Неудобни въпроси

• 33 150
  • 238
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Цитирам tzzzvety:

Освен това като се разрових сега попрочтох , че дори и в 30-32 г.с. е почти невъзможно да се роди и да оцеле е бебе независимо в кой край на света е и с каква апаратура и специалисти разполагат .

В 32-рата г.с. плодът е дълъг около 39 см и тежи около 100 гр. Структурите на бебешкия мозък и нерви са изградени и готови за функциониране. Ако в този период се роди плод,, който тежи 1500-2500 гр, може да оцелее, но вероятно ще прекара респираторен дистрес, по-трудна адаптацияи стабилизация на терморегулацията, може да има и проблеми с храненето.[/color:37a18]

Само аз ли виждам разликата?

Наистина сe извинявам за отклонeниeто от тeмата, но нeйното заглавиe e "Неудобни въпроси" и ако позволитe щe задам eдин такъв: Рeдно ли e в нeя да сe толeрират изказвания които нe отговарят на истината и по моe мнeниe са също толкова врeдни за психиката на бъдeщитe майки, както и историята станала първопричина за пусканeто и?
  Казвам това от собствeн опит, защото, когато аз самата бях брeмeнна с близнаци и с множeство контракции ощe от 4 мeсeц бях много чувствитeлна на тази тeма и ако бях прочeла подобно нeщо опрeдeлeно щeшe да ми настръхнe косата.

tzzzvety, слeдващия път ако обичаш чeти по-вниматeлно и нe прибързвай с крайнитe заключeния. Нищо лично, разбира сe!

# 121
Така,зна4и и аз родих в 31 г.с. беба беше 1300кг 43 см,ако не се беше одушила в пъпната връв,шанса да уживее в ковиоз е бил над 70%,да не забравям,колко седмачета има живи и здрави.Пълни глупости са това,че дете в 31-32г.с. няма как да оцелее,има и то в този вече така модерен свят  Peace!

# 122
http://picasaweb.google.com/wongers5000/JaredNoraWeddingCapeTownSafari#

нашите Andrea и Ник се оказва че са Нора и Джаред, и не живеят в Лондон а в Америка. Колко ли трябва да си откачен да присвояваш чужда самоличност.

# 123
Момичетааа   bouquet

Благодарности към съвестните администратори, че ни отвориха очите  Hug
Аз не смятам да следя повече тази тема, всичко е ясно, а ние, които чакаме бебчета имаме далеч по-приятни занимания - да се любуваме на бебшки дрешки, да се радваме на ритничета, да си галим коремчетата и т.н.   Wink

Желая на всички лека, безпроблема и спокойна бременност ( до колкото е възможно) и здрави, пухкави бебоци на финала!

# 124
Аз съм от октомврийският отбор и днес разбирам за голямата лъжа.
Направо съм...не знам как да го изразя даже.
С тази "двойка" разговарях и във Фейса, коментирахме какво ли не.
Всичко е било една измама. Направо съм отвратена и мисля, че тя/той си е за съд.

Горките хора на снимките как са били нагло използвани.
Ако знаят дали биха предприели нещо?

# 125
http://picasaweb.google.com/wongers5000/JaredNoraWeddingCapeTownSafari#
нашите Andrea и Ник се оказва че са Нора и Джаред, и не живеят в Лондон а в Америка. Колко ли трябва да си откачен да присвояваш чужда самоличност.
е, това вече е наглост!

# 126
  • София
Нямам думи.... Shocked Tired Confused ooooh! и аз се вързах... до един момент.
Не знам колко откачен, самотен или скучаещ трябва да е човек, за да измисли нещо подобно  Close

Истински психопат, който заслужава да бъде арестуван.
Ако има начин по IP да се разкрие кой е и да бъде предаден на полицията ще е добре.
Нали уж ни следят в интернет ? Защо спят докато психари ни разиграват така, ами не си вършат работата ?  ooooh![/i]
Това дали е възможно наистина?  Rolling Eyes Т.е.-- прави ли се и ще има ли смисъл?

# 127
Не съм следила отчетните теми, на този случай попаднах вчера случайно и още с първите няколко поста се породиха съмнения. Всичко написано е като от човек попрочел тук и там по нещо от някой по сериозен медицински случай. Може и да е фен на някой филм от рода на Хаус, Клиничен случай и т.н. Но след като едно момиче пусна в отговор на моя публикация линк към отчетните теми, аз се поразрових и там също видях много несъответствия. Просто вие момичета сте събрали във сърцата си твърде много добрина и състрадание, вяра в доброто а също и надежда, че по света се случват чудеса. Аз съм по скоро безпристрастен наблюдател а също така и съм доста недоверчива към интернет пространството /майка съм на тийнеджърка/ и гледам подозрително на всякакви профили, акаунти и т.н. Старая се да следя хората с които контактува дъщеря ми и за съжаление видях че има наистина измислени "същества"нека така ги нарека. За това не бива да се подхожда към всичко с толкова голямо доверие.
И още нещо преди време в някакъв форум /за съжаление не си спомням какъв, мисля един мъж с огромна гордост се хвалеше как се регистрирал в бг мама и как успял дълго време да дразни с присъствието си мамите дори на 2 пъти го банвали модератори и т.н. Много грозно изявление, но е показател че не всички хора са добронамерени.
Колкото до този случай още в първите отчетни ми направи впечатление някои неща не съвсем реални - 1. още в първите постове се пише за пола на децата видя ми се странно. след това БХС на едното бебе - майчета БХС знаете че не се прави на всяко бебе нали? и после снимите от сватбата и кометарите за наедрелия корем и отслабването с 4-5 кг и..... няма да изреждам всичко но това беше което ме впечатли бърз след преглед на псотовете на този потребител.

# 128
  • Italia
Господи, слез и си прибери версиите...

Сутринта случайно попаднах на темата в Рискова бременност. Изчетох цялата тема там, докато не попаднах на линка на Мамма към тази. Е нямам думи да изразя възмущението си от тази персона! Как може да има толкова изплющял народ? Толкова ли няма с какво друго да се занимава, а е дошъл да се гъбарка по толкова кофти начин с бъдещите (че и настоящи) майчета!

... след това БХС на едното бебе...

И мен това ме озадачи - на мен не са ми правили такива изследвания, доста отдавна беше моята бременност, но като се зачетох се оказа, че това изследване се прави на майката, не на бебето/бебетата...

# 129
  • София
Нямам думи.... Shocked Tired Confused ooooh! и аз се вързах... до един момент.
Не знам колко откачен, самотен или скучаещ трябва да е човек, за да измисли нещо подобно  Close

Истински психопат, който заслужава да бъде арестуван.
Ако има начин по IP да се разкрие кой е и да бъде предаден на полицията ще е добре.
Нали уж ни следят в интернет ? Защо спят докато психари ни разиграват така, ами не си вършат работата ?  ooooh![/i]
Това дали е възможно наистина?  Rolling Eyes Т.е.-- прави ли се и ще има ли смисъл?

Естествено, че има смисъл.
ГДБОП си имат цял отдел за таз работа.

# 130
Цитирам tzzzvety:

Освен това като се разрових сега попрочтох , че дори и в 30-32 г.с. е почти невъзможно да се роди и да оцеле е бебе независимо в кой край на света е и с каква апаратура и специалисти разполагат .

В 32-рата г.с. плодът е дълъг около 39 см и тежи около 100 гр. Структурите на бебешкия мозък и нерви са изградени и готови за функциониране. Ако в този период се роди плод,, който тежи 1500-2500 гр, може да оцелее, но вероятно ще прекара респираторен дистрес, по-трудна адаптацияи стабилизация на терморегулацията, може да има и проблеми с храненето.[/color:37a18]

Само аз ли виждам разликата?

Наистина сe извинявам за отклонeниeто от тeмата, но нeйното заглавиe e "Неудобни въпроси" и ако позволитe щe задам eдин такъв: Рeдно ли e в нeя да сe толeрират изказвания които нe отговарят на истината и по моe мнeниe са също толкова врeдни за психиката на бъдeщитe майки, както и историята станала първопричина за пусканeто и?
  Казвам това от собствeн опит, защото, когато аз самата бях брeмeнна с близнаци и с множeство контракции ощe от 4 мeсeц бях много чувствитeлна на тази тeма и ако бях прочeла подобно нeщо опрeдeлeно щeшe да ми настръхнe косата.

tzzzvety, слeдващия път ако обичаш чeти по-вниматeлно и нe прибързвай с крайнитe заключeния. Нищо лично, разбира сe!

Този който недопрочита явно не съм аз . Незнам на китайски ли говоря или просто някои хора тук  не разбират български. Та да обясня по-просто : исках да изкажа мнение че дори в 31-32 г.с е рисковано да се роди и да оцелее бебе не че не е възможно, а камоли в 22-23 г.с  но ти си го разбирай както искаш. Първо се замисли и тогава обвинявай хората! И ако имаш нещо да ми казваш моля те пиши на лични защото мисля че не това е темата тук. Ако не си запази мнението за себе си.

# 131
  • София

А и да нямат, редно е да проимат и да се задействат. И аз ще кажа - нямам думи, какви са тези "хора", които могат така последователно да се гаврят с толкова съкровени неща?!

# 132
  • София
Нана, имах предвид какво ще се случи след това... най-вероятно нищо. То за какви по-тежки престъпления (ако това може да се нарече такова) няма наказуемост...
Сетих се преди време един случай от форума - една потребителка, не помня ника й, беше сложила снимка на чуждо бебе в подписа си, странни хора има  Rolling Eyes

# 133
  • София

А и да нямат, редно е да проимат и да се задействат. И аз ще кажа - нямам думи, какви са тези "хора", които могат така последователно да се гаврят с толкова съкровени неща?!

Няма такова нещо. В Наказателния кодекс си има членове за подобни престъпления.
За използване на чужди данни наказанието е до година затвор и глоба.

# 134
Не съм следила подробно темата, но четях оттук-оттам за развоя на събитията. Не съм се включвала в предходната тема, че доста съмнителна ми се струваше работата напоследък, а в началото не бях оптимистично настроена за крайния изход.
Направо не знам колко ненормален трябва да си за да съчиниш една такава история! А за това да пишеш и в отчетна тема, и да разтройваш един куп бременни жени направо нямам думи ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт