Лечебен глад

• 193 687
  • 607
  •   1
Отговори
# 105
Пинки, на мен Гайдурков ми е препоръчвал минимум 10 дни, а най-добре 14 дни да се прави разтоварване, правила съм и по 20, пак от него препоръчани (ама после направо забравям да ям  Laughing)

# 106
Ооо, много сте милички, благодаря Ви !  Hug  Успокоихте ме, продължавам си...Аз сега ставам, при мен денят едва започва...ще си Лунувам на сокчета,фрешчета, вода и някой чай...Днес нямах минусче, задържам, ама как не...ми аз  до посред нощите висях на комп, и пих водааа...аз съм като камила ,хич не пия вода и сега се насилвам да пия, поне да я докарам до литър и 200-300-500....
Хайте милички , при вас не пстана, вече е късен следобед, сигурна съм ,че са успели, тези,които Лунуват...Успех... Hug

# 107
При мен няма никакъв проблем с лунуването, пия само вода и чай, преди час изпих сок от лимон и портокал 130 мл + 70 мл филтрирана вода. Не съм сигурна дали не прекалих с течностите, сега е 17.30ч, а съм изпила 4л. Мисля да се поогранича, най-много 1-2 чайчета. Понеже преди това изкарах 6 дни на цитрусови плодове, днес взех решение да направя и очистване на черния дроб. Имам хубав натурален зехтин, който ми донесоха приятели от Гърция, ще си изцедя и лимонов сок и довечера ще си пийна на порции лимоново-зехтиновият коктейл. Това съм го правила много пъти, някой друг има ли подобен опит?

# 108
Аз не съм го правила и ме е страх да го направя... Rolling Eyes  обаче това дето си изпила 4 л, течности направо ме хвърли в музаиката... Hug Аз нали съм камила абсолютна...и сега насила пия вода, чай, виж на фрешчетата не се мръщя изобщо. Вчера седях на комп, до късно , до към 1,30- 2,00., и пих водааааа......,и днес сутринта ставам в 6,20, и на кантара нямам никакво намаление, пак съм си колкото вчера...явно още ми бълбука водата из тялото..но аз не се притеснявам , то пък не може всеки ден да имаш минуси... но днес и аз съм на фреш, вода, чай, така смятам да го изкарам, и продължавам на плодчета  до 10 дни ...   после ще видим, не искам да се настройвам предварително , предполагам,че сама ще усетя,ако трябва да спра.... Това,което забелязвам за сега е, че лицето ми някак си светна... това е най-точната дума. Аз нямам проблеми с кожата,като пъпки или други, освен някоя бръчка...  ама то на 47 как да нямаш вече някой предател на физиономията....но просто самата кожа изглежда различно...не си внушавам,сигурна съм...   и скулите вече ми се показват...ама не от слабост...просто ми се очертават, а какви бузи  бях завъртяла....

# 109
И аз бих продължила още някой и друг ден, но на 6-ти пристигат едни хора у нас за 20 дни, така, че е по-добре да съм се захранила. Приятна вечер момичета!

# 110
  • Русе
 Здравейте!Откакто писах в темата направих още две кратки гладувания,тридневни.Този път имах добри резултати.Аз правя прочиствания главно заради кожен проблем,екзема.Та така,изкарах три дни на течности,към средата на Декември беше и останах много доволна от резултата за кожата ми.  Simple Smile Мисля,че този път по-големият успех се дължеше на няколко неща - вече бях спряла кафето от две седмици,пиех повече течности по време на гладуването,съобразих се с лунната фаза /започнах два дни преди Пълнолуние/,пиех английска сол сутрин на гладно,30 мин преди да започна с другите течности /това е всъщност детоксикацията на д-р Михайлов/.Следващото тридневно гладуване беше скоро и главната му цел беше подготовка за прочистване на черния дроб.Това,за което питаш,Теменуга.  Simple Smile Трите дни бях на ябълки и ябълков сок и на третия вечерта си пийнах зехтин и лимонов сок и се нагрявах.На другия ден изхвърлих доста нечистотийки.Резултатите за кожота отново бяха много добри.  Simple Smile Но след два дни развалих нещата като си хапнах неща,които не трябваше...  ooooh! Трябва да спазвам диета,най-добре суровоядство,но апетитът ми за манджичка с бял хляб и за нещо сладко е просто огромен...
 Днес нали е Новолуние,добър момент за нови начинания.. Та изкарах на вода,чай,една ябълка на обяд и малко салатка от цвекло и морков,увкосена само с лимонов сок за вечеря.И реших,че това е началото на по-сериозното ми отношение към диетата.Без такива 'Само мъничко сега...' .
 Да ви кажа,преди половин година някъде започнах с еднодневни гладувания всяка седмица,по Лунната диета и в началото ми беше доста трудно.Сега вече ми е много лесно да погладувам няколко дни,не усещам глад и отпадналост.
 Успех на всички!  Hug   bouquet

# 111
Танче, Браво, много добре се сптавяш! Искам да ви попитам за тези изчиствания на черният дроб, а също и за бъбреците....Не е ли опасно да се правят? Мен ме е страх,защото не съм ходила по лекари от годинии../ 8-9 г./   и изобщо не знам дали все още черният ми дроб или бъбреците са ок. Не съм имала никакви проблеми .../ Дано все да е така !  Praynig/...  Майка ми  има болни бъбреци от как я помня, разбиваха и камъни и т,н. и е вероятно и аз да имам някаква обремененост, сега при това ми плодуване../днес ми е 6 ден/  ми се обади единийат бъбрек,но само като както при нерв, като стреличка за секунда...няколко пъти, обаче аз не знам, може и да е защото бях на работа, /физическа/, а от 6 месеца не работя и много съм се отпуснала и кила качих,стоейки си само в къщи или в колата . МОже да не е от гладуването,но може и да изчиствам някоя песъчинка ,знам ли..? Това за бъбреците , а за черният дроб,   1992 г  ме вкараха в болница от хепатит А, та там стоях 2 седимици...от тогава ,а и никога не съм имала чдове с черният дроб, аз и не пия алкохол, много рядко винце,чашка, две...  От тук ми идват страховете, да не направя случайно някоя криза , и да трябва да ме закарат в болница...това тук може да ми струва освен болките и няколко хиляди $....  а ми се иска да си изчистя тези органи, Дали има някаква мека форма на чистене, или малко по малко някакви процедури в домашни условия,които мога да правя?  Ох, стана дълго,ама нали исках да обясня...Дали само с плодувания ще се поизчистят тези органи? А за белите дробчета, които отдавна не са ми бели... Embarassed, какво бих могла да направя?
хайде давайте съвети, или линк да прочета,ако някога сте го обсъждали или някъде го пише, все пак друго е да ти го каже някой ,който го е правил... Hug

# 112
  • Русе
 http://www.zemianazaem.com/archives/3
 http://www.zemianazaem.com/archives/14
 http://www.zemianazaem.com/archives/47
 Заповядай.  Simple Smile Според мен,ако се подготвиш добре за пречистването на черния дроб няма да имаш проблеми.. Но ти си реши.Ако си си в добро здраве обаче,според мен плодовите режими ще са достатъчни.А една от статиите от линковете е точно за омекотено пречистване на черния дроб.  Simple Smile Разгледай сайта,има много интересни и полезни неща.  Peace

# 113
Златна си ми !  Много ти благодаря !  Сега ще сготвя на детето и сядам да чета. Да ви се похваля, получих комплимент, че съм свалила килца...много хубавичко ми стана.. Blush  Утре ден 7 !  Никакви прегрешения нямам, дано всичко да върви както до сега...

# 114
Здравейте на всички! Пинки, ако искаш омекотено прочистване на черния дроб, започни да приемаш всяка сутрин на гладно по 1 с.л. зехтин + 1-3 сл лимонов сок.
Тези от вас, които се радват на хубава кожа по време на плодолечение, направихте ли си равносметка защо? Много просто - живата храна съживява клетката, а от готвената умъртвена храна не може да вземе нищо и в крайна сметка и самите ние се превръщаме в мъртва и болна материя. Много ви се радвам, че откривате нови хоризонти и се чувствате окрилени от това! За тези, които се блазнят от манджички, бял хляб, сладкишчета...ще ви открия пътечка, която ще ви изведе на едно прекрасно място. Аз самата не съм предполагала, че може да си направя супа, основно ястие и десерт изцяло със сурови продукти. Има един сайт "Магията на суровата храна" - открийте го и се наслаждавайте на чудесните рецепти!
Аз проведох чистката на черния дроб, тази сутрин започвам с билков чай и лимон. Мисля да изкарам деня на сокове - грейпфрут, портокал, моркови и тиква.  Весел ден на всички!

# 115
Ден 7 !   Всичко е наред, само дето очаквах след Новолунието, което пак ми беше на плодчета....да имам минусче на кантара,ама нямам нищо....същите килца,както вчера...и утре е ден.. Hug

# 116
Пинки, и аз не свалям много. Вчера цял ден на вода и един сок, тази сутрин бях -300 гр.  Днес съм приела около 2 л течности - вода, фрешове и чай, не очаквам да съм свалила кой знае колко, ще видя утре сутринта.  При мен от няколко години е така, много трудно свалям на тегло при такива режими, защото съм хипофункция на щитовидната жлеза. Добре, че не съм с много килограми. Хубава вечер на всички!

# 117
Ден 8 ! Сутринта бях 66 кг, и няколко грама ... Laughing, свалени 220 грама.   Сутринта хапнах 1 банана, продължавам на грейпфрути,чай, вода...започнах много по малко да свалям,а ми се иска да дръпна с още 10 надолу, явно няма да стане от веднъж,но ..когато-тогава!   
Теменужче, колко кг си? От колко започна ?  Лека вечер милички. Hug

# 118
Започнах 66.500, тази сутрин бях 62. 700 кг. Рязкото спадане на повече килограми не е добре. Отразява се като стрес за организма и когато започне захранването, черният дроб бърза да складира всичко подадено. И за кожата не е добре, особено ако няма движения. Банана не е най-доброто решение в разтоварителните режими, особено, ако целиш отслабване. Аз ако имах възможност да се движа повече, щях и повече да сваля. Аз днес уж да се захранвам, ама апетита никакъв го няма. На един грейпфрут съм, половин портокал и една чаша фреш от тиква, морков и червено цвекло, 3 чаши билков чай и вода около 1 литър. Надявам се удре да съм свалила още малко. Къде са другите момичета, Пинки, само с теб ли сме?

# 119
И аз това тъкмо си мислех, че сме май само двечките...е, нищо де...продължаваме си, те и другите ще наминат .. Знам за банана, но аз го ям всеки ден.. Embarassed,  ще взема да го махна временно, права си.  Hug  Колко дни изкара на плодчета ,че май не съм разбрала?

Общи условия

Активация на акаунт