Волейболните ни национали

• 27 409
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
По коя ТВ може да се гледа?
Тук пускат винаги интересни срещи... просто следи дали са сложили в програмата.   http://www.gledaisport.com/

Ако се сетя за друг линк - ще пусна.

Мерси, Фиате.
Рекох че БНТ са се засилили да предават  Mr. Green
Според програмата на БНТ - ще предават от 23, 30... Simple Smile

http://www.fivb.org/EN/Volleyball/Competitions/WorldLeague/2010/ … .asp?Tourn=WL2010

# 481
Здрасти, на всички! Тук ли сме за мачовете Grinning
Канал ! предава директно от 23.30 ИталиЕ - РусиЕ
Аз ще викам за Руские Mr. Green

# 482

И аз съм за братушките!!!

# 483
  • София
Е то при тази комбинация няма за кого другиго.

# 484
  • MJF
 Simple Smile освен за баланс да съм на страна на италянците Simple Smile. И без това като национален отбор не съм ги гледала скоро.

# 485
Simple Smile освен за баланс да съм на страна на италянците Simple Smile. И без това като национален отбор не съм ги гледала скоро.

Абсурд е да можеш да балансираш, защото не знам кой друг ще е за тях.  Twisted Evil

# 486
Аз ше викам за 'талянците, шот карам такъва каруца...  иначе, дори за мать Россия да крякам - не вярвам, че ще успеят да бият, а не ща да си хабя нервите!  Laughing (пазя си ги за финала)  Peace

# 487
Честито на феновете на Русия... честито и на феновете на Караоките!

# 488
  • София
Аз къде спах, къде гледах, обаче това момче Мусерский ми напълни душата.

# 489
Русия са много силни! Не е само той... обаче, въпреки, че имат през 2002-ра титлата - все нещо не им стига да са на върха. (лично мнение)

# 490
Значи Теодор Тодоров и Дмитрий Мусерский , ако ги съберат в един отбор с добър треньор любител на блокадите като Пранди и този тим ще гази всичко живо по пътя си. Вервайте ми.И двамата имат уникални качества за блокировачи и са бъдещето на този спорт.

# 491
как завърши мача, че съм заспала

# 492
  • София
Русия са много силни! Не е само той... обаче, въпреки, че имат през 2002-ра титлата - все нещо не им стига да са на върха. (лично мнение)

Не казвам, че е само той. Обаче е дебютант, а играе страхотно. Без никакво шашкане. Страхотен сервиз, страхотна игра на мрежата.

# 493
А бразилците гледахте ли ги ? Аз си легнах след първия гейм , защото си мислех , че мача е бързо и категорично 3 на 0 , но явно домакините и съдийте са се напънали за да вкарат интрига в иначе ясната победа на Родригао , Мурильо и компания ...

# 494
Гледах ги на запис... според мен си играеха на котка с мишка. Горе-долу като с нашите.., а и все пак играят с домакините - не върви да ги размажеш и то още в първия им мач. Силата им си личи, направо ти вади очите, особенно как с лекота дръпват с 4-5 точки разлика. Това не става случайно, а да изравниш на такива професионалисти при такава разлика е... шанс едно към 500 (поне).
 Изненадан съм от Италия обаче... дали е тактика някаква - ще разберем скоро, но според мен Бразилия повеждат с 9:8 титли.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт