за да не ме забравите Яна,влизам само да ти кажа,че и Дани има същите симптоми когато му никнат зъбите (той си има само един де
за да не ме забравите
Уж хремата днес беше маааалко по-добре от вчера, но вечерта отново се влоши! Дотолкова, че не можах да я накърмя дори
Тя гладна суче, задушава се, дърпа се и рееееввв. Така няколко пъти докато не се отказах
Сума време после рева. Супата на много големи парчета ли беше - не я яде. Понасилих я, колкото да не ляга на празен корем, тя рееевв. И накрая се уплаших от дивия рев и пробвах с малко кис. млекце - поне това си хапна. Сега как ще спим с този запушен нос не знам. И мъжо го няма точно сега, много ми е криво.
И тази помпа утре я дойде, я не, мамка им мръста!!
Утре май ще си я водя на лекар! На всичкото отгоре алергията ме скъсва днес, не мога да дишам и да гледам.
Ох, оплаках се.
На нас ни се случи подобно нещо и то в единствения момент, в който НЕ я гледах и то не с коричка, а с едни оризови гризини, дето уж си ги джвакаше без проблем. По принцип съм забранила да й се дава коричка хляб, точно по тази причина. Да не говорим, че даването по никое време разни хранителни неща го правим само в краен случай на раздразнение когато сме навън, за да не свиква с манджаренето нон-стоп! 

и не се ядосвай с тези от Данет 

дори не знам и къде съм го прибрала.Аз като прибера нещо и после все едно съм го скрила нарочно

Когато валеше нямахме нет по цяла седмица,а сметката на телефона да ги викам по цял ден не ми плащат
Айде добре си ми е сега с безжичният.А и имам от тези устройства на глобул що годе добра работа върши.
Брей, тази глава ще да е дебела, та не могат да я пробият зъбчетата.
И това показва, ако е в настроение. Иначе показвам: "Кажи мамо колко голяма ще пораснеш? - Тооолкова голяма!" - Ситното ме гледа дяволито, чака финала, щото е свикнала вече да го показвам, и се скъсва от смях
Понякога имам чувството, че си мисли "Гледай сега как ще те направя на маймуна" 
Аз за момента успявам още да я опазя и не е падала, но колкото и да се старая си го очаквам да стане рано или късно
А това с лимона по венците от небивалиците ли е или наистина някой покрай теб го е пробвал и действа?? 
Вие поне знаете как прави кончето - че то хич не е лесно бе
Та паралелно я захраних с кашкавал и череши. Слава богу нямаше проблеми. Днес чак гледам някакви 4-5 много ситни пъпчици по ръцете и по една на всяко рамо, но щом не е на гърдите и гърба не го считам за алергична реакция. Аааа, и ечемичените ядки дадох еднократно. 

а ние му се смеем,че ми е дал да я изям.Иначе на баща си не дава.Само на мен

И това показва, ако е в настроение. Иначе показвам: "Кажи мамо колко голяма ще пораснеш? - Тооолкова голяма!" - Ситното ме гледа дяволито, чака финала, щото е свикнала вече да го показвам, и се скъсва от смях

на 3 месеца,бебче 
На другия ден му купих капки за нос"Виброцил" и положението се промени коренно.
Общо взето изкарахме нощта горе-долу добре. Буди се както и предната нощ - няколко пъти точно аз като легнах и заспах, но от едно време нататък си спа непробудно. Абе кофти е, сополи се леят навсякъде.
Днес май е избил и другия зъб или ако не днес, то до утре - вижда се ясно, но сякаш не е прорязал като десния. Джвака свирепо каквото й падне, абе върпсо на часове е вече (според мен).
И днес ще си лежа предимно, дано поне стигна до фитнеса по някое време. Ха да видим дали ще ми донесат днес помпата!!!
леле седнала да спиш не мога и да си го представя техничеки скак става с детето на ръце - как спиш без да го изпуснеш??
Ама сигурна ли си, че е точно от идването на МЦ?
Съветвала ли си се с някого? Имаш силни прегръдки от мен! 

Толкова неща щях да пиша и сега...

Това ме навежда отново на мисълта, 4е алергията или е израстната или не е била от царевицата
някой 4увал ли е за алерги4ни реакции от заешко
Мен ме сюрпризираха, 4е от даваните ми неща най-силно изразена алергия можело да се полу4и от него и то от 4овек в бг и близък до детското захранване, а аз си мислех, 4е е един от най-слабите алергени, но защо тоя заек го няма масово в захранващите схеми на другите държави, ако е така
Незнам и аз ве4е, но важното е 4е детенце е добре ве4е