Волейболните ни национали

• 27 394
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
А, плювачи - с чували да товариш. Ама да влезнат те вътре в игрището. Mr. Green
Че имаме млади надежди - имаме. То се вижда - в отбора нови лица и играят супер. Соколов много ми харесва. Потенциалните по-добри да се доказват, за да ги вземе Пранди или който ще е селекционерът.
Но....нямаме разпределител, който може да смени Жеков. Това ще ни изиграе лоша шега. Този играч не може да изнася всеки мач и почти всяка топка минава през него. Неговата игра е нечовешко натоварване. Йовков ме подразни в края на 4-я гейм"защо експериментирал с Алексиев, а не заложел на сигурния Соколов". Ами това е най-логичното и "тъпите" бразилци сигурно няма да пазят Соколов, като бе най-добрият. А Тошко Алексиев ще се стегне ли и  да измисли,как да я завърши успешно? И пак сме с лошо посрещане. А дано да е резултат на 9-те дена, през които са били заедно като отбор. Да стават все по-добри и в синхрон. И Казийски да влезне във форма, ако не е супер уморен от националното първенство.
Хайде, чакаме ги бразилците във Варна с хляб, сол и много "ГОЛ!ГОЛ!ГОЛ!".

# 91
  • MJF
 Mr. Green прочетох , че билетите за мачовете във Варна ще ги пуснат в понеделник. Нещо публиката ми се видя тиха, да не би нещо да има нови рестрикции и правила за публиката, че тук като знам с тъпан...  Mr. Green

# 92
Аз пък "плювачи" не видях...  Rolling Eyes
Просто ми е тъжно, че влизаме нахъсани и не успяваме да сме така до края. Определено вярвам, че волейболистите ни са страхотни и на световно ниво и пак ще ни радват с победите си, но няма как днес да се радвам на загуба, само защото "била от Бразилия".

# 93
И аз не виждам плювачи. Повече мразя напомпано изкуствено настроение. Имаме проблеми. Сериозни. Ако ще и първи да бяхме в света, нищо лошо няма в това да се стремиш нагоре и към по-добре. Това всеки добър спортист го знае прекрасно. Всъщност е задължително. Иначе си харесваш петото-шестото-седмото-ентото място, кюташ си там и чакаш някой по-амбициозен да те изрита. А те заслужават повече, но трябва да има развитие. Дамно в момента отработват все още нещата и не се натрупа и негативизъм с времето, психологията е много важна.

# 94
  • MJF
simplyaven и аз съм с такива мисли за спортист с ранг национал/професионален спортист. Иначе не виждам тогава с какво са различни от човек , който се движи/спортува за тонус и здраве.
За психологията и колко е важна е тя в спортта просто няма какво да се коментира. Може да си най-можещия и талантливия но ако си слаб психически....

# 95
Ти разучи ли ги младите?  Grinning Аз сега отивам да прочета тук-там за тези, които не познавам. Много се надявам да си паснат. Турнирите са дълги и се иска много хъс и здрави нерви. А и треньорите гледам все дращят усилено в тетрадките, дано има резултат.  Wink

Какво прави Пламен Константинов? Играе ли някъде все още? Много любим волейболист за мен.

# 96
  • MJF
 Laughing горе долу, като трябва да ровя в бг сайт се настройвам предварително  ooooh!. На сайта на федерацията има старо инфо но поне някои от търсените имена- лица ги има http://www.volleyball.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0145&g=. И както ги гледам да питам къде? какво? Данаил Милушев.
Тук има актуалния състав. Сериозно моля някой ако гледа сайт където има акт. състав с имена-снимки да пусне, признах си че трудно се ровя в бг. сайтове.

Един разбол на мача и ситуацията към днешна дата

# 97
  • Някъде в търсене ............
Не знам какво да кажа, има нещо което липсва на отбора , но не мога да определя точно кое newsm78 .Харесаха ми като цяло, но като няма никаква защита всичко почва да куца от там, няма посрещане, Жеков е в много неизгодна позиция всички топки минават през него, няма заместник и изнася всички мачове . На фона на спортните ни събития момчетата само ме радват и само и единствено за тях ставам по всяко време да ги гледам. Желая им късмет от сърце bg

# 98
  • София

Какво прави Пламен Константинов? Играе ли някъде все още? Много любим волейболист за мен.

Играе, ама на по-различен терен

http://life.dir.bg/news.php?id=6503409  Mr. Green

# 99
A! Благодаря, nana77 Laughing Лошо няма, трябва по малко от всичко в тоз живот.  Grinning

6o6ul4o , мерси за линковете. Отивам да ги прегледам и аз. На миналата ЛИга бях намерила доста сайтове, но не ги запазих и сега ме е яд.  Tired

# 100
Хей, питайте спокойно тук.
dido с удоволствие ще отговори, предполагам.
А и аз ще помагам Simple Smile

А Пламен допусна голяма грешка миналото лято. Заради нея си тръгна от големия волейбол неизпратен и неуважен.

# 101
Ами в сайта на FIVB е отбора на България за лигата.
http://www.fivb.org/EN/Volleyball/Competitions/WorldLeague/2010/ … 2010&Team=BUL

# 102
Дедо за кое сбърка Пламен ? ЗА какво говориш ?

# 103
  • София
Дедо за кое сбърка Пламен ? ЗА какво говориш ?

Говори затова, че се отказа от националния, след като не го взеха за Еврото в Турция и световните квалификации. И след това спря изобщо да играе.

# 104
Ами да ! Беше обиден човека , че Пранди така го пренебрегна. Той наистина не беше в добра форма , но можеше да поиграе на клубно ниво поне още 1-2 години.

Общи условия

Активация на акаунт