Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХXII

• 62 852
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
A Single Man - дълбоко очарована и докосната ме остави. Поетично-красив и много тъжен филм.

# 91
  • София
http://nanoset.net/torrent/0/28/163765/La%20journee%20de%20la%20jupe
http://www.imdb.com/title/tt1286809/  "Денят на полата"
Френски филм, 2008г. Участва Изабел Аджани. Едва я познах, не я бях гледала от години. Филмът е много силен. Проблемите на пръв поглед са си френски, но само на пръв...Хареса ми.

# 92
A Single Man - дълбоко очарована и докосната ме остави. Поетично-красив и много тъжен филм.

Така се чувствах и аз. Откога чаках и някой друг да го гледа, за да сподели мнение. И музиката много ми хареса, въртя си саундтрака доста често.

# 93
  • Belgium
A Single Man сме го обсъждали мисля в предната тема.

# 94

Така се чувствах и аз. Откога чаках и някой друг да го гледа, за да сподели мнение. И музиката много ми хареса, въртя си саундтрака доста често.

Не помня писах ли, но и мен силно ме развълнува.

След тъпотията, която гледах се бях отчаяла и не ми се гледаше нищо, но този филм.. Heart Eyes

"The World's Fastest Indian" - "Най-бързият Индианец в света"

Страхотен! Няма какво друго да добавя.. Wink

Бейби, нали!  Peace Много любим филм. "Подарих" го на мъжа ми преди години.  Heart Eyes

# 95
Принцът на Персия
http://www.imdb.com/title/tt0473075/

Малко скучноват на места, от типа "детска работа - чик - чирик" Mr. Green, но става за разтоварване, когато на човек не му се гледат сериозни филми Peace
Джейк Гиленхал ( или Джиленхал Rolling Eyes; не знам кое е правилното Embarassed произношение) никога не съм го харесвала като мъж и актьор, но тук хваща окото Laughing, загорял, мускулест и с дълга коса Crazy

# 96
Джейк Гиленхал ( или Джиленхал...) .... тук хваща окото Laughing, загорял, мускулест и с дълга коса...
И пак ми идва да му опна два шамара...

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 04:45 от ТинаХрис

# 97
Джейк Гиленхал ( или Джиленхал...) .... тук хваща окото Laughing, загорял, мускулест и с дълга коса...
И пак ми идва да ми опна два шамара...

Joy
И аз.  Mr. Green Mr. Green

# 98

Не помня писах ли, но и мен силно ме развълнува.

A, наистина си залсужава филмчето. Опредлено се разревах накрая. Постоянно очаквах нещо лошо... Crazy

# 99
  • в сърцето на един мъж...

Joy

Е що бе? Таквоз хубаво момче Mr. Green

# 100
От последните , които гледах, по един глас и от мен за "The World's Fastest Indian" и  "The Boat That Rocked".
Само на мен ли ми досадиха двучасовите терзания на застаряващия гей в "A Single Man" ?

# 101
  • Пазарджик/Лондон

Joy

Само заради него се въздържам да го гледам филмчето, а така обичам приказки Rolling Eyes.Може пък да компенсира с актьорски качества, ще му дам шанс да се докаже тези дни Joy.

# 102

Само на мен ли ми досадиха двучасовите терзания на застаряващия гей в "A Single Man" ?

И на мен, и на мен. Laughing

Изгледах един след друг почти всички филми на Висконти. Знаете, че той  е бил гей, в повечето му работи това е намекнато- къде плахо, къде отчаяно и страстно. След такива изповеди като "Смърт във Венеция" , "Семеен портрет в интериор "и "Лудвиг" например, където е снимал  парньора си - Хелмут Бергер, филмът "A Single Man" не ме докосна изобщо. Как да кажа, липсва му искреност и в същото време финес. Комичните сцени-например онази в тоалетната, дето стана със смъкнати гащи да вдигне телефона, и онази с опита да се застреля, но все не можеше да намери подходящата поза-някак не особено на място бяха в общото звучене на филма. Изобщо хуморът не беше на ниво, като кръпки  някакви....
  Единственото, което ми хареса в този филм, беше онзи красив испанец, дето срещна пред супермаркета....Много готин. Laughing

Жалко, че се мерна толкова за кратко...
  Jon Kortajarena  

Освен горните филми на Висконти, разкаващи за любов между мъже,  добавям ето тези двата, които смятам за шедьоври на тази тема:  "Планината Броукбек " и "Лошо възпитание". Тези филми са много по-силни във всяко отношение от новия с Колин Фърт. Да не говорим, че не му пасва това превъплъщение, според мен, имайки предвид най-известните му предишни роли.

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 13:51 от С О Н Я

# 103
  • Belgium

Не само на теб, и на мен ми дойде в повече.

# 104
ООО, Планината Броукбек е шедьовър не само по тази гей-линия, велик филм,както повечето на Анг Лий. На мен Single mаn ми въздейства визуално, всичко бе точно и премерено, нямаше грешен ход. Някой в предната тема бе писал, че ти остава чувство, че разглеждаш списание - това много точно според мен описва филма. Стига толкова,че в предната тема се бях разпростряла по тази тема  Laughing
Уикенд и две лоши попадения:
с много мъка в сърцето споделям и НЕ препоръчвам Remember me. Мъката произхожда от вселенската ми фенска любов към Патинсън. Историята е ясна още с почването й - сюжет разиграван много пъти /уж отмъщение,а накрая влюбване; лош отношения деца-родители,които се оправят, и т.н./. Мисля, че сценаристите са опитали да сложат всичко драматично, за да изкарат цялата "драма", която носи Патинсън. Диалозите са една мъка и за актьорите, и за зрителите -особенно тези м/у влюбените, м/у които химията е равна на нула /Емили де Равин е изключително слаба актриса/. Режисурата също не бе на ниво, след като често пъти позволяваше не актьорска игра, а преиграване. Слаб филм, който за съжаление само затвърждава мнението на повечето критици към таланта на мегазвездата Патинсън.
"Луда нощ" - забавен, даже успява на моменти да разсмее филм, в който могат да се открият много от женените двойки. Но пък спокойно можете да го пропуснете, ако сте от жените с ограничено време.
Нещо положително - италианския филм Tre metri sopra il cielo /Три метра от рая/ от 2004. Много сладък филм за първата голяма любов, за бунта, за загубите и приятелствата. Един пример как от нещо добре познато се получава прекрасен филм и история. А главния герой е Mamma mia....

Общи условия

Активация на акаунт