата на Лидия Ковачева  Wink

От известно време следя темата и се назландисвах  и чуствах че имам нужда точно от това Whistling и ето днес съм  втори ден на ЛГ   Grinning

От няма и година не живея в Бг и май ще се налага честичко да правя тези прочистващи дни  Flutter
До сега съм съблюдавала (не стриктно) лунуването т.е. 24 ч изчистване  Wink

Поздрави   bouquet

Темата ме стимулира  Hug

# 121
  Колко дни изкара на плодчета ,че май не съм разбрала?
С един ден съм преди теб. Утре ми идват гостите и ще готвя, ама някои ще хапват, някои ще гледат. Много често така се случва, не ми се захранва.

# 122
Едно питане , "фатално" ли е кафето , че не мога да си откажа единственото за деня сутрешно кафе  Rolling Eyes

# 123
Дес, заради едното кафе да не вземеш да се откажеш. По-лошо е ако се комбинира с цигара. Тя и Лидия казваше, че който не може без него по дно на ден - може.

# 124
А не се отказвам  Wink мен ми е трудно почването  Embarassed
иначе слава Богу не пуша  Simple Smile

# 125
Днес съм - 300 грама, много доволно...Очевидно с напредването на дните свалянето става по бавно, но пък се чувствам много добре, някак си лекичка, а не е да съм свалила много..
И аз продължавам..  Днес ден 9 !  
Теменужче,  знам,че е кофти с гости в тази ситуация, но   ще ти стискам палци, да устискаш. Аз знам,че ще устискаш, само да не почнат да те навиват: " Ама хапни си малко, ама само от едно нищо няма да ти стане...", ей така най съм мразела...Сега намалих ходенето в едни познати, точно поради тази причина, а и ми е съвестно,като гледам мацката ,как и се иска с кафенцето да си хапне нещо сладко, или соленки...а заради мене и тя се ограничава за да не ме дразни...и се получава кофти ситуация..Излизам на разходка....дано да не вали.....ще намина по-късничко пак. Hug
За 8 дни съм свалила 3,6 кг

# 126
Пинки, аз нямам проблм с разни навивки "хапни това, хапни онова". Аз исках да изкарам 6-7 дни, но не мога да се захраня, никакъв апетит и желание за храна. Даже и плодове не ми се хапват, днес съм на половин портокал, един лимон, чай и две чаши фреш - моркови, тиква и червено цвекло. Те моите гости не са точно гости - три момчета ще бъдат у нас на квартира за 20 дни. Сега ще пристигнат от път, та докато им казвам кое как ще бъде ще ги и нагостим. Днес съм месила, тиква пекох, пълних пиперки и от нищо не ми се възбуди апетита, а пък каква енергия имам, цял ден съм като моторетка! Това е при мен, няма и да се насилвам, когато огладнея, тогава ще ям. Тъй де, цял живот ядем, ядем, ядем...айде малко почивчица! Хубава вечер на всички! Hug

# 127
Пинки, аз нямам проблм с разни навивки "хапни това, хапни онова". Аз исках да изкарам 6-7 дни, но не мога да се захраня, никакъв апетит и желание за храна. Даже и плодове не ми се хапват, днес съм на половин портокал, един лимон, чай и две чаши фреш - моркови, тиква и червено цвекло. Те моите гости не са точно гости - три момчета ще бъдат у нас на квартира за 20 дни. Сега ще пристигнат от път, та докато им казвам кое как ще бъде ще ги и нагостим. Днес съм месила, тиква пекох, пълних пиперки и от нищо не ми се възбуди апетита, а пък каква енергия имам, цял ден съм като моторетка! Това е при мен, няма и да се насилвам, когато огладнея, тогава ще ям. Тъй де, цял живот ядем, ядем, ядем...айде малко почивчица! Хубава вечер на всички! Hug
Ти ме сбърка направо  Laughing да не ти се яде хич,браво де и аз да бях като теб...

# 128
 Hug Az  съм 3 ден и съм като моторетка  Joy както казва temenuga2 Wink

Момичета , витамини пиете ли по време на ЛГ  Rolling Eyes

# 129
О, Теменужче, значи си Ок, няма да те мисля.. Hug   И аз имам енергия, но да ти кажа не съм почнала с упражнения и  тичане, но скоро и това ще стане, смятам при захранването да включа и малко спорт...  На мен онзи ден съташно ми се доядоха чушки пълнени,че на Пикла и правих и така миришеше в нас....но не близнах.  Знаете ли ,когато се лекуват зъби, колко дни се правят гладуванията? Има ли неяо специално, както ,като знаеме ,че за очите курсовете са дълги?  Една позната ми каза, за нейният чичо, койото е бил с много гангрени по венци и зъби и ЛКовачева го е излекувала с гладолечение., но няма как да знам повече, защото този човек от годии е в Германия...   Питам, защото аз имам зъбен камък отвътре на долните предни зъби...и тази сутрин, като си миех зъбите и ми се отчупи не малко парче от зъбният камък и падна.... Shocked  и сега не знам, дали е от плодолечението,макар и само да ми е 9 ден..или просто си му е дошло времето да се отчупи, а аз да ида на зъбар...И сега ми е притеснено.... нищо твърдо не съм яла...нито съм си претъркала зъбите с нещо,като сода, сол..нали някой си ги мият от време на време и с тази смеска,така съм чела.  Иначе ,както споделих кожата ми е станала много хубава, една розовичка и свежа, малко суха обаче, та слагам кремче...да си призная, и на мен ми се иска данаправя по-дълго гладуване, ама ще видим...че и детето  ми има Рден другият уикенд, то е ясно,че няма да пия и да ям, ама поне една салатка малка...ако захраня до тогава ще мога да си го позволя, но ако пък преценя, пак ще беля портокалчета .... Joy
  Десс, никакви витамини не пия...получавала съм авитаминоза ли се казваше, да не бъркам.../когато витамините са ти в повече?/  и сега нищо не пия...само плодовете ,смятам,че са абсолютно достатъчно..../мое мнение/...

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 23:18 от Pinkito

# 130
Аз по принцип пия Омега-3 т.е. рибено масло  по 3 месеца после "почивам" , та се чудя да спра ли сега  newsm78

# 131

Десс, никакви витамини не пия...получавала съм авитаминоза ли се казваше, да не бъркам.../когато витамините са ти в повече?/  и сега нищо не пия...само плодовете ,смятам,че са абсолютно достатъчно..../мое мнение/...

Има доста витамини и минерали които липсват в плодовете,а има други пък за които за да бъдат усвоени от тялото е необходим прием на мазнини. Така че само на плодове за дълъг период от време може да бъде много опасно.Специално за отслабване - 10-дневките са най-ефикасни.

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 00:02 от ddde

# 132
ddde Peace
Споделям

Някой може ли да пусне линк за книгата  Peace че мойта е далече

# 133

Някой може ли да пусне линк за книгата  Peace че мойта е далече

Заповядай

Иначе за лечебния глад - ако е за прочистване- по един ден на седмица си е идеалния вариант без да се доведе тялото до фатални липси(авитаминоза).За отслабване- свалят се колкото сланини ,толкова и мускули,затова не е най-добрия режим(т.е не повече от 10 дни). С цел лечение- 15-20 дни,но под лекарско наблюдение.

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 00:58 от ddde

# 134
Ясно Мацки, значи утре ми е ден 10, и във вторник захранвам.... Като цяло ще съм свалила може би 4 кг за 10 дни, ще видим, но няма да са повече....Ще захранвам 10 дни . 

Общи условия

Активация на акаунт