Ееее краааайно време беше вече. Абе онзи ден нещо много се разсополиви, а и доста си и поакваше, а вечерта похъркваше. Реших, че е понастинала. На другия ден рязко й се усили хремата и миличката ми много се мъчи през нощта. Не можеше да диша, а с нея сякаш и аз се задушавах!
Но на сутринта си викам 'абе кога пък успя да настине това дете, я да взема да бръкна в таз уста' и като бъркам боцкааа, хихихих
Долен ляв резец. Тази нощ според мен ще избие и десния. Вдигна малко Т. Не е кисела, много си е жизнена и много се радвам. Но тази хрема направо не знам какво да я правя
Изхвърлих си помпичката, която имах от една аптека и не вършеше никаква работа и сега сме само на стеримар и с надеждите, че ще се оттича назад някакси, ама... кажете какво да правяяяя, че ми се къса сърцето като я гледам как се мъчи
Да ми препоръчате някаква специална помпа, която утре да мога да намеря??? 
ТА Шайнчето преди да заминем ми пожела в следващите дни Анди да продължава да ме изненадва с разни нови неща -ето, че се оказа истински пророк! За 4 дни прояде филийка с кашкавал, пролази и изби първото зъбче
Иначе аз Анди мнооооого отдавна не мога да я оставям сама и за секунда!!! Определено с пълзенето ще е още повече, но вече съм си свикнала!
Но аз такава съм си я поръчала и се радвам на всеки един миг, не ми тежи да тичам по нея. 
Иначе благодаря на момичетата, които са продължили да ме поздравяват след включването ми на р.д.-то. Много сте мили всички!!

Мо: мила, направо ми се насълзиха очите от разказа
, а аз се чудех къде изчезна и на скайп последните месеци! Просто ОТНОВО думи нямам за скапаните ни лекари, наистина... нямам... Само се радвам и благодаря, че Митко е добре и ви пращам много, ама много силни

Поли Зо: много хубаво, че можеш да си кърмиш. А за пролазването, Анди лазеше назад, но като змийче - влачеше се, но аз също си го броя за пролазване изведнъж, защото в рамките на 1 ден започна напред и повдигайки се.
А и не забрарвяй, че макар да е хубаво детето да лази преди да проходи, не е задължително и много дечица прохождат и после пролазват. 
Аси: Еее страхотен поздрав, наистина! МНОГО ти благодаря, страшно си мила!!
Гледам открили сте сезона и малкия Ради вече е на плаж. Страшен пич е беее. Хайде сега ще разказваш за памперсите и голите дупета как са нещата
Аууу и честити ви крачки бееее, лелеее колко сте напред! 
Александра:
Даааа прочетох си те във Фейса, много благодаря!
Честита ви месечинка! А за пъпките наистина не знам какво да кажа
може би да я види кожен? 
Дю: Нашите бебоци май вървят доста подобно
И ние нямахме зъби (до днес 
Г-ца Кобрети:
Браво за успехите с гърнето и папкането! Все така да продължавате и пиши по-честичко! 
Ивушке:
аз вигантола го спрях на своя глава още март когато започнах да я излагам на слънце всеки ден. Иначе педи ми беше казала по 2 капки до май. Не смея да давам акъли, не съмлекар, но мисля, че вече - в този разголен сезон - няма нужда от вигантол! Ти си преценяваш разбира се! Мъжо утре тръгва в командирейшън
Хич не искам да го пускам чааак до четвъртък
Но няма как, а и гледам позитивно - все пак ще има наваксване с 'Отчаяни съпруги' и 'Изгубени' 
Стискайте палци нощта да ни е спокойна! Лека нощ и на вас, кокичнецааа

Добре,че подложих крак и го спрях във въздуха,иначе не ми се мисли 

, дано за в бъдеще се пооправи, че нито аз, нито баща и сме с редки коси.

Пие водичка давам й бибата и в повечето случаи заспива но.. до след час час и нещо.
Направо ще откача ако това продължи
Имаме само една, дето дядо й от едн селски сбор съвсем случайно в едно комплектче с играчка беше взел и сега друга като нея не мога да намеря.