Лечебен глад

• 193 713
  • 607
  •   1
Отговори
# 165
Добре дошла Нане,  Hug,
Разкажи повече за себе си,  от колко кг тръгваш, на какви диети си била..каквото ти се разказва..
Аз изкарах  днес захранване ,като по книга..Утре ще видим де...От сега си мисля за картофчето и моркова на обяд...не,че съм гладна, ама си ги мисля.. Joy  Много съм горда, че където и нещо да ми предложат, твърдо отказвам....брей,каква съм станала, една с опасен характер.. Joy

# 166

Разчитам на вашата подкрепа !

Добре дошла при нас и ще помагаме с каквото можем!
Който е на моркови, да заповяда!

# 167
Трети ден 57.6 кг., с килограм и 300 гр. по -малко. Стискайте ми палци да издържа 10 дни

# 168
  • Tам през Атлантическия океан
Брях това захранване не било лесна работа  Crazy
вчера ако не се бях спряла цяла зелка щях да изям  Blush

На края на захранването пак ще се премеря , 'щото това си е пак един вид диета  Peace
4 дена "глад" , 4 дена диетка т.е. захранване.

Успех на почналите  Grinning лесно е  Peace

# 169
Например след ЛГ и захранването изобщо не продължих да ям салатите подправени със сол и олио,вече не изпитвам такава необходимост.Вкусовете се изменят и точно сега е времето да поставш ново начало.

Въпросът не е да не се ядат мазнини а да се избират полезните такива. Много витамини , както и хормоните ни са мастноразтворими,т.е не приемаш ли достатъчно мазнини рано или късно ще страдаш от авитаминоза и хормонален дисбаланс,без значение количеството на плодове и зеленчуци които си погълнал.Омега-3 специално пък даже действа на някои хормони които ускоряват метаболизма.Т.е салата с лъжица зехтин или ленено олио е много по-здравословна и помагаща на метаболизма ни, от такава без нищо.Така че,мазнина не е мръсна дума.Важно е каква и колко. Simple Smile Разликата между лекарството и отровата е само в количеството. Simple Smile
Лечебният глад става за прочистване за къс период от време(благодарение на фибрите),но не и за отслабване.Използването му редовно,води до намаляване на мускулната маса ,което пък води до забавяне на метаболизма което пък като ви се натрупат годинките ще доведе до затлъстяване.Освен ако не сте решили да карате цял живот на плодове,поне докато авитаминозата не удари в някой орган или не ви споходи фруктозната непоносимост(има такива случаи в диетичния форум). Защото когато сме на 20+ експериментите с тялото ни се плащат като станем 40-50+ и тогава ближем рани. Wink

# 170
nikolexa  202uu

# 171
Даааааааааа, права е Николекса... Hug   След първият ден на захранването с морковчетата, съм -100грама,колкото ,толкова...Днес прибавям и картофчето...  Постепенно ще мина на съвсем нови навици, няма как. хайде ще намина по-късничко пак.

# 172
# 173
nikolexa е абсолютно права за мазнините. Ако от нещо трябва да се пазим, това са въглехидратите.

# 174
Така е, и сега си мисля и за захранването :  в плодовете има много въглени, в морковите също, в картофа ,макар и на пара -също....   Утре сигурно ще съм на + защото: днес не съм ходила до 00..хапнах всичко ,както трябва, но малко се изпортих с едни ягоди и то късно..След като бях вечеряла салатката ми, приятелката ми донесе някакви  фантастични големи и страхотно ухаещи ягоди, че и вкусни...То хубаво, ЛКовачева казва, дори и след вечеря ,може по късно 1 плод, ама аз хапнах доста , едно 10 сигурно...и то в интервала време между 20,30 и 24,00... Sick   Сега лягам, след 5 часа ще ставам, едва ли ще имам минус...Утре май ще трябва да ги "чистя " тия нарушения,като пак мина 1 ден само на плодове и без мед....,че и него добре си го подхапвам , а и той е  с доста въглени.....  какво мислите, дали утре да направя един плодов, или да си продължа захранването? newsm78  По план, ЛКовачева пише, че мога да си направя и посна супа, без сол и подправки...А и морковите дето всеки ден ги ям от вчера , колкото и да са малко, запичат...Въпроса мми е, утре плодове или супа?Хайде лягам,че умирам за сън....

# 175
Да се запиша и днес. Ден четвърти - 57.00 кг. с шестстотин грама по-малко

# 176
nikolexa е абсолютно права за мазнините. Ако от нещо трябва да се пазим, това са въглехидратите.
Целият и пост е мн. верен  Peace

Лично аз не приемам ЛГ за повече от 5 дена  Thinking Това е стрес за тялото/психиката/организъма  Rolling Eyes Вероятно ще продължа и занпред с ЛГ тези 4 дена ми се отразиха тамън  Peace Мисля да отделям примерно вс. месец  по 3 такива разтоварващи дни  Grinning изглежда ми по-разумно и по-здравословно отколкото дългите гладувания  Sunglasses

Умната и успех  Hug

Ще си ползвам с кеф темата за стимул и полезна информация  Peace

Благодаря  Wink

kalina.malina thumbsup

# 177
Pinkito Grinning

Пробвай с ленено семе за да ти се засили присталтиката  Peace
Запичаш се не от морковите а от диетата , метаболизъма ти се забавя  Sunglasses
Стискам палци да мине захранването ти , внимавай да не се престараеш за да няма обратен ефект  Hug

# 178
Здравейте, днес  нямам минус, след ягодовата одисея...  Но съм доволна, всичко е по план...Започвам днес ден 4 от захранването,ще си направя супа от зеленчуци, без сол и мазнини,бляк... Sick   
Десс, имам ленено семе и го пия от време на време, вчера не съм, но днес ще го хапна, защото още не съм посещавала  "ритуалната зала"...  Joy

# 179
Пинки, лененото семе най-добре е да е смляно или накиснато от вечерта. Ти сигурно си знаеш де, ама аз да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт