Волейболните ни национали

• 26 132
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Момичета (и Дедо  Laughing), недейте да отписвате отбора съвсем, световното все още е в началото. Не че имаме повод за оптимизъм, гледайки играта, но си спомням САЩ `94 - как започнахме и какво стана накрая (не че и аз самата имам големи надежди де). Иска ми се да ни изненадат момчетата, знам, че могат, друг е въпросът, че все нещо не се получава. Много е вярно това, което казват за нашите - България може да бие всеки и може да падне от всеки. Като единици всички (почти) са страхотни волейболисти, но според мен липсва лидер, който да поведе отбора, ако трябва, да им кресне, когато играта не върви, или да ги шляпне по главата окуражително... А Пранди вероятно е много добър специалист, но за мен добрият треньор трябва да умее да надъхва играчите си, да ги мотивира, а това при него не го виждам.

# 646
Италианците  Laughing бая се напъват
И кубинците биха Party

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 00:27 от lozeva

# 647
Единият ни съперник в новата група е ясен - Полша.

A другият - Бразилия Joy
Че-сти-то!
Почваме да мачкаме - няма как!

# 648
  • MJF
как са другите мачове? виждам че проследявате терена.
Куба би с 3/2. Чудесна и оспорвана игра. Режисьора ни забавляваше с треньорите. Към края и кубинския тренер  Simple Smile показа емоции но  Mr. Green никой не е на висотата на накуцващия Резенде. Чудесен мач и съм доволна. Хем и дата отбора са със собствен стил. Куба ги гледах с интерес на Световната лига. Любопитен микс от силни играчи, различни но умело дирижирани. Бразилците няма какво да ги коментирам. Пак спаха половината първи гейм,  Mr. Green трудно се будят.

# 649
Кофти . И двата отбора са ни неудобни . То вече кой ли ни е удобен . Сърбите загубиха цялото ми уважение . Голям страх ги тресеше да не играят в нашата група . Изуха смело гащи пред дружина полска . Ние сме вечните глупаци , които ако не ги прецакат другите ще се прецакаме сами . Оф . Иде ми да строша компа . Имаме шансове все още но ако играем като днес те са илюзорни .

# 650
  • MJF
Като попълнят за новата фаза групите моля пуснете тук, че аз например съм в неведение  Embarassed за тези сложни сметки, за които пишете. Гледам за играта. А сега се вижда кой какво "тактувал". Знайно е, че сме все отбор компетентни тактици  ooooh! по нашите земи.

# 651
# 652
Трябваше да излезем и не можах да гледам другите мачове, но се радвам, че поне французите не ни го забиха, а са играли.  Peace Бразилия никакви надежди не тая да ги бием в близките години, остава ми надеждата да бием Полша - нещо, което вече направихме тази година.

Щастлива съм, че не ни изхвърлиха от световното, преди всичко. Не съм щастлива, че се налага да зависим от чужди резултати.

Хм, аз посветих вечерта на проучване на Пранди и трябва да призная, че се поуспокоих. Човекът изглежда е известна лисица.  Laughing Пък и е италианец, все пак.  Mr. Green Театрото му е в кръвта, така да се каже. Имам чувството, че е начертал пътя чак до Рим. Дано да е правилна картата.  Grinning

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 06:26 от simplyaven

# 653
  • Далечният изток
Новата ни група и мачовете:  

POL-BRA           30-Sep    22:00    Ancona    
BUL-POL            01-Oct    18:00    Ancona    
BRA-BUL            02-Oct    22:00    Ancona

В бг време са часовете.
Остава ни да стискаме палци и да се молим да направят някое чудо!  Praynig

# 654
Бием Полша и сме в следващата фаза - Споко.
Наште умишленно не показват реалните си възможности. Peace

# 655
  • София
Бием Полша и сме в следващата фаза - Споко.
Наште умишленно не показват реалните си възможности. Peace

Не съм особено убедена в тази теория на конспирацията.  Wink

# 656
Страшно съм разочарована от снощната игра на нашите,чак се питах това ли е отбора,който така яростно игра срещу Франция.
А сега..............намърдахме се между шамарите,ама яко!Изобщо няма да се класираме,нито Полша ще бием,нито пък Бразилия.А тръгнахме с голямата кошница и залагахме големи надежди за победи.

Хич и не ми се гледат останалите двубои,щото не очаквам да бием.
Версия за конспирация - нЕма начин,още повече за нашите,а Пранди................нямам думи,още в началото трябваше да направи пълна смяна,добре играха и Соколов и другото младото ъъъъъ забравих му името.
Ай,още съм бясна!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 657
Има доста интересни коментари в нета, накараха ме още по-серизоно да се замисля... Малко професионално изкривяване, но ако аз бях ПР-а зад такъв отбор, щях да подходя вероятно по много сходен начин - месеци мрънкане на треньора колко бил притеснен, чак сън не го ловеше; видимо демонстриране, че определени елементи куцат сериозно и още по-важно - не се оправят с времето; традиционното демонстриране на контузии - нещо, което правят всички отбори и после - хоп! чудотворно контузените играят все по-добре... Има и някои други неща, които като се замисля правят впечатление - интервютата са в общи линии "толкова си можем" , "направихме каквото можахме" - айде бе? Някак не виждам емоция, което ме навежда на мисълта, че е имало предварителна нагласа... Дори Владо, макар да вмъква по някоя дума в повече, пак се придържа към някакво никакво говорене в общи линии.. А вчера на прякото предаване, за малко дадоха Пранди след последната топка и не знам дали забелязахте какво направи той, беше навел глава и си слагаше нещата в чантата и изду уста в знак на облекчение. Още тогава се зачудих доста, първо реших, че се радва че е свършило, но пак ме изненада малко като реакция. Та така. Да видим кой прав, кой крив.  Grinning

# 658
Добър начин на мислене имаш. Посоката е вярна. Ще добавя нещо съвсем различно, но 100% сигурно. По време на пътуването ми до Варна за мачовете с Бразилия разговарях половин час с един приятел/преди втория мач/. Жабче го познава Wink Това, което ме изненада, е впечатлението , което остави разговора. Момчетата не вярват в себе си. Ние ги натоварваме с огромни очаквания. Айде, кажи кой прав, кои крив - ние или те?

# 659
  • София
Или аз съм много тъпа, или вие сте гении.
Е, нима искате да ми кажете, че загубите са част от фамозно-гениален план как ей сега ще отупаме Бразилия и Полша и мигом ще грабнем световната титла???

Общи условия

Активация на акаунт