Лечебен глад

• 193 709
  • 607
  •   1
Отговори
# 150
Връщам се назад да чета,темата ме интересува.Благодаря на автора  bouquet

# 151
  • Tам през Атлантическия океан
Хайде мина и 4 ми ден  Wink на течности  Simple Smile
утре зависи как се чуствам мисля да почна да се захранвам , нямам мн. кг. за сваляне  Wink
ЛГ го правя за прочистване та така че не мисля да го правя дълго , максимум 7 дни  Grinning

Не съм се мерила с колко кг. почнах , но днес съм 49 кг (съдейки по дрехите ми съм била най-много 51-52 кг.)не се чуствам дебела ,но определено взимам мерки като дрехите ми почнат да са по мен и оПнати  Mr. Green а това мн. рядко ми се е случвало до сега  WinkСмених континента и  малко начина на живот,това явно ми се отразява  Whistling.

Здравейте,
от днес реших да започна това лечебно гладуване. Има ли желаещи, които биха искали да се присъеднят и да гладуваме заедно.
Хайде аз ще съм с теб  Hug въпреки че мойто е по средата  Grinning

Здравейте, ето ме пак тук, ден 10 започна, както и останалите 9... Joy   Днес имам само -100 грама,кантара се отчете,колкото да не ме обиди..
Pinki  Hug  нормално е , все пак луната е увеличаваща се  Peace а това определено влияе. Ако правиш ЛГ и за махане на килца най-удачно ще бъде когато луната е намаляваща Peace примерно да почнеш на пълнолуние  Wink определено ефекта ще е по голям  Hug

Благодаря  ви  bouquet

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 04:56 от Desss

# 152
Tака е Десс, ама аз гледах да е след цикъл, че иначе ще изтрепам народа около мен... Joy  Следващият път ще го планирам да е от Пълнолунието нататък..  Сега ще видим , на 11 ти няма да мога да плодувам, но може да  плодувам до към 16,00 и после да салатвам....че Пикла има Рден..
Сега четох , утре ми се полага малко морковче на обяд и на вечеря.... Rolling Eyes Ще е голямо изживяване, ще си го полея с малко лимон, някоя мизерна капка...че то на едно морковче,колко да му сложиш, нали така...? hahaha

# 153
Здравейте момичета! Много се радвам на компанията на плодуващи, лунуващи и гладуващи. Всички сте на прав път, давайте смело напред! Виждам, че всички имат постигнати резултати и успехи и никой не се оплаква. Желая весел ден на всички!

# 154
Днес ми е втори ден. Сутринта едвам се престраших да се кача на кантара. Мислих, че няма да мога приема реалноста, но за статистиката се жертвах. Значи Ден 2-ри - 58.9 кг. Утре ще докладвам Simple Smile

# 155
има ли някой,който всяка седмица гладува по ден?
успешно плодуване,лунуване и гладуване на всички,които са в момента! Peace Hug(аз съм на житуване,после ми се ще да гладувам системно).

# 156

Аз правя такива гладувания от м.май.

# 157
Kinks,може заедно,ако искаш.аз смятам всеки понеделник да гладувам.а ти?

# 158
Moмичета привет  Wink
5 ден мисля че е достатъчно за мен иначе ще изчезна   Laughing За мен е добре да съм 50 кг или малко под тях  Wink Сега ми е тамън ЛГ не е шега работа та гледам да не се унасям като за начало   Peace
Днес мисля към обяд да си направя чист пилешки бульон с малко зехтин , как мислите така добре ли ще е  Rolling Eyes
Знам че трябва с плодове но аз предпочитам зеленчуците  Wink ...примерно малко салата зеле и моркови ммм?  newsm78

Отивам на зад да погледна примерно меню за хапване селед 4 ми  дена само на течности  Wink

# 159

Аз правя такива гладувания от м.май.

Може и да се направи и по фазите на луната те са 4 за един месец и пак се получава 4 дена в месеца вс. ден по 24 ч  Peace

Пусто харесвам Луната  Blush

Има тема тук където момичетата се събират за стимул при всяка фаза  Peace

eto  я  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=562417.0  Peace

в подфорума Диети, поддържане на фигурата Grinning

# 160
Здравейте и от мен, 10 дни приключиха, днес захранвам...-4 кг е равносметката.  Доволна съм, да видим следващите 10 дни как ще минат.  Днес за обяд ще имам морковче,както ви казах..  Вчера вечерта изчетох и другата книга на ЛКовачева, интересна ми беше, въпреки,че нещата ги знаем,а и е писана много отдавна..те са всъщност нейни лекции от седемдесетте години.
Приятен и спорен ден. Laughing

# 161
Pinki, ама за целия ли ден едно морковче  Crazy  (представих си бейби морковче)

За сутринта аз му апнах една прсковка  Mr. Green

# 162
Има си хас да е само на едно морковче! Предполагам плодове + морков.

# 163
О,не неее.. Joy  Сутринта плод, в 12,00 морковче...ама моите бяха ептен мини, та сложих 2 да  не се мина..и ги смлях в един като робот , че не ми се стържеха, ама то стана същото..Ритуално ги изсипах в една купичка и ги полях с 1/2 мини лимонче/сока му де../....Седнах и си ги хапнах бавноооооо...мноог вкусно ми се видя, цяалата смляна работа беше околло 3 супени лъж. с връх....Това хапнах за обпд. Сега в 16,00 плод и към 18,30  нов морков,два. И ако утре кантара ми покажа +   дупе да му е яко!  Ще трябва дам мина пак за 1 ден на плодове...Така ще се наблюдавам всеки ден...Иначе за утре + половин картофче за обяд и за вечеря...малей, ще преям... hahaha

# 164
      Здравейте момичета !
Прочетох цялата тема , книгите на Л.Ковачева съм чела преди доста години и смятам да препрочета.  От утре започвам ЛГ имам доста излишни килца Embarassed .На 11.02 мисля да се доверя на луната :lol и да мина само на сокове и чай.
  Разчитам на вашата подкрепа !

Общи условия

Активация на акаунт