Лечебен глад

• 193 733
  • 607
  •   1
Отговори
# 135

С цел лечение- 15-20 дни,но под лекарско наблюдение.

Под лекарско наблюдение, добре, но колко от лекарското съсловие ще ви подкрепят да гладувате? Колко от тях си имат на хабер за лечебно гладуване?

# 136
  • Русе
 Браво на вас,момичета!Пинки,много се радвам за резултатите ти!  Hug

# 137
  • София
http://www.zemianazaem.com/archives/3
 http://www.zemianazaem.com/archives/14
 http://www.zemianazaem.com/archives/47
 Заповядай.  Simple Smile Според мен,ако се подготвиш добре за пречистването на черния дроб няма да имаш проблеми.. Но ти си реши.Ако си си в добро здраве обаче,според мен плодовите режими ще са достатъчни.А една от статиите от линковете е точно за омекотено пречистване на черния дроб.  Simple Smile Разгледай сайта,има много интересни и полезни неща.  Peace

много се заинтересувах от тези прочиствания. само не разбрах- докато се праявт трябва де се спазва и определена диета ли? например да се ядат само плодове и зеленчуци?

# 138
# 139
Здравейте,
от днес реших да започна това лечебно гладуване. Има ли желаещи, които биха искали да се присъеднят и да гладуваме заедно.

# 140
Калинке-малинке, аз тъкмо приключих и ще се включа евентуално към 11-ти за лунният ден, но те подкрепям. Друг път правила ли си подобен режим и колко дни мислиш да проведеш?

# 141
След новогодишното напълняване  реших да започна, но не можах да издържа повече от два пъти по пет дни. Сега съм решила с ваша помощ да изкарам 10 дни, като целта ми е отслабване

# 142
  • София
temenuga2 аз нямам нужда от изхвърляне на камъни. искам да попречистя черният дроб понеже пия доста лекарства...

# 143
Bunnie, и аз нямам камъни, но периодично си правя такова очистване на черния дроб. Метода е еднакъв.

# 144
  • София
ок.разбрах.може да пробвам.
само че с чудя дали в момента е удачно предвид на това че пия разни лекарства....

# 145
Добре е при прочистване на черния дроб да не се приема храна. Идеята е първо да се прочисти храносмилателната система и това става за 2-3 дни. Щом приемаш лекарства, може-би не е удачно да се гладува, но зависи и за какво са лекарствата. Ако искаш пиши ми на лични за лекарствата.

# 146
Здравейте, ето ме пак тук, ден 10 започна, както и останалите 9... Joy   Днес имам само -100 грама,кантара се отчете,колкото да не ме обиди...Утре почвам да захранвам, толкова го чаках това захранване,а сега направо малко му се плаша...  Ще изчета пак захранването и  ще видим .
Ще ви държа в течение.  Не искам и да ис помислям как ще видя,че имам грамчета нагоре...нали казват,че все пак малко се връща ..  И аз на 11  искам да лунувам на плодове,ама дъщеричката ми има Рден и няма как да стане...торта няма да ям , то е ясно, и може би ще я обидя... Cry, но много се надявам да ме разбере..

# 147
Пинки,за три седмици качих 2.5кг но за ден гладуване и намаляне на вечерите за 3 дена свалих двата кг.Важното е да се яде повече сурова храна и преди хранене поне 50% от суровото да е изядено преди за се пристъпи към готвеното.Основното е да не се връщаш към старите навици на хранене  Peace

# 148
Много ти благодаря, всеки съвет ми е много ценен!  Hug Аз ще ви държа в течение на всеки ден от захранването и ще пиша какво съм яла...както пише в книгата на Лковачева, ако има покачване, веднага   трябва да се мине ПАК  на 1-2 дни на плодове....Ще съм много внимателна..  Имам воля да го направя, не искам да си върна килцата, защото аз съм нисичка-1,60см, и всяко килце много ми личи, а и съм с тънки кости, ако ми видиш китката ..спокойно мога да сваля още доста, ама това никога не се е случвало.... Embarassed  Целта ми е не само да сваля килцата, а и НОВИ , навици на хранене,  с които да живея  по натам...   Hug

# 149
Да,много е важно да създадеш нови навици,никакво тъпчене и ако може два пъти на ден и както вече казах дяла на суровата храна да бъде по-голям.Например след ЛГ и захранването изобщо не продължих да ям салатите подправени със сол и олио,вече не изпитвам такава необходимост.Вкусовете се изменят и точно сега е времето да поставш ново начало.Също ако не започнеш да ядеш захарни изделия е малко вероятно да изпиташ нужда.Лошото е,че човек си е свикнал с определени храни и след захранването си ги включва пак по навик  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт