Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХXII

• 62 843
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • в сърцето на един мъж...
О, благодаря Hug Тази тема съм я пропуснала между многото турски сериали Confused

# 76
Както винаги далеч от вас и темата се "цопвам" с някой филм. Rolling Eyes

"The Uninvited" - "Неканеното"

Определено ми хареса! От всичко си имаше. Flutter

П.С. Жанрът е Ужаси, Мистерия, Трилър.. Wink

# 77
# 78

Ама какво е това ....Супер ! Ще падне гледане....

# 79
Карта за муви метрото, Соня. Всички сме за София...  Laughing

# 80
Карта за муви метрото, Соня. Всички сме за София...  Laughing

До последната спирка, много ясно.... Laughing

# 81
Едно билетче, моля.  Mr. Green
Тино, много готино.  Peace

# 82
Аз искам карта за всички линии Whistling

# 83
"Не ме забравяй!" http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=223721&hit=1  Скоро не бях гледала толкова хубав филм!!!
Давам още един глас за този филм. Хич не ми вдъхваше доверие, но съм сгрешила! Теглете, страхотен е!

Някой гледал ли е "Робин Худ" (с Ръсел Кроу), но с хубаво качество? Дръпнах си го наскоро, но качеството беше кошмарно!  ooooh! Все едно са го снимали с GSM в киното. Та ако знаете от къде да го дръпна по-читав, казвайте, ще съм ви много благодарна!

# 84
  И аз харесах "Не ме забравяй", важна е човещинката. Много ми се гледа нещо с този вкус.

# 85
Аз гледах един много малоумен.. Направо да не повярваш, че е от 2010. Sick И още не съм го догледала, че... заспах Laughing Но предстои Confused

"Wrong Side Of Town" - "Грешната част на града"

Много слаби актьори, направо ужасни, аз да бях, по-добре щях да го изиграя. Абе всичко му е много зле на този филм, не правете грешката да го гледате! Wink Ако има други малоумници като мен де.. Tired

# 86
  • Пазарджик/Лондон
Момичета, "Не ме забравяй" драма ли е или по- скоро романтичен филм?Гледа ми се нещо романтично, но без да товари, захаросано Heart Eyes.

# 87
  Аелис, драма е.

# 88
Снощи изгледах "August Rush" не знам как съм го пропуснала, заклевам се - разтърсващ, великолепен, красив филм! Който го е пропуснал да наваксва, защото филмът си заслужава, ама наистина!  Heart Eyes

# 89
След тъпотията, която гледах се бях отчаяла и не ми се гледаше нищо, но този филм.. Heart Eyes

"The World's Fastest Indian" - "Най-бързият Индианец в света"

Страхотен! Няма какво друго да добавя.. Wink

Общи условия

Активация на акаунт