Лечебен глад

• 193 686
  • 607
  •   1
Отговори
# 90
Много благодаря  bouquet
това ми беше полезно.Сега се настройвам "психически" и другата седмица почвам.
Единственото което се чудя как ще я карам без кафе, а за цигарите най-вероятно няма да ми се пуши Mr. Green

Правила съм ЛГ преди 4 години, имах здравословен проблем и на 3 ден от гладуването изчезна.Но съм забравила как беше после с яденето.Знам, че захранването ми беше мнооого трудно.Глада не го усещах, но после беше много зле.

Само да кажа, че баща ми го практикува от 30години вече!Непрекъснато ни агитира и с него на тази тема предпочитам да не говоря.Той си е изработил някакви негови си схеми.Вече е на 83години, гладува и по 20дни...изобщо.......добре се чувства, но някак си е прекалено ми се струва неговото.Та за това предпочитам вас да ви питам newsm47

# 91
Оф,това захранване като го видя и ми иде да седя още 20 дена на глад,нищо не му разбирам,като някаква сложна схема е-нищо лично(знам,че не ти си го писала така),просто щеше да е добре да бъде описано със зеленчуците насрещша,а не А1 Б3 и т. Mr. Green

# 92
Абе Сисе,той баща ти в такъв случай най-добре знае,чудя ти се златото да го имш в къщи,а ти да го търсиш другаде... Laughing

# 93
Сиси, да е жив и здрав баща ти! Лидия се придържаше към режима който създаде до последно и беше на повече от 83 години. Мисля, че има какво да научиш от баща си.

# 94
Абе Сисе,той баща ти в такъв случай най-добре знае,чудя ти се златото да го имш в къщи,а ти да го търсиш другаде... Laughing

Благодаря, да е жив и здрав, наистина не знае какво е болница, но......идея си нямате какво натякване е това!да, знам, че е лечебно и съм убедена в това, но ми е трудно да му го кажа, че тогава ще стане.........ще почне съвети, изобщо.......по-спокойно ще ми бъде вас да ви питам newsm47

и още един въпрос: ако гладувам по 1 път седмично, но следващия ден се захранвам със зеленчуци и на втория се храня както обикновено така ли?

# 95

и още един въпрос: ако гладувам по 1 път седмично, но следващия ден се захранвам със зеленчуци и на втория се храня както обикновено така ли?
Точно така Сиси!
Утре някой ще лунува ли? На мен днес ми е 6-ти ден на чай и цитрусови плодове и се чудя утре дали да не изкарам 1 ден на сокове и чай.

# 96
Вие тук сте много напред с матеряла newsm10

Това нали е при пълнолуние да не се яде?
Ами хайде, аз ще пробвам, и без това съм на тази вълна.Само да питам кафе може ли?

# 97
Лунната диета е течна диета, едно кафе може.

Лунна диета при пълнолуние и новолуние - сок от плодове

Диета 24 часа:

Тя започва в навечерието на пълнолунието и продължава 24 часа. Менюто съдържа само течности. Може да се пие вода (изворна, варена, минерална), пресни сокове, които имат диуретични свойства. Най-добре е да се пие сок от прясно изцедени плодове и зеленчуци.

Резултатът няма да се забави дълго. Загубата не теглото е 250 грама до 1 кг, организма ще се прочисти и ще спаднат отоците.

# 98
Шапка ви свалям с това гладуване посред зима!!! На мен ми става ужасно студено ако гладувам в студено време... Между ноември и март съм пас с гладуването, после мога и всеки месец, ама само да има топличко слънчице...

Лунната ми допада, но трябва да карам само на вода, чай (билкови запарки разни) и вероятно някой плодов сок... Едва ли ще е утре, хем, че много ме блазни...

# 99
Здравейте  и  от мен !  Днес ми е 5 ден на плодове..реших ,че ще се пречиствам и уж един ,два дни , тастанаха 5... Много добре се чуствам...При мен преди малко дойде Новолунието../аз не съм в Бг/... и ще го изкарам само на вода, фрешчета и   билков чай...След Новолунието ще видя как се чувствам и може да продължа още малко и ще захранвам,защото това ми е първото плодуване  от много години насам...и си мисля да не би да прекаля още от първият път да се опъна на 15 дни.... newsm78/примерно де../   Много лесно се гладува...страх ме е малко от захранването...  там стават белите.  На какъв режим сте след  ЛГ/ Захранване?   Сега като приключа  с това гладуване ,след колко време би било добре да  го повторя?-примерно нови 15 дни? Hug

# 100
З   Много лесно се гладува...страх ме е малко от захранването...  там стават белите. 

точно и мен от това ме е страх и за това сега го "проучвам" за да съм подготвена.Тогава става един глад........ужас, и апетит....... ooooh!

# 101
Добре, ами ако захранването го правим по-дълго време и по плавно,,,...дали няма да е по-добре? newsm78     Чудя се  и  хич не ми се спира гладуването, единственото,което ме притеснява ,е че не съм гладувала  скоро и да не вземе нещо да ми стане, знам ли и аз какво,,?  Иначе така леко,както минава, мога да си откарам и до 20 съвсем спокойно...ама шубееее.... Joy

# 102
Meg!, и аз много осезателно усещам студа и обикновено в топло време се разтоварвам, но сега почувствах нужда. Чувствам се много добре и си стоя у дома на топличко!
Pinkito, и аз като теб започнах уж за ден-два, изкарах 6 и днес уж да се захранвам, но като видях лунен ден, няма да го пропусна. Аз тези режими ги правя много от отдавна и като започна, не ми ли се яде, не се и насилвам.
Относно дългото захранване...няма никакъв проблем да го направиш, даже по-добре, особено, ако си на общо хранене, т.е. хапваш месо. Аз месото съм го изключила от менюто си мноооого отдавна. Успех на всички и весел ден!

# 103
Споко, нищо няма да ти стане, напротив организма ще ти се изчисти съвсем.
Баща ми прави и по 20 дни и кръвното му е 120/80 !!!

Момичета, това лунното до колко часа е утре и какво се яде в началото или няма значение?

# 104
Споко, нищо няма да ти стане, напротив организма ще ти се изчисти съвсем.
Баща ми прави и по 20 дни и кръвното му е 120/80 !!!

Момичета, това лунното до колко часа е утре и какво се яде в началото или няма значение?

Не се яде, само се пие - вода, билков чай, прясно изцедени сокове - плодови и зеленчукови. Ако днес лунуваш, утре може да изпиеш един чай и после да закусиш с плодове. На обед - салатка, на вечеря - зеленчуци на пара.

Общи условия

Активация на акаунт