Волейболните ни национали

• 26 199
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • Някъде там...
На мен просто не ми се говори. То и думи нямам, толкова съм разочарована... Браво на новото попълнение в отбора и на Матей. Повечето бяха видимо много уморени, физически и психически... не че това е оправдание за бездушната игра. Горчеше ми след вчерашната загуба, но след днешната направо ми се повръща.  Tired

# 631
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=261647 - ако за Пранди тази група ни е равностойна, аз мисля че съм се объркала в очакванията... Явно. Този човек мен лично не ме вдъхновява. Някак ми се струва, че не излъчва хъс... Мое си мнение, де.

# 632
Казахме, казахме... Той нали е с херния мускулна, но тогава мож би не му е мястото там. И пак опираме до липсата на заместници май.

Дедо, а ако Франция паднат с 36 точки?

Не мога аз да ги разлюбя лесно, но искам да е взаимно.

25-13, три пъти за Китай Joy
Не думай!
Голям тшк ще бъде Twisted Evil

# 633
  • София
За това не Господ, целият рай трябва да е български, че и Дяволът да си е взел почивен ден.  Twisted Evil

Няма да стане това дет си го мислим.

# 634
Китай поведоха с голяма разлика, но сега гледам, че Франция са повели.

Резултатът е 14:9 за Франция, дишайте спокойно.

# 635
  • MJF
Пуснете си Бразилия- Куба. Танцуват хората. А контрастта в поведението на двата треньора винаги ме кара да се  Laughing

# 636
  • Някъде в търсене ............
Къде ги гледате?

# 637
# 638
аз гледам от същото място, но превключвам и на сърбия-полша Laughing

# 639
  • София
Мдааааа, първо имах чувството, че нашите са играли на забавен кадър, а това затваряне на гейма...кво да коментирам. Идва ми да се гръмна с пушка за слонове  Tired

# 640
  • MJF
34/32 първи гейм за Куба  Party получаа се направо карнавал. Играят на цялото поле, пластика, абе красота и наслада от играта.

# 641
A то4но това липсва на нашите...да изпитват удоволствие от играта ooooh!

# 642
  • Далечният изток
6o6ul4o, мерси за линка! Невероятен мач! С класи над нас... за съжаление. Аз пък хвърлям по едно око на САЩ - Аржентина. Определено съм за американците да станат световни шампиони. Макар че падат засега...

Нашите бяха мноооого зле днес. Пранди сякаш го нямаше, никаква реакция към случващото се. И снощи го забелязах- водим с 5-6 точки, настигат ни, изравняват точките и Пранди тогава се сеща да поиска прекъсване, вместо да го направи когато са на 2 точки и вижда, че ни настигат. Днес и това не правеше. И защо нямаме никаква игра през центъра?! Това е неговата тактика явно, иначе щеше да пусне Христо Цветанов.... А пък когато съперникът напада през центъра, ние сме безпомощни, снощи ни убиха с такива забиви. А и днес чехите. Който иска да ни бие, да залага на игра през центъра!

# 643
Аз не разбирам нищо от тактики,стратегии и сметки. Просто съм луда фенка на този отбор и конкретно на Владо и много ме боли от това,което става. Дано,дано се вдигнат,защото всички видяхме,че могат.

# 644
Единият ни съперник в новата група е ясен - Полша.

Общи условия

Активация на акаунт